?>

Başkan Uysal: “Türkiye genelinde iş kolunda en fazla üye sayısına sahip sendika olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduk"

Hizmet-iş sendikası şırnak şube başkanı nevzat uysal, türkiye’nin en çok üyeye sahip sendikası konumda olduklarını söyledi.

Siyaset - 9 ay önce

Hizmet-İş Sendikası Şırnak Şube Başkanı Nevzat Uysal, Türkiye’nin en çok üyeye sahip sendikası konumda olduklarını söyledi.

Hizmet-İş Sendikası Şırnak Şube Başkanı Nevzat Uysal, Türkiye genelinde iş kolunda en fazla üye sayısına sahip sendika olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti. Bu başarının, sendika gücünün ve üyelerine olan bağlılığının en somut göstergesi olduğunu belirten Uysal, "İş kolumuzun zirvesinde yer alarak, çalışanlarımızın haklarını savunmada ve onlara en iyi hizmeti sunmada lider konumdayız. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra, üyelerimize ve sendikamıza yönelik çeşitli baskılarla karşı karşıya kaldık. Ancak, bu baskılara rağmen dimdik ayakta durarak, zirvedeki yerimizi kimseye bırakmadık. Bu süreçte gösterdiğimiz direnç ve kararlılık, üyelerimize olan inancımızın ve onlara verdiğimiz sözlerin bir sonucudur. Bu vesileyle, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın liderliğinde yürüttüğümüz çalışmaların önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Arslan’ın vizyonu ve kararlılığı, sendikamızın başarısında büyük rol oynamıştır. Kendisine ve yönetim kurulumuza, gösterdikleri özveri ve destek için teşekkür ederim. Şırnak Şube Başkanlığı olarak, bu başarıya katkı sağlayan tüm üyelerimize ve bu yolda emek veren herkese minnettarız. Hizmet İş Sendikası, her zaman olduğu gibi, üyelerinin haklarını korumak ve onların refahını artırmak için mücadelesine devam edecektir. Önümüzdeki dönemde de aynı azim ve kararlılıkla çalışarak, işçi hakları mücadelesinde ön saflarda yer alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hizmet İş Sendikası olarak, daima üyelerimizin yanında olmaya ve onların sesini duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Körfez ve Muğla koylarında yer kalmadı

2024-07-24 10:24 - Marmaris

Büyük Miting: Hayvan yasası için tüm Türkiye Ankara'ya geliyor

2024-07-26 13:52 - Gündem

MARMARİS’TE TAVŞAN VE KEÇİLERİN İNGİLİZ ANNESİ

2024-07-22 11:56 - İnsan

Antalya’da sadece tekneyle gezilebilen mağara

2024-07-22 16:17 - Gezi

Marmaris'te Tan Taşçı konserinde izleyiciye tepki

2024-07-26 14:24 - Marmaris

KLİMA VE VANTİLATÖR FİYATLARI KATLANDI

2024-07-20 12:38 - Gündem

Marmaris’te bu adayı görenler yeniden aşık oluyor

2024-07-23 11:28 - Marmaris

Çevreciler Bodrum Dereköy’de buluşuyor

2024-07-23 12:54 - ÇEVRE

Yeniköy ve Kemerköy Santrallerin devletten ek bütçe

2024-07-25 17:00 - ÇEVRE

Bodrum'da Eski Eş Cinayeti

2024-07-24 21:51 - Asayiş

İlgili Haberler

TDT Aksakallar Konseyi Başkanı Yıldırım, KKTC Meclis Başkanı Öztürkler ile bir araya geldi

22:27 - Siyaset

Ticaret Bakanı Bolat: "22 yılda Diyarbakır’a 766 milyar liralık kamu yatırımı yapıldı"

22:30 - Siyaset

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ercan, tekstil fabrikasında kadın işçilerle bir araya geldi

21:47 - Siyaset

MHP’li Özdemir’den Pınarbaşı ilçesine ‘maden tesisi’ müjdesi

21:21 - Siyaset

MHP Kayseri Teşkilatından İstişare Toplantısı

21:12 - Siyaset

Günün Manşetleri

Arızalanan motorbotta mahsur kalan 3 kişiyi deniz polisi kurtardı

16:32 - Asayiş

Çocuklarda Yanlış Giyim Hastalık Davetiyesi Çıkarabilir

16:27 - Sağlık

Kütahya’da 4,2 büyüklüğünde deprem

16:19 - Genel

Şahin'den Sultan Abdülhamid Han'a Yönelik Sözlere Sert Tepki

16:16 - Genel

3.8 Ton Ele Geçirildi Midye Ele Geçirildi

16:01 - Asayiş