?>

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yörükçüoğlu: "Türk milletini zehirleyenler, bunların baronları kesinlikle idam edilmeli"

(SOLDAN SAĞA) BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİN SERİN, BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TÜRKER YÖRÜKÇÜOĞLU VE BBP MKYK ÜYESİ UĞUR KARACA.

Siyaset - 2 ay önce

BBP Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, "Türk milletini zehirleyenler, bunların baronları kesinlikle idam edilmeli" dedi.

Uşak’a gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları Türker Yörükçüoğlu ve Emin Serin, partinin il binasında partililerle buluştu. Ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Yörükçüoğlu, "Türk milletini zehirleyenler, bunların baronları kesinlikle idam edilmeli. Pedofilililer, katiller, kadın cinayetçileri, tecavüzcüler, uyuşturucu satıcıları, bu toplumdaki hastalıklı tipler, toplumdaki mikroplar, bunları yağlı urgandan başka ıslah edecek hiçbir şey yok. İdam cezası behemehal yasalaşmalıdır" diye konuştu.

Evliliğin teşvik edilmesi gerektiğini ifade eden Yörükçüoğlu, "Hızla biyolojik varlığımızı kaybediyoruz. BBP olarak her vilayetimizde buna dair farkındalık üretiyor ve gençlerimize, ailelerimize evli yaşamı tavsiye ediyoruz. Hayatlarımızı, evlerimizi çocuklu, daha insancıl, sevgiye dayalı şefkat yuvaları haline getirmemiz gerektiğini söylüyoruz. O yüzden 2025 yılında Türkiye’de evli yaşam kampanyamızı başlatmıştık. Bu kampanyamız çerçevesinde 81 vilayette çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Partilerinin hedeflerine de değinen Yörükçüoğlu, "Bir tek amacımız var, Türk milletine hizmet etmek. Türk milletini tarihteki o şaşalı, o parıltılı günlerine hatta onun da üstüne çıkarabilmek. Türkiye’yi dünyanın ilk 5 ülkesinden biri haline getirmek. Bunu nasıl yapacağımızı da biliyoruz. Bütün hazırlıklarımız tamam. Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilke ve prensiplerinden asla ayrılmadık. Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ve şu an Genel Başkanımız ve mevcut liderimiz Mustafa Destici’nin bu mücadelesine kadrolar olarak var gücümüzle destek oluyoruz. Nasıl 33 yıl boyunca Türk milletini hiç hayal kırıklığına uğratmadıysak, bundan sonra da hem üyelerimizin, hem milletimizin asla başını yere eğdirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasına, BBP Genel Başkan Yardımcısı Emin Serin, BBP MKYK Üyesi Uğur Karaca ve partililer katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kahramanmaraş’ta iki farklı noktada araç yangını söndürüldü

2026-04-12 00:20 - Asayiş

Özel öğrencilerden polislere anlamlı gösteri

2026-04-09 17:35 - İnsan

‘Taşacak Bu Deniz’ oyuncuları Trabzon Günleri’nde hayranlarıyla buluştu

2026-04-10 17:52 - Magazin

Tuğçe Aral’dan iddialı dönüş

2026-04-10 14:02 - Magazin

MARMARİSLİ SPORCUDAN ÇİFTE BİRİNCİLİK

2026-04-07 12:33 - Marmaris

Kadın sığınağı sezon finalini yaptı

2026-04-11 11:20 - Magazin

Çağdaş Balıkesir Spor Kulübü Geleneksel Halk oyunları il birincisi oldu

2026-04-07 17:39 - Magazin

AK PARTİ MARMARİS İLÇE BAŞKANI MUZAFFER ARAVİ’DEN HAVUZ TEPKİSİ

2026-04-13 17:26 - Genel

İstanbul Levent’teki çatışmaya ilişkin gözaltı sayısı 16’ya yükseldi

2026-04-10 00:26 - Asayiş

Samsunlu türkücü Tatlıses’e benzerliğiyle ilgi odağı oldu

2026-04-09 14:27 - Magazin

İlgili Haberler

Bakan Gürlek: "İstanbul’daki hakim-savcı sayısını artırıyoruz"

21:21 - Siyaset

Rutte’den Rus gençlerine: "(Ukrayna’da) Ölüme terk edileceksiniz"

21:02 - Siyaset

MHP Lideri Bahçeli’ye Süper Lig’e yükselen Çorum FK forması hediye edildi

20:16 - Siyaset

CHP Kilis İl Başkanı Umut Mehmet Sapan istifa etti

18:56 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsveç’te

18:46 - Siyaset

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem