?>

Başkan Toptaş: "Ulaşım, bir şehrin gelişmesinde omurga görevi görür"

Kahramanmaraş’ın hızla gelişen bölgelerinden biri olan önsen mahallesi, onikişubat belediyesi’nin kararlı yatırımlarıyla modern ve konforlu bir ulaşıma kavuşuyor

Gündem - 5 ay önce

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş,"Önsen Mahallemizde başlattığımız 10 bin metrekarelik kilit parke çalışmamız, hemşehrilerimizin ulaşımını kolaylaştırmakla kalmayacak, bölgenin çehresini değiştirecek. Ulaşım, bir şehrin gelişmesinde omurga görevi görür"dedi.

‘Ulaşımda kalite, yaşamda konfor’ mottosuyla Onikişubat’ı merkezden kırsala analiz ederek yol standardını çok daha yükseklere çıkarmayı hedeflediği belirtilen Onikişubat Belediyesinin Belediye Başkanı Hanifi Toptaş öncülüğünde çalışmalarına aralıksız devam ettiği bildirildi. Bu çerçevede ilçenin birçok noktasında faaliyetlerini yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, son olarak hızla gelişen mahallelerden biri olan Önsen’de kilit parke çalışması gerçekleştirdiği kaydedildi. Başkan Toptaş’ın talimatlarıyla başlatılan kilit parke çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde toplam 10 bin metrekarelik parke döşemesinin tüm hızıyla sürdüğü ifade edildi. Yaklaşık 4 kilometrelik yolu kapsayan çalışmayla, bölgedeki ulaşım altyapısını güçlendirerek vatandaşların günlük hayatını büyük ölçüde kolaylaştıracağı da aktarıldı. "Çalışmalarımız aralıksız sürüyor"

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla ilçenin her köşesinde yatırımların hız kesmeden sürdüğünü söyledi. Başkan Toptaş, " "Önsen mahallemizde başlattığımız 10 bin metrekarelik kilit parke çalışmamız, hemşehrilerimizin ulaşımını kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda bölgenin çehresini değiştirecek. Ulaşım, bir şehrin gelişmesinde omurga görevi görür. Bizler de yerel yönetimler olarak bu vizyonla çalışmalarımızı sahada uygulamaya kararlıyız. Önsen’de gerçekleştirdiğimiz bu çalışma, birçok alanda yürüttüğümüz ulaşım yatırımlarımızın yalnızca bir parçası. İlçemizin dört bir yanında yol bakım, asfaltlama, parke döşeme ve yeni güzergâh açma gibi çalışmalarımız aralıksız sürüyor"şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-13 15:38 - Gündem

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

Ortaca'da Dehşet Veren Cinayet

2025-06-12 10:21 - Asayiş

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

İlgili Haberler

Elazığ’da yenilenen kanyonlar, ziyaretçilerini bekliyor

22:17 - Gündem

Adana’da bir çocuğun çıkardığı öne sürülen yangında 100 zeytin ağacı yandı

17:37 - Gündem

Adatepe Barajı etrafında kartpostallık görüntüler oluştu

16:36 - Gündem

Kuşadası Belediyesi’nden çevreye duyarlı peyzaj uygulaması

15:52 - Gündem

Uzman ekipler, Gebze’de "sismik yansıma" ile yerin metrelerce altını inceliyor

15:12 - Gündem

Günün Manşetleri

Bir ayağınızın numarası diğerinden büyükse dikkat

15:17 - Sağlık

Kanserde erken teşhis hayat kurtarıyor

14:44 - Sağlık

Fenerbahçe’den, Beşiktaş maçına gidecek taraftarlara bilgilendirme mesajı

14:38 - Spor

30 metrelik kuyuya düşen işçinin ölümünde yeni gelişme

14:21 - Asayiş

Asansör bakımı için gitmişti, halatla makaranın arasına ayağını sıkıştırdı

14:15 - Genel