?>

Belediye meclisi 37 gündem maddesini görüştü

DÜZCE BELEDİYE MECLİSİ, OCAK AYI İKİNCİ BİRLEŞİMİNİ MECLİS BAŞKAN VEKİLİ AV. ALİ DİLBER BAŞKANLIĞINDA YAPTI. TOPLANTIDA TOPLAM 37 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI.

İnsan - 14 saat önce

Düzce Belediye Meclisi, ocak ayı ikinci birleşimini Meclis Başkan vekili Av. Ali Dilber başkanlığında yaptı. Toplantıda toplam 37 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Meclis tutanak özetinin oylanmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Düzenli Depolama Tesisi Yeni Lot 1 Etap 2’nin yapım işi için Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye yetki verilmesi teklifi oy çokluğu ile kabul edildi. Bir adet sözleşmeli personelin ücretinin, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen yeniden değerleme oranları doğrultusunda tekniker taban ücretinin yüzde 10 fazlası olarak belirlenmesi de oy çokluğu ile onaylandı.

Kiremitocağı Mahallesi’nde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı finansmanı ile yapılması planlanan çok amaçlı spor salonu için ihaleye çıkılması talebi ise meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Elektronik haberleşme altyapısı ve geçiş hakkı ücretlerine ilişkin tarife değişikliği de oy çokluğu ile karara bağlandı.

T ve S plakalarla ilgili 4 Aralık 2025 tarihli meclis kararına yapılan itirazların, yürütülen çalışmalar tamamlandıktan sonra değerlendirilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Halk Oyunları Akademisi, Ayşe Taş Sanat Akademisi ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Destek Hizmetleri müdürlüklerinin görev ve çalışma yönetmelikleri onaylandı.

Meclis gündeminde yer alan taşınmaz satın alımı, parsel satışı, trampa, yapı yaklaşma mesafesi, imar planı ve plan hüküm değişiklikleri, yol boyu ticaret talepleri ile imara ilişkin itirazlar da görüşülerek karara bağlandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a "Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı" ödülü

2026-01-04 15:47 - Siyaset

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü’nün yargılandığı davalarda karar çıkmadı

2026-01-08 16:06 - Asayiş

Gold Emlak dolandırıcılığı sanıklarına ceza yağdı

2026-01-07 16:17 - Asayiş

Marmaris’te Belediyesi çöp kamyonunun çarptığı kadın öldü

2026-01-09 13:05 - Asayiş

Unutulan 200 Gram Altın Sahibine Teslim Edildi

2026-01-05 15:55 - İnsan

İYİ PARTİ MİLLETCEKİLİ  ERGUN: “BU RAKAMLAR YOKSULLUĞUN DEĞİL, AÇLIĞIN RAKAMLARIDIR”

2026-01-09 14:27 - Siyaset

Ergun: “İktidar Emekliye Yoksulluğu Değil, Açlığı Reva Görüyor”

2026-01-09 11:20 - Ekonomi

Fethiye’de 24’ü çocuk 58 düzensiz göçmen yakalandı

2026-01-05 09:22 - Asayiş

Marmaris Devlet Hastanesi’nde gerontoloji atölyesi başladı

2026-01-02 16:12 - Marmaris

Kapalıçarşı soruşturmasında 3 kişi adliyeye sevk edildi

2026-01-08 15:54 - Asayiş

İlgili Haberler

Hozat’ta Uzman Çavuş Yunus Can’a anlamlı takdir

21:09 - İnsan

Vali Kızılkaya: "Jandarmamız, Siirt’imizin huzuru için gece gündüz görev yaparak önemli başarılara imza atıyor"

19:50 - İnsan

Pencereden düşerek hayatını kaybeden 8. sınıf öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı

18:48 - İnsan

Başkan Akın: "Basın, demokrasinin en önemli yapı taşıdır"

18:06 - İnsan

Başkan Çetinkaya gazetecilerle bir araya geldi

17:23 - İnsan

Günün Manşetleri

Kavgayı ayıran akrabasını tüfekle vurdu

16:31 - Asayiş

Otogarda can pazarı: Korku dolu anlar kamerada

16:13 - Gündem

Fırtına sonrası hasar büyük oldu

16:12 - Genel

Eskişehir’de 14 yaşındaki kız kayıplara karıştı

15:44 - Asayiş

Antikacılar; yeni yılda da kendi yerinde, kendi gününde

15:39 - Genel