?>

Başkan Yalçın’dan Öğretmenler Günü mesajı

TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN; 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE YAYIMLADIĞI MESAJINDA EĞİTİM ORDUSUNA DUYDUĞU SAYGI VE MİNNETTARLIĞI DİLE GETİRDİ.

Genel - 3 saat önce

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın; 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında eğitim ordusuna duyduğu saygı ve minnettarlığı dile getirdi.

Eğitimin toplumun geleceğini belirleyen en güçlü unsur olduğunu vurgulayan Başkan Yalçın, öğretmenlik mesleğinin yalnızca bir meslek değil, bir insan yetiştirme sanatı olduğuna dikkat çekti. Başkan Yalçın mesajında; "Bir ülkenin ufkunu aydınlatan, geleceğini şekillendiren ve evlatlarımızın kalbine iyilik tohumları eken tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Ben de bir öğretmen olarak bu kutsal görevin emeğini, sabrını ve sorumluluğunu çok iyi biliyorum. Bugün bulunduğum her konumda, aldığım o değerli eğitimin ve kıymetli öğretmenlerimin katkısı vardır" ifadelerine yer verdi. Talas’ta eğitime yönelik tüm yatırımların ve projelerin temelinde öğretmenlere duyulan bu gönülden saygının bulunduğunu belirten Başkan Yalçın, özellikle öğrencilere, gençlere ve eğitime yönelik projelerde aynı heyecan ve sorumlulukla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Yalçın; "Eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan en güçlü yatırım olduğuna inanıyoruz. Bu anlayışla Talas’ta çocuklarımızın, gençlerimizin ve öğretmenlerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yalçın mesajının sonunda tüm öğretmenlerin gününü tebrik ederek ebediyete irtihal eden öğretmenleri rahmetle andı, görevleri başında olan tüm eğitim neferlerine sağlık, huzur ve başarılar diledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Menteşe’de Şehit Askerler İçin Lokma Hayrı Düzenlendi

2025-11-20 17:31 - Gündem

Menteşe’de kaza: 1’i ağır 2 yaralı

2025-11-18 09:08 - Asayiş

Mali müşavir evinde ölü bulundu

2025-11-17 12:44 - Asayiş

Yunanistan’ın Türk sularına geri ittiği 31 düzensiz göçmen kurtarıldı

2025-11-19 00:56 - Asayiş

MEAH Personeli Ekrem Şababoğlu, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

2025-11-21 13:00 - Genel

Ergun: “TL 2010’dan bu yana yaklaşık yüzde 97 değer kaybetti”

2025-11-20 09:19 - Eğitim

KÖYCEĞİZ GÖLÜ VE DALYAN'DA KAÇAK AVCILIK DENETİMİ

2025-11-17 12:41 - Asayiş

MARMARİS’TE YAZ BİTTİ AMA OTOPARK ÇİLESİ BİTMEDİ: “HER SEÇİMDE SÖZ VERİLİYOR, SONRA UNUTULUYOR”

2025-11-17 11:17 - Marmaris

MARMARİS KAYMAKAMI NURULLAH KAYA: ‘HUZUR VE GÜVENLİK ÖNCELİĞİMİZ’”

2025-11-17 15:12 - Marmaris

Basın İlan Kurumu bölge müdürlüğünden Marmaris Yenisayfa’ya ziyaret

2025-11-20 15:58 - Marmaris

İlgili Haberler

Başkan Özel: "En küçük kıvılcım büyük felaket demektir"

13:36 - Genel

Aydın’da şap hastalığına karşı aşılama çalışmaları sürüyor

13:11 - Genel

10 liraya ayakkabı, çanta, kıyafet satıldığını duyan koştu

12:47 - Genel

AKSA Doğalgaz’ın genel kurulu yapıldı

12:47 - Genel

Başkan Özdoğan: "Öğretmenlerimizin her konuda yanlarında olmayı sürdüreceğiz"

12:45 - Genel

Günün Manşetleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Aile Fotoğrafına Katıldı

16:28 - Siyaset

U23 Boks Milli Takımı Budapeşte’de

16:06 - Spor

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

15:30 - Spor

Organ bağışı ile başka hastaya umut oldu

15:10 - Sağlık

Zayn Sofuoğlu, Kocaeli’de pistte fırtına gibi esti

15:02 - Spor