?>

Başkan Ünlü: “Her zaman yanınızdayız”

Başkan ünlü: €?her zaman yanınızdayız”

Genel - 2 yıl önce

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ENABİRDER’in düzenlediği piknikte engelliler ve aileleri ile bir araya geldi. “Her zaman yanınızdayız” diyen Başkan Ünlü, down sendromlu bir çocukla zeybek oynayarak onların neşesine ve eğlencesine ortak oldu. Marmaris’te yaşayan engelliler ve aileleri ‘birlikte yaşamak için engel yok’ sloganıyla düzenlenen piknikte bir araya geldi. Engelliler Haftası dolayısıyla Engelli ve Aileleri Birliği Derneği (ENABİRDER) tarafından Günnücek Milli Parkı’nda düzenlenen pikniğe Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya ve Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de katıldı. Marmaris Kaymakamlığı, Marmaris Belediyesi, Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve MARTİMDER’in de katkı sunduğu etkinliğe özel çocukların gösterileri damgasını vurdu. “Desteğimiz devam edecek”

Burada yaptığı konuşmada engelli bireylerin toplum için çok önemli olduğunu söyleyen Ünlü, “Hepimiz hayatı ileriye taşımak için de birlikte hareket edebilmenin yollarını aramalıyız. O yüzden öğretmenlerimizin, okullarımızın yaptığı çalışmaları çok kıymetli buluyorum. Biz de Marmaris Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da toplumun bütün bireylerine, özel çocuklarımıza ihtiyaç duyduğu her anda desteğimizi vereceğiz. Herkes bir engele sahip olabilir ama önemli olan yüreklerin engelsiz olması. Bütün çocuklarımıza gösterdikleri performans için teşekkür ediyorum. Öğretmenlerine ve ailelerine de topluma yaptığınız hizmet, çocuklarımıza ve geleceğimize sunduğunuz katkı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Başkan Ünlü, down sendromlu bir çocukla da zeybek oynayarak onların neşesine ve eğlencesine ortak oldu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

11-18 Mayıs 2024 HAFTASINDA MARMARİS ULUSLARARASI KÜLTÜR ve SANAT FESTİVALİ’NDE (MKSF24) SEMİNER, KONSER VE  SANAT SOKAĞI ETKİNLİKLERİ VAR!

2024-05-11 15:51 - Kültür Sanat

MARMARİS'TE YABAN DOMUZLARININ VAHŞİ SALDIRISI

2024-05-09 18:44 - Marmaris

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

MUĞLA’DA GOLF SAHASI İÇİN 1345 AĞAÇ KESİLMESİN

2024-05-13 11:26 - Gündem

KAYBOLAN VE UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ MESLEKLER

2024-05-09 11:22 - Kültür Sanat

BODRUM’DAN S.O.S: “İMDAT, YARDIM EDİN”

2024-05-11 13:46 - Gündem

MARMARİS'TE ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2024-05-12 14:36 - Marmaris

İlgili Haberler

Fransa’da doktorlar 10 günlük grev kapsamında Paris’in sokaklarını doldurdu

21:16 - Genel

Didim’de kadınlara ve ailelere danışmanlık desteği

18:23 - Genel

Kent müzesi 17’nci yaşını "zarafetin mirası" sergisiyle kutluyor

17:58 - Genel

Ruhsal bozukluklara bilimsel tedavi

17:07 - Genel

Başkan Yapar’dan İhlas Haber Ajansı ekibine teşekkür

17:02 - Genel

Günün Manşetleri

Bina çatılarındaki dev buz sarkıtları tehlike saçıyor

16:43 - Gündem

Hem konaklıyorlar hem açılan kurslarla kendilerini geliştiriyorlar

16:30 - Kültür Sanat

Galatasaraylı taraftarlar Süper Kupa finali için stada geldi

16:11 - Spor

Yangından vahşet çıktı

15:23 - Asayiş

Meteoroloji’den ’kuvvetli rüzgar’ ve ’fırtına’ uyarısı

15:11 - Gündem