?>

Belçika heyeti Erciyes’e hayran kaldı

BELÇİKA’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ HENDRİK VAN DE VELDE VE BERABERİNDEKİ HEYET; KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN VİZYON PROJELERİ ARASINDA YER ALAN ERCİYES KAYAK MERKEZİ’Nİ ZİYARET EDEREK, YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI ‘HAYRANLIKLA’ İNCELEDİ.

Genel - 2 ay önce

Belçika’nın Ankara Büyükelçisi Hendrik Van De Velde ve beraberindeki heyet; Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Erciyes Kayak Merkezi’ni ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları ‘hayranlıkla’ inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Türkiye’nin ilk profesyonel dağ yönetim şirketi Erciyes A.Ş. tarafından işletilen Erciyes Kayak Merkezi, uluslararası alanda dikkat çekmeye devam ediyor. 112 kilometrelik pist uzunluğu, 41 kayak pisti, 19 mekanik tesisi ve 3 bin 400 metreye ulaşan teleferik hatlarıyla dünya standartlarında hizmet sunan merkez, yabancı heyetlerin de ilgi odağı oluyor. Bu kapsamda Belçika’nın Ankara Büyükelçisi Hendrik Van De Velde ve beraberindeki heyet, Erciyes Kayak Merkezi’ni ziyaret ederek, bölgedeki turizm yatırımları hakkında kapsamlı bilgi aldı. Ziyaret sırasında heyete, Erciyes’in turizm potansiyeli, uluslararası konumu ve geleceğe yönelik projeleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirildi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın liderliğinde hayata geçirilen vizyoner yatırımlarla Erciyes, sadece Türkiye’nin değil dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden biri haline geldi. Bölge ekonomisine sağladığı katkı ve artan ziyaretçi sayısıyla dikkat çeken Erciyes, sürdürülebilir turizm anlayışıyla gelişimini kararlılıkla sürdürüyor.

Uluslararası tanıtım faaliyetleri ve diplomatik ziyaretlerle küresel ölçekte bilinirliği her geçen gün artan Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri’yi kış turizminde önemli bir destinasyon olarak konumlandırmaya devam ediyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kahramanmaraş’ta iki farklı noktada araç yangını söndürüldü

2026-04-12 00:20 - Asayiş

‘Taşacak Bu Deniz’ oyuncuları Trabzon Günleri’nde hayranlarıyla buluştu

2026-04-10 17:52 - Magazin

Tuğçe Aral’dan iddialı dönüş

2026-04-10 14:02 - Magazin

EĞİTİM- SEN’DEN ‘’EĞİTİMDE ŞİDDETE DUR’’ ÇAĞRISI

2026-04-15 14:12 - Marmaris

Kadın sığınağı sezon finalini yaptı

2026-04-11 11:20 - Magazin

AK PARTİ MARMARİS İLÇE BAŞKANI MUZAFFER ARAVİ’DEN HAVUZ TEPKİSİ

2026-04-13 17:26 - Genel

Taşıma su çilesi son buldu

2026-04-14 12:31 - Sağlık

Ünlü sanatçı Kırdar İncirliova’da ağırlandı

2026-04-17 10:30 - Magazin

İçmeler plajında lağım suyu iddiası

2026-04-14 11:53 - ÇEVRE

Uzmanından telefon bataryasını korumanın püf noktaları

2026-04-12 13:42 - Teknoloji

İlgili Haberler

TRAKYAKA’da 2026 yatırım hedefleri değerlendirildi

19:09 - Genel

Dicle’de pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi

19:04 - Genel

Başkan Genç: "Marjinal bir grup Trabzon turizmini, Trabzon’a gelen turistleri yargılamak istiyor"

18:00 - Genel

Sancaktepe’de "Kadın ve Yaşam Festivali" kapılarını açtı

17:22 - Genel

Başsavcı Tiryaki: "Ceza infaz kurumlarımızı proaktif yönetim anlayışıyla yönetiyoruz"

17:00 - Genel

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem