?>

Başkan Yazıcıoğlu’ndan annelere ve çocuklara sosyal destek hamlesi

Tokat belediyesi, annelere nefes aldıracak yeni projeyle 3-6 yaş arası çocuklara ücretsiz saatlik oyun ve etkinlik imkânı sunuyor.

Eğitim - 9 saat önce

Tokat Belediyesi, annelere nefes aldıracak yeni projeyle 3-6 yaş arası çocuklara ücretsiz saatlik oyun ve etkinlik imkânı sunuyor.

Tokat Belediyesi, annelere nefes aldırarak miniklere güvenli oyun alanları sunacak yeni bir sosyal hizmeti daha hayata geçirdi. Uygulama kapsamında 3-6 yaş arası çocuklar saatlik olarak Tokat Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK) merkezlerinde güvenli alanlarda misafir edilirken, anneler de kendilerine vakit ayırma imkânı bulacak. Behzat, Gülbaharhatun, Karşıyaka ve TOKİ BELMEK merkezlerinde hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında 3-6 yaş arası çocuklara verilecek olan ücretsiz hizmetle, çocuklar hem eğlenceli vakit geçirecek hem de gelişimlerine katkı sağlayacak etkinliklere katılacak.

Başkan Yazıcıoğlu: "Her zaman annelerimizin ve çocuklarımızın yanındayız"

Yeni hizmetle ilgili açıklama yapan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, seçim sürecinde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek; "Tokat’ta üretken ve sosyal belediyeciliği sadece söylemde değil, hizmette de hayata geçirmeye devam ediyoruz. Annelerimizin günlük hayatta kendilerine zaman ayırabilmeleri, bir nebze de olsa soluklanabilmeleri için bu projeyi başlattık. Minik evlatlarımızı uzman ekipler eşliğinde güvenli ve modern oyun alanlarımızda saatlik olarak ağırlıyoruz. Böylece hem çocuklarımız kaliteli ve eğlenceli zaman geçiriyor hem de annelerimiz gönül rahatlığıyla kendi işlerini halledebiliyor. Hafta içi her gün 08.00 - 17.00 arasında dört farklı BELMEK Merkezimizde 3-6 yaş arası çocuklarımıza hizmet vereceğiz. Behzat, Gülbaharhatun, Karşıyaka ve TOKİ BELMEK Merkezlerimizdeki bu uygulamaya tüm annelerimiz ve çocuklarını bekliyoruz. Üretken belediyecilik anlayışımızla, kadınlarımızın sosyal hayatta daha aktif, çocuklarımızın ise daha mutlu bireyler olarak büyümeleri için çalışmalarımızı canla başla sürdüreceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Osmaniye’de yaylalarda su abonelikleri başladı

2025-07-11 13:38 - Gündem

Marmaris’te riskli binasını yıktırdı, komşu bina yüzünden üç yıldır çivi çakamıyor

2025-07-07 13:11 - Genel

Marmaris’te araç içinde fenalaşan şahıs hayatını kaybetti

2025-07-11 17:29 - Marmaris

Seydikemer'de Tarla Kavgası Kanlı Bitti

2025-07-08 11:01 - Asayiş

Marmaris Domuz İstilası Altında

2025-07-09 16:26 - Marmaris

Akmeşe: “Şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız”

2025-07-11 16:51 - Gündem

Motosikleti ile kaza yapan genç hayatını kaybetti

2025-07-12 09:41 - Asayiş

Başkan Acar Ünlü Hakim Karşısına Çıktı

2025-07-10 16:48 - Asayiş

Muğla Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere Yol Yatırımı

2025-07-09 14:51 - Gündem

Eğlence mekanı çalışanlarının kadın turistleri darp ettiği iddiası

2025-07-13 11:04 - Asayiş

İlgili Haberler

Erzurum’da LGS’den 8 Türkiye birincisi çıktı

17:33 - Eğitim

Keçiören Belediyesi’nden LGS öğrencilerine ücretsiz tercih desteği

16:38 - Eğitim

Büyükşehir, LGS tercih sürecinde de gençlerin yanında

16:41 - Eğitim

63 imam hatipli LGS’den 500 tam puan aldı

15:32 - Eğitim

LGS şampiyonları ödüllendirildi

15:22 - Eğitim

Günün Manşetleri

Otluk alanda sıçrayan yangın iki katlı evi kül etti

13:58 - Asayiş

Kayıp kedisine günler sonra kavuştu, bu kez mutluluktan ağladı

13:50 - İnsan

Doktor balıklar, tabiat parkı oldu

11:59 - Gündem

Tatil yerine okulu onarıyorlar

11:50 - Eğitim

Arazi Kavgasında Kan Aktı

11:48 - Asayiş