?>

Başkan Vekili Biba, şampiyon marşın bestecilerini ağırladı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ŞAHİN BİBA, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU İŞ BİRLİĞİNDE GÜZEL SANATLAR LİSELERİ ARASINDA DÜZENLENEN ‘A MİLLİ FUTBOL TAKIMI DÜNYA KUPASI FİNALLERİ’ TEMALI BESTE YARIŞMASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN BURSA ZEKİ MÜREN GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

Genel - 1 ay önce

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğinde güzel sanatlar liseleri arasında düzenlenen ‘A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası Finalleri’ temalı beste yarışmasında Türkiye birincisi olan Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleşen ziyarette halk oylamasında 82 eser arasından birinci seçilen ‘Bizim Çocuklar’ adlı marşın bestecilerini tebrik eden Başkan sohbet Vekili Biba, sohbet ettiği öğrencilerin Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini de dinledi. Öğretmenlerden gelen talep üzerine okula modern bir müzik stüdyosu kazandıracaklarının sözünü veren Başkan Vekili Biba, gençlerin başarılı olmaları için destek vermeye her zaman hazır olduklarını söyledi.

Başarının samimiyet ve emekle geldiğinin altını çizen Başkan Vekili Biba, "Bir işi hissederek yapmak başarıyı beraberinde getirir. Sizler de bu önemli marşı duygularınızı katarak bestelemişsiniz. Bu başarının Bursa’dan çıkması bizim için çok kıymetli. Milli takım maçlarını artık sizin marşınız eşliğinde izleyeceğiz. Bursa’ya katkı sağlayan herkes bizim için kıymetlidir. Sizler şehrimizin yanında ülkemize de önemli bir katkı sundunuz" dedi.

Gençlerin başarılarıyla geleceğe umutla baktıklarını söyleyen Başkan Vekili Biba, "Sanatla, kültürle ve böylesine güzel uğraşlarla ilgilenen gençleri gördükçe gururlanıyoruz. Vatanına ve milletine hizmet etme bilinci taşıyan bir gençliğin yetiştiğini görmek bizlere umut veriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin önünü açmaya ve her zaman yanınızda olmaya talibiz" diye konuştu.

Başkan Vekili Şahin Biba, marşı besteleyen öğrencileri, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi Parkı’nda düzenlenecek Dünya Kupası Türkiye-Avustralya maçı dev ekran etkinliğine davet etti. Öğrencilerden etkinlikte marşı seslendirmelerini ve vatandaşlarla birlikte milli maç heyecanını yaşamalarını isteyen Başkan Vekili Biba, Bursalıları da etkinliğine katılmaya çağırdı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sağlık Müdürlüğü basın sorumlusu Mehtap Aslan’ın mutlu günü

2026-06-09 23:13 - Magazin

Zeytinburnu’nda LGS öncesi inşaatlarda çalışma yasağı uyarısı

2026-06-12 16:06 - Genel

MARMARİS KUMLUBÜK’TE DOĞA KATLİAMI

2026-06-10 16:09 - ÇEVRE

Melike Şahin, 12 Haziran’da İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak

2026-06-10 15:19 - Magazin

Tapu sokağı’nda turist taşkınlığı

2026-06-06 20:50 - Marmaris

İmdat Avcı’dan Koylar’da örnek çevre temizliği

2026-06-06 20:37 - ÇEVRE

Hisarcık MYO bahar yarıyılı sonu motivasyon konseri düzenlendi

2026-06-10 13:19 - Magazin

Kestel Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’ndan unutulmaz konser

2026-06-10 15:02 - Magazin

Çorum’da hafif ticari araç istinat duvarından yan yola uçtu: 2 yaralı

2026-06-09 00:05 - Asayiş

Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu’ndan Birlik ve Beraberlik Gecesi

2026-06-06 11:24 - İnsan

İlgili Haberler

Karaya oturan "Rapid" gemisine alıcı çıkmadı

23:11 - Genel

Aksaray’da komşuları tarafından darbedilen çocuğa psikososyal destek sağlandı

23:07 - Genel

Efeler’de Meslek Tanıtım Günleri kapılarını açtı

21:33 - Genel

Denizde boğulma tehlikesi geçiren gazi hayatını kaybetti

21:26 - Genel

Aydın Büyükşehir’den Sultanhisar’a yeni araçlar

21:27 - Genel

Günün Manşetleri

Sivasspor’da çifte sakatlık!

17:41 - Spor

Polis uygulamalarında silah ve uyuşturucu ele geçirildi

17:27 - Asayiş

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye’ye döndü

17:06 - Spor

Corendon Alanyaspor, Erzurum kampına başladı

14:41 - Spor

Otobüs seyir halinde alev aldı.

13:52 - Genel