?>

Başkan Uysal: "Kırcami’de ruhsat alınabilir, inşaatlar başlasın"

Muratpaşa belediyesi’nin ramazan ayına özel geleneksel iftar programları binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor.

Siyaset - 1 ay önce

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Çiviler Camii yanında düzenlenen iftarda "Kırcami’de imar çapımızı, inşaat ruhsatımızı alabilir duruma geldik. Hayırlı uğurlu olsun. Bir an önce inşaat ruhsatlarını alın. Bir an önce inşaatlara başlayın" dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayına özel geleneksel iftar programları binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Dayanışmanın, paylaşmanın ve bereketin simgesi haline gelen iftar sofralarının bu kez adresi, 40 yılı aşkın süredir imar sorunu yaşayan Kırcami mahalleleri oldu.

Çiviler Camii yanına kurulan iftar sofrası, 2 binin üzerinde kent sakinini ağırladı. İftarda Başkan Uysal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bayram Ali Çeltik ve belediye meclis üyeleri de yer aldı.

İftarın ardından konuşan Başkan Uysal, Kırcamililere inşaat ruhsatlarını alabileceklerini duyurdu. Uysal, şunları söyledi:

"11 sene önce aday olduğumda, ‘Hiç şüpheniz olmasın ki Kırcami imar planını çıkarabilmek için elimden gelenin en azamisini, gecemi gündüzüme katarak yapacağım’ diye bunun sözünü sizlere vermiştim. Vatandaş lehine, Kırcami imar planımızı çıkarabilmek için her saniyeyi kullandım. Her saniyenin kıymetini bildim. Hep sözüm aklıma geldi. İki kez tapu dağıttık. İkisini de değişik gerekçeler ve değişik bahanelerle mahkemelerden iptal ettirenler oldu. Ama bugün itibariyle biz Kırcami’de imar çapımızı, inşaat ruhsatımızı alabilir duruma geldik. Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin. Çocuklarımıza hayırlı bir gelecek tesis etmekte kullanılsın. Antalya’mızın önü açılıyor. Burada imarsız olmasından dolayı ortaya çıkan hizmet sıkıntıları artık ortadan kalkacak. Bir an önce inşaat ruhsatlarını alın. Bir an önce inşaatlara başlayın."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu: Esnaf Odası Başkanı Gözaltında

2025-03-25 12:30 - Asayiş

ERGUN'DAN DEMOKRASİ VE HUKUK ELEŞTİRİSİ

2025-03-24 12:39 - Siyaset

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, DESTEK SIRASINDA BİBER GAZINA MARUZ KALDI

2025-03-19 16:04 - Marmaris

Başkan Ünlü: "Mağduriyetimizle ilgili şikayetçi olduk"

2025-03-20 10:03 - Siyaset

İmamoğlu’nun kasası Adem Soytekin’e savcıdan "çakar" kıyağı

2025-03-22 15:57 - Asayiş

MARMARİS'TE BİNLERCE KİŞİ İMAMOĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

2025-03-19 15:29 - Marmaris

Marmaris'te Dar Sokaklar Araç İşgalinde

2025-03-25 16:15 - Marmaris

Bakan Uraloğlu'ndan İstanbul Havalimanı Metrosu Müjdesi

2025-03-19 12:54 - Ulaşım

MFÖ hayranlarına sürpriz albüm

2025-03-20 16:44 - Magazin

Bodrum’da kan donduran cinayet

2025-03-21 00:55 - Asayiş

İlgili Haberler

Trump: "İran’dan petrol satın alan her ülke veya şahıs, anında yaptırımlara tabi tutulacak"

23:55 - Siyaset

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile bir araya geldi

22:55 - Siyaset

Trump, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Waltz’ın görevden alındığını doğruladı

22:00 - Siyaset

Bakan Kurum: "Son yuvamız teslim edilinceye kadar burada olmaya devam edeceğiz"

21:37 - Siyaset

CHP’li Akay: "Kaynakları sermayeye değil emekçilere aktarmamız gerekiyor"

21:34 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sivasspor’da Jan Bieganski ameliyat oldu

17:21 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı

17:20 - Spor

Okul inşaatında tarihi su sarnıcı ortaya çıktı

17:13 - Gündem

Bahar geldi, piknik sezonu açıldı, hayati kene uyarıları

16:36 - Gündem

Evladı kazada ağır yaralanan annenin acı feryadı

16:14 - Asayiş