?>

Batı Anadolu Şirketler Topluluğu’na ÇEİS Gelişimin Yıldızları’ndan iki ödül

Batı anadolu şirketler topluluğu icra kurulu üyesi ve üretim operasyon grup başkanı caner türkyener

Ekonomi - 8 saat önce

Batı Anadolu Şirketler Topluluğu, ÇEİS tarafından düzenlenen 2024 Gelişimin Yıldızları Ödülleri’nde, ‘Biz Öğrenerek Güçlüyüz!’ projesiyle Öğrenme ve Gelişim Ödülü kategorisinde birincilik ödülü alırken, tüm başvurular arasından en yüksek puanla Büyük Ödül’ün de sahibi oldu. Ege Bölgesi’nin köklü sanayi şirketlerinden Batı Anadolu Şirketler Topluluğu, Türkiye Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından düzenlenen 2024 Gelişimin Yıldızları Ödülleri’nde iki ödüle layık görüldü. ‘Biz Öğrenerek Güçlüyüz! Batı Anadolu Öğrenen Organizasyon Çalışma Kültürü’ projesiyle ‘Öğrenme ve Gelişim Ödülü’ kategorisinde birincilik elde eden grup, tüm kategoriler arasında en yüksek puanı alarak ÇEİS Gelişimin Yıldızları Büyük Ödülü’nün de sahibi oldu.

Yapılan açıklamaya göre, ‘Biz Öğrenerek Güçlüyüz! Batı Anadolu Öğrenen Organizasyon Çalışma Kültürü’ projesi, bireysel gelişimi kolektif başarıya dönüştüren sürdürülebilir bir kültür değişimi hedefiyle hayata geçirildi. Çalışanların hem bireysel gelişimlerine hem de takım çalışmasına yatırım yapmayı hedefleyen projede, organizasyonel çeviklik ve bölgenin geleceğine katkı da öncelikler arasında yer aldı.

Batı Anadolu Şirketler Topluluğu İcra Kurulu Üyesi ve Üretim Operasyon Grup Başkanı Caner Türkyener, birincilik ödülleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şirket olarak, sürdürülebilir büyümenin ancak öğrenen, gelişen ve kendini sürekli yenileyen bir topluluk kültürüyle mümkün olacağına inanıyoruz. Bu anlayış doğrultusunda hayata geçirdiğimiz ‘Biz Öğrenerek Güçlüyüz!’ projemiz, bireysel gelişimi kurumsal dönüşümle buluşturan, çalışanlarımızın ortak bir vizyona koşarken bilgiye erişimi ve paylaşımı teşvik eden bütünsel bir yaklaşımla tasarlandı. Bu yolculukta her bireyin gelişimi, kurumumuzun ortak değerine dönüştü. Öğrenmeyi yaşam boyu süren bir kültür haline getirme hedefiyle ilerliyoruz. Çalışanlarımızın bu vizyonu sahiplenmesi, öğrenme ve paylaşma kültürünü içselleştirmesi, bizleri yalnız bugün değil, gelecekte de güçlü kılacak" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Osmaniye’de yaylalarda su abonelikleri başladı

2025-07-11 13:38 - Gündem

Marmaris’te araç içinde fenalaşan şahıs hayatını kaybetti

2025-07-11 17:29 - Marmaris

Seydikemer'de Tarla Kavgası Kanlı Bitti

2025-07-08 11:01 - Asayiş

Marmaris Domuz İstilası Altında

2025-07-09 16:26 - Marmaris

Akmeşe: “Şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız”

2025-07-11 16:51 - Gündem

Motosikleti ile kaza yapan genç hayatını kaybetti

2025-07-12 09:41 - Asayiş

Başkan Acar Ünlü Hakim Karşısına Çıktı

2025-07-10 16:48 - Asayiş

Muğla Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere Yol Yatırımı

2025-07-09 14:51 - Gündem

Eğlence mekanı çalışanlarının kadın turistleri darp ettiği iddiası

2025-07-13 11:04 - Asayiş

Kent Konseyleri Muğla’nın Ortak Geleceği İçin Buluştu

2025-07-09 16:22 - Marmaris

İlgili Haberler

Meşhur Çameli sırık fasulyesinde hasat zamanı

15:46 - Ekonomi

Garanti BBVA Partners Tech programının 9’uncu dönem girişimcileri belirlendi

15:08 - Ekonomi

Fındık üreticilerine yüzde elli bedelle hasat filesi desteği

15:04 - Ekonomi

Kişiselleştirilmiş abonman kartı geliyor

14:53 - Ekonomi

Türkiye’nin en lezzetli karpuzlarından biri Şanlıurfa’da yetişiyor

14:35 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Otluk alanda sıçrayan yangın iki katlı evi kül etti

13:58 - Asayiş

Kayıp kedisine günler sonra kavuştu, bu kez mutluluktan ağladı

13:50 - İnsan

Doktor balıklar, tabiat parkı oldu

11:59 - Gündem

Tatil yerine okulu onarıyorlar

11:50 - Eğitim

Arazi Kavgasında Kan Aktı

11:48 - Asayiş