?>

BBS’de ’B2B Pazarlama ve Satış Eğitimi’

İŞ DÜNYASININ YAŞAM BOYU EĞİTİM ÜSSÜ BURSA BUSİNESS SCHOOL (BBS), FİRMALARI GELECEĞE HAZIRLAMAK AMACIYLA KURGULANAN EĞİTİM PROGRAMLARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. BBS’DE DÜZENLENEN ‘B2B SATIŞ VE PAZARLAMA: DEĞER ODAKLI STRATEJİLERLE MÜŞTERİ KAZANIMI" EĞİTİMİ İLE KATILIMCILARA ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ.

Ekonomi - 2 ay önce

İş dünyasının yaşam boyu eğitim üssü Bursa Business School (BBS), firmaları geleceğe hazırlamak amacıyla kurgulanan eğitim programlarına tüm hızıyla devam ediyor. BBS’de düzenlenen ‘B2B Satış ve Pazarlama: Değer Odaklı Stratejilerle Müşteri Kazanımı" eğitimi ile katılımcılara önemli bilgiler verildi.

BTSO’nun Uludağ’da hayata geçirdiği Bursa Business School’da Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Yusuf Soner tarafından verilen eğitime çok sayıda firma temsilcisi katıldı. Programın ilk gününde, pazarlama bakış açısından müşteriye ulaşma stratejileri, doğru segmentasyon, değer önerisi geliştirme ve "Aim-Pain-Gain" modeli ile müşterinin hedefleri, sorunları ve beklentileri analiz edildi. İkinci gün ise satış sürecinin yapı taşları, müzakere teknikleri, takip stratejileri ve güven inşasının önemi uygulamalı çalışmalarla ele alındı.

Eğitmen Yusuf Soner, satış ve pazarlamanın firmalar için stratejik bir disiplinine sahip iki konu olduğunu belirterek, iki konunun ayrıca bir proje yönetimi olduğuna işaret etti. B2B ile B2C dünyalarının farklarına da değinen Soner, "Satış bir sonuçtur; asıl mesele müşterinin değerini anlamak, güven inşa etmek ve çözüm ortağı olabilmektir. Müşteriyle masada değil, sahada kazanırsınız. Müşterinin ne istediğini öğrenmek ve ona adapte olan ve rakipte olmayanı geliştirmek önemli. Bunu sadece ürünü olarak düşünmemek gerekiyor. Ürün ve hizmet de bu işin bir parçası. Pazarlama talebi oluşturmak, satış da bu talebi realize etmektir" dedi.

Bursa Business School’un kent ve ülke ekonomisinin gelişimi için büyük bir değer olduğunu ifade eden Soner, şöyle devam etti;

"Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nı tebrik ediyorum. Uludağ’da çok önemli bir merkez hayata geçti. Dünyada büyük bir dönüşüm yaşanırken eski bildiklerimizle ilerleyemeyeceğimiz çok açık. Yeni ekonomiye hızla adapte olmamız lazım. Bursa Business School bu yolculukta firmalara rehberlik eden çok güçlü ve özel bir merkez"

Eğitim katılımcılarından AVG Otomotiv Kurucusu Barış Güler, BTSO’nun firmalara yönelik eğitim organizasyonlarını yakından takip ettiğini belirterek, "Bursa Business School’a ilk defa geldim. Burada çok önemli bir eğitim üssü oluşturulduğunu söyleyebilirim. Burada sunulan imkanlardan tüm iş dünyası temsilcilerinin faydalanması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Burpol firmasından Satış Mühendisi Tuğba Gencan, eğitim organizasyonunun oldukça faydalı geçtiğini belirterek, merkezin çok kapsamlı ve nitelikli eğitimleri firmalarla buluşturduğunu söyledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ergun: “Beyaz Eşyada Alarm Zilleri Çalıyor”

2025-11-01 12:46 - Ekonomi

Polis memuru kalbine yenik düştü

2025-11-05 00:09 - Asayiş

MİLLETVEKİLİ ERGUN “KAĞIT ÜSTÜNDE İŞSİZLİK DÜŞÜYOR SOKAKTA GERÇEK İŞSİZLİK YÜKSELİYOR”

2025-11-03 12:11 - Genel

Mehmet Çevik Bursa’da sahneyi yıktı geçti: "Benim sahnemde cadılara yer yok"

2025-11-02 12:48 - Magazin

Ünlü sanatçı Ümit Besen, engelli hayranını mutlu etti

2025-11-04 13:25 - Magazin

PROF. DR. METİN ERGUN’DAN YENİ YIL ZAMLARINA TEPKİ: “VATANDAŞIN CEBİNE BİR DARBE DAHA”

2025-11-05 11:15 - Ekonomi

Bodrum’da CHP’li meclis üyesine rüşvet operasyonu

2025-10-31 01:33 - Asayiş

Muğla Hokey Cumhuriyet Kupası’nda şampiyonlar belli oldu

2025-11-03 12:16 - Spor

15 Kilometrelik Söğüt–Bayır Yolu Trafiğe Açıldı

2025-11-03 14:44 - Marmaris

Fethiye’de paraşüt kazası, Rus turist hayatını kaybetti

2025-11-04 09:28 - Asayiş

İlgili Haberler

Keçiören Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi yeniden imzalandı

11:05 - Ekonomi

ÇKS uyarısı ve sulama borçları için Bafralı çiftçilere çağrı

11:06 - Ekonomi

Asgari ücret artışı sonrası Tunceli’de fiyatlar mercek altında

10:56 - Ekonomi

Yeni yıl öncesi narenciyede yoğun hasat

10:26 - Ekonomi

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ‘Ses Analizi’ sistemiyle ayda ortalama 100 bin çağrıyı analiz ediyor

10:08 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Hasta ziyaretinden dönerken annesiyle kurşunların hedefi oldu

16:59 - Asayiş

Ölümlü sarı serum olayında ilk duruşma görüldü

16:50 - Asayiş

FETÖ’ye üye olmaktan aranan şahsı polis yakaladı

16:29 - Asayiş

Bakan Kacır’dan Libya’ya taziye mesajı

15:48 - Genel

Eski komşusunu vuran kadın: "Evlenme isteğimi reddetti, vurdum"

15:37 - Asayiş