?>

Battalgazi’de yaz spor okulları başlıyor

Battalgazi'de yaz spor okulları başlıyor

Siyaset - 1 gün önce

Battalgazi Belediyesi, yaz tatilini evde geçirmek istemeyen çocuklar için sporla dolu, eğlenceyle harmanlanmış bir yaz okulu hazırladı. 27 Haziran’da başlayacak ücretsiz yaz spor okullarıyla minikler hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak hem de yeni arkadaşlıklar kurarak sosyal becerilerini geliştirme imkanı bulacak.

Geleceğimizin teminatı çocuklara ve spora yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, bu yaz da çocukları sporla buluşturuyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen Yaz Spor Okulları, çocuklara hem eğlenceli bir yaz tatili yaşatmayı hem de farklı branşlarda sporla tanışma imkânı sunmayı amaçlıyor. Tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilecek yaz spor okulları, 27 Haziran 2025 Cuma günü saat 10.00’da Çöşnük Spor Kompleksi’nde (Eski Öğrenci Yurdu) yapılacak açılış programıyla başlayacak. 31 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek olan etkinliklerde; futbol, basketbol, voleybol, yüzme, cimnastik, tenis, curling, hentbol, badminton, muaythai, taekwondo ve karate gibi birçok branşta eğitim verilecek. Kayıt başvuruları Battalgazi Spor Salonu (Eski Malatya) ile Çöşnük Spor Kompleksi’nde alınacak. Program hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, 0546 907 14 44 numaralı telefondan Ali Duran’a veya 0534 774 82 69 numaralı telefondan Ali Çamurlu’ya ulaşabilecek.

Çocukların bedensel ve ruhsal gelişimini önceleyen projelere öncülük eden Battalgazi Belediyesi, bu yaz da çocukları spora teşvik edecek anlamlı bir adım atıyor. Yaz spor okulları ile çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal yönlerini de güçlendirmeleri hedefleniyor. Düzenlenecek sportif etkinliklerle öğrenciler, takım ruhu, disiplin ve dayanışma gibi değerleri pekiştirme imkânı bulacak.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yaz spor okullarının çocukların gelişiminde oynadığı role dikkat çekerek, "Çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerini desteklemek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sosyalleşmelerini sağlamak için sporu önemsiyoruz. Yaz spor okullarımızla hem eğlenceli hem de öğretici bir süreç sunmayı amaçlıyoruz. Sporla iç içe büyüyen, özgüveni yüksek ve sağlıklı bireyler yetiştirmek istiyoruz. Tüm evlatlarımızı bu güzel ortama davet ediyorum" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bayramın 3’üncü günü Sincan Park’ta mangal sezonu başladı

2025-06-08 17:23 - Genel

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Bayramda Erdek’e ziyaretçi akını, sahiller tıklım tıklım

2025-06-08 21:48 - Genel

‘Küçük Antalya’ Amasya’da domates hasadı başladı

2025-06-11 09:41 - Ekonomi

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

Başpolis Yemliha Bozkurt Hayatını Kaybetti

2025-06-10 15:57 - Marmaris

Gökova Kavşağı’nda kaza

2025-06-07 09:46 - Asayiş

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

AKİB Genel Başkanı Hızar: "Kayseri’ye yatırım için geliyoruz"

2025-06-06 14:22 - Genel

Marmaris’te Boğulma Tehlikesi

2025-06-09 09:30 - Asayiş

İlgili Haberler

Fidan, Güler, Gürak ve Kalın Dışişleri Bakanlığı’nda bir araya geldi

17:13 - Siyaset

Merkez Bankası Rezervleri 155,9 Milyar Dolara Yükseldi

16:30 - Siyaset

Başkan Akın: "Tüm imkanımız ve gücümüzle Turgutlu için çalışıyoruz"

16:25 - Siyaset

Merz, Macron ve Starmer İsrail saldırılarını görüştü

15:55 - Siyaset

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Ossowski: "Bu bölgede gerilimin artırılması ateşle oynamaktır"

16:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

LGS Öncesi Öğrenci ve Velilere Kritik Uyarılar

16:33 - Eğitim

Merkez Bankası Rezervleri 155,9 Milyar Dolara Yükseldi

16:30 - Siyaset

Öğretmen Arkadaşını Öldüren Zanlı Tutuklandı

16:25 - Asayiş

Arılar şehir merkezini istila etti

15:58 - Asayiş

Köpek dövüştüren şahıslara operasyon

15:46 - Asayiş