?>

Başkan Yalçın: "Diktiğiniz fidanlar dünyaya iyilik olarak yansıyacak"

Talas belediye başkanı mustafa yalçın, kayseri anadolu imam hatip lisesi öğrencileriyle birlikte ali dağı’nın zirvesinde düzenlenen fidan dikme etkinliğinde, “bugün diktiğiniz bu fidanlar dünyaya iyilik olarak yansıyacaktır” dedi.

Gündem - 1 yıl önce

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın; Kayseri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle birlikte Ali Dağı’nın zirvesinde düzenlenen fidan dikme etkinliğinde, “Bugün diktiğiniz bu fidanlar dünyaya iyilik olarak yansıyacaktır” dedi.

Başkan Yalçın; Kayseri Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Malik Şahin, idareciler, veliler ve okul aile birliği üyeleriyle birlikte yaklaşık 2 bin rakımlı Ali Dağı’nın zirvesine geldi. Öğrenciler, öğretmenler ve velilerle yakından ilgilenen Başkan Yalçın, etkinlik öncesi sohbet etti. Programda kısa bir açıklama yapan Kayseri Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Malik Şahin; "Özellikle bu alanın, iş ve işleyişin gerçekleşmesinde desteğini bizden hiç esirgemeyen, aynı zamanda bizler gibi öğretmen olan Talas Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Yalçın’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, konuşmasına öğrencilere çekirdekten yetiştirdikleri fidanlar nedeniyle teşekkür ederek; "Ali Dağı’nda her yıl 10 binin üzerinde ağaç dikiyoruz. Sizlerin bu iyiliğinizi Allah kabul etsin. Sizler yaşayacaksınız ancak bu fidanlar sizden fazla yaşayacak. Bunların anlamını, sadakayı cariye olduğu sizler iyi biliyorsunuz. Bu ağaçları sizler dikmiş olsanız da bu dünyaya iyilik olarak yansıyacak. Ağaçların ürettiği oksijen iyilik olarak insanlara nefes olacak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere fidanları dikmeleri konusunda kısa bir bilgilendirilme yapıldı. Ardından dualar edilerek hem öğrencilerin çekirdekten yetiştirdiği meyve, hem de belediye tarafından temin edilen çam fidanları Ali Dağı’nın güney zirvesinde toprakla buluşturuldu. Program birlikte çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 730 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-10-13 21:44 - Asayiş

Metalik eserler sergisi ‘Art-ık Sanat’ OSM’de açılıyor

2024-10-14 12:44 - Kültür Sanat

Marmaris pazarında fiyatlar uçuşa geçti

2024-10-10 16:06 - Marmaris

Uludağ iş dünyasının buluşma noktası haline geliyor

2024-10-15 13:01 - Ekonomi

Muğla’da keşfedilmeyi bekleyen cennet: Çandır

2024-10-17 12:04 - Gezi

HİNTLİ MİLYARDERİN MEGA YATI, FETHİYE’DE 260 TON YAKIT ALDI

2024-10-11 11:59 - Gezi

Umutlar Marmaris’te rengarenk bezlere dönüşüyor

2024-10-12 14:15 - Marmaris

HATİCE KEKEVA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

2024-10-10 18:08 - Marmaris

Tekirdağ’da meydana gelen kazada 2 doktor hayatını kaybetti

2024-10-12 01:07 - Asayiş

BU ZAKKUMDAN DÜNYADA SADECE KÖYCEĞİZ’DE VAR

2024-10-14 14:21 - Genel

İlgili Haberler

Afyonkarahisar’da kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu

18:51 - Gündem

Yenişehir’de doğa yürüyüşü büyük ilgi gördü

17:44 - Gündem

Sağanak yağmur çiftçileri sevindirdi

17:42 - Gündem

Poyraz küçük tekne balıkçılarını limana bağladı, ağlar tamire alındı

17:36 - Gündem

20 mahalleyi birbirine bağlayan köprüde yenileme çalışmaları sona geldi

17:24 - Gündem

Günün Manşetleri

TBB’den Milas Belediyesi’ne Ekskavatör Desteği

17:38 - Genel

Bıçak darbeleriyle öldürülen kadının damadı tutuklandı

13:58 - Asayiş

‘Ev Sahibi Türkiye’ projesine rekor talep

13:47 - Ekonomi

Kendini ifade etmekte zorlanan genç şair duygularını kitaplaştırdı

13:36 - Eğitim

6 yaşında başladığı bakırcılığı neredeyse yarım asırdır sürdürüyor

13:28 - Kültür Sanat