?>

Beşiktaş Belediyesi’nden 80 yaş üstü bireylere kapsamlı gerontolojik değerlendirme

Beşiktaş belediyesi 65+ yaşam ofisi, 80 yaş ve üzeri vatandaşların tıbbi, fonksiyonel, psikososyal ve çevresel durumlarını bütüncül bir yaklaşımla değerlendiriyor.

Genel - 6 ay önce

Beşiktaş Belediyesi 65+ Yaşam Ofisi, 80 yaş ve üzeri vatandaşların tıbbi, fonksiyonel, psikososyal ve çevresel durumlarını bütüncül bir yaklaşımla değerlendiriyor.

Beşiktaş Belediyesi 65+ Yaşam Ofisi, 80 yaş ve üzeri komşularının tıbbi, fonksiyonel, psikososyal ve çevresel durumlarını bütüncül bir yaklaşımla değerlendiriyor. Yaş almış bireylerin yaşam kalitesini etkileyen tüm faktörlerin derinlemesine ele alındığı bu kapsamlı çalışma, büyük ilgi görürken, katılımcılar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

"80 yaş ve üzeri komşularımızı çok yönlü bir gerontolojik değerlendirmeden geçiriyoruz"

Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Belediyesi 65+ Yaşam Ofisi Birim Sorumlusu Meryem Ceyhan, "Beşiktaş Belediyesi 65+ Yaşam Ofisi olarak, 80 yaş ve üzeri komşularımızı çok yönlü bir gerontolojik değerlendirmeden geçiriyoruz. Kişinin yalnız yaşayıp yaşayamayacağı, bağımlılık durumu, düşme riski, ev içi kaza olasılığı, demans bulguları ve dijital okuryazarlık düzeyi gibi kritik başlıkları tek tek ele alıyor, ihtiyaçlarını tespit ederek gerekli yönlendirmeleri yapıyoruz. Süreç boyunca da kendilerinin yanında olmaya devam ediyoruz’’ dedi.

Yaş almış bireyler hizmetten memnun

Beşiktaş Belediyesi 65+ Yaşam Ofisi’nin başlattığı kapsamlı değerlendirme sürecinden faydalanan ilçe sakinleri, sunulan hizmetten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Hizmetten yararlanan Hatice Hevenk, değerlendirmeyle ilgili izlenimlerini şu sözlerle paylaştı: "Burayı çok merak ettim. Beşiktaş Belediyesi’nden mesaj geldi, ben de gelip bir bakayım dedim. Buradan çok faydalandım, çok hoşuma gitti. Benimle ilgili her şey detaylıca soruldu, ben de cevapladım. Bundan sonra her fırsatta burayı takip edeceğim."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’deki gizemli hazineye ziyaretçi akını

2025-06-22 13:45 - Gündem

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-23 12:43 - Gündem

MUTTAŞ İLE 2025’İN İLK 5 AYINDA 202 BİN YOLCU TAŞINDI

2025-06-20 15:19 - Ulaşım

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

Maltepe’de felsefe halkla buluşuyor

2025-06-22 12:37 - Genel

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

MARMARİS’TE ÖRNEK TABLO: BABA-KIZ AYNI ANDA YKS’YE GİRDİ

2025-06-22 12:45 - Marmaris

Marmaris'te Başıboş Eşekler Toplandı, Hayvanseverler Tepkili

2025-06-19 20:47 - Marmaris

İlgili Haberler

Kar ve tipi nedeniyle kapanan Kayseri-Malatya Karayolu trafiğe açıldı

00:36 - Genel

Şehir trafiğini rahatlatacak karar: Zorunlu tır parkı uygulaması başladı

22:44 - Genel

Başkan Zencirci ekipleri sahadan çekti

22:06 - Genel

Yılın ilk gününde Bahçelievler’de 100 çocuk bisikletine kavuştu

20:59 - Genel

Bursa’da eğitime kar engeli

21:03 - Genel

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan