?>

Bayraklı’da kitap bağışı kampanyası

Bayraklı belediyesi, ilçe genelindeki kütüphanelerde bulunan yayınların çeşitliliği ve içeriğini artırmaya yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında kitap bağışı kampanyası başlattı.

Genel - 1 yıl önce

Bayraklı Belediyesi, ilçe genelindeki kütüphanelerde bulunan yayınların çeşitliliği ve içeriğini artırmaya yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında kitap bağışı kampanyası başlattı. 10 mahallede faaliyet gösteren kütüphanelerde daha fazla kitabın yer alması için vatandaşlara, "Kullanılabilir durumdaki kitaplarınız ihtiyaç sahipleriyle buluşsun, kütüphanelerde yaşasın" çağrısında bulunuldu.

Bayraklı Belediyesinin, 10 mahallede faaliyet gösteren kütüphanelerine 7’den 70’e herkes ilgi gösteriyor. Ayda 8 binden fazla ziyaretçi sayısına ulaşılan kütüphanelerde ödünç kitap hizmeti verilirken, araştırmalarını ve ödevlerini yapmak isteyen öğrencilere internet ve bilgisayar kullanım imkanları da sağlanıyor. Vatandaşlar kütüphane ortamında kitaplarını okurken, çay ve kahve ikramından da ücretsiz yararlanıyor. Bu kapsamda kütüphanelerdeki içerikleri ve kaynakları artırmak için harekete geçen Bayraklı Belediyesi, evlerde kullanılabilir durumdaki kitapların ihtiyaç sahipleriyle buluşturulması için kitap bağışı kampanyası başlatarak vatandaşlara çağrıda bulundu. Bayraklı Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından yürütülen bağış kampanyasına destek olmak isteyenler, kitaplarını kütüphane kafelere bırakabilecek. Kampanya ile ilgili 0232 477 20 00 - 2871 telefon numarasından bilgi alınabilecek.

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal da, “İlçemizde kütüphanelerimizin hizmetlerini artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kütüphanelerimize gösterilen ilgi oldukça yüksek ve biz de imkanlarımız dahilinde ihtiyaçları karşılamak için üzerimize düşeni yapacağız. Kitap bağışı kampanyası ile de hem çeşitliliği hem de kitap sayısını artırmayı hedefliyoruz. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı kitap bağışına destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ulucanlar’da ne canlar gitti

2024-05-06 11:10 - Gündem

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

2024-05-05 23:13 - İnsan

DİŞ HEKİMLERİNE YEŞİL PASAPORT İÇİN VEKİL DESTEĞİ

2024-05-04 13:35 - Sağlık

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

2024-05-05 22:31 - Genel

DALYAN’DA MAHKEME KARARLARI UYGULANSIN

2024-05-06 11:33 - Gündem

Bağcılar’da Hıdırellez coşkusu

2024-05-06 09:21 - Genel

İlgili Haberler

Karı, koca çift el ele girdikleri sınav merkezinde yan yana sınıflarda üniversite hayali için ter döktüler

09:09 - Genel

Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği 26’ncı Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali renkli görüntülere sahne oldu

08:56 - Genel

Silivri Belediyesi, haşerlere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

23:33 - Genel

Başkan Çerçioğlu: "Tüm kuruluşlarla organize bir şekilde çalışıyoruz"

21:50 - Genel

Sınava 1 dakika geç kaldıkları için alınmayan gençler okulun duvarından atladı

20:31 - Genel

Günün Manşetleri

Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği

15:19 - Genel

Anne ve Oğul Aynı Okulda Sınavda

14:57 - İnsan

Jandarmadan Uyuşturucuya Geçit Yok

14:54 - Asayiş

Taksilerde "Panik Butonlu" Güvenlik Dönemi Başladı

14:19 - Asayiş

Fabrikadaki Sızıntı Can Aldı

14:03 - Asayiş