?>

Beşiktaş’ta "80+ Gerontolojik Değerlendirme" projesi hayata geçecek

Beşiktaş belediyesi tarafından "80+ gerontolojik değerlendirme" projesini hayata geçecek. 80 yaş ve üzeri bireylerde kapsamlı bir gerontolojik değerlendirme yapılacak.

Genel - 6 saat önce

Beşiktaş Belediyesi tarafından "80+ Gerontolojik Değerlendirme" projesini hayata geçecek. 80 yaş ve üzeri bireylerde kapsamlı bir gerontolojik değerlendirme yapılacak.

Beşiktaş Belediyesi, yaş almış vatandaşların sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir yaşam sürmesi, günlük hayatlarını kolaylaştırması adına hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor. "80+ Gerontolojik Değerlendirme" adıyla başlatılan bu yeni projede, Beşiktaş Belediyesi 65+ Yaşam Ofisi ile İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi iş birliği yapıyor. Proje kapsamında, 80 yaş ve üzeri bireylerde kapsamlı bir gerontolojik değerlendirme gerçekleştirilecek. "Beşiktaş büyüğe hürmetin kentidir"

Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Rasim Şişman, "Beşiktaş büyüğe hürmetin kentidir. Büyüklerimize hürmeti sözle değil, icraatlarımızla göstereceğiz. Beşiktaş Belediyesi olarak yaş almış bireylerin sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir yaşam sürmesi için önemli bir adım daha atıyoruz. 65+ Yaşam Ofisimiz ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa iş birliğiyle ‘80+ Bireylerde Kapsamlı Gerontolojik Değerlendirme’ projemizi hayata geçiriyoruz.Bu proje ile 80 yaş ve üzeri komşularımızı belediyemizin 65+ Yaşam Ofisi’nde ağırlayacağız. Uzmanlarımız eşliğinde büyüklerimizin fiziksel ve ruhsal sağlıklarını kapsayan geniş kapsamlı bir değerlendirme süreci yürüteceğiz. Değerlendirme sonuçlarına göre, genel sağlık durumlarını ve yaşam koşullarını dikkate alarak ihtiyaçlarına uygun destekleri uzmanlarımızla birlikte planlayacağız. Elde edeceğimiz bilimsel veriler doğrultusunda, belediyemizin ve ilgili kurumların sunduğu hizmetlere erişimlerini kolaylaştıracağız. Büyüklerimizin Beşiktaş’ta huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir ömür sürdürmeleri için çalışıyoruz. Beşiktaş, büyüklerinin yanında olmaya devam edecek. Projemiz Beşiktaş’ımıza ve tüm büyüklerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Motosiklet Çarpan 12 Yaşındaki Çocuk Öldü

2025-05-06 11:04 - Marmaris

Eski Uzman Çavuşlar Okullarda Güvenliği Sağlayacak

2025-05-07 13:41 - Gündem

YABAN DOMUZLARI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

2025-05-05 13:41 - Gündem

Marmaris Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı

2025-05-06 15:49 - Marmaris

On ayrı suçtan aranan şahıs JASAT operasyonuyla yakalandı

2025-05-04 14:31 - Asayiş

SAFRA KESESİNDEN 491 TAŞ ÇIKTI

2025-05-09 10:12 - Sağlık

Sakartepe Rampasında Kaza

2025-05-06 09:45 - Asayiş

Motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybeden 12 yaşındaki çocuk toprağa verildi

2025-05-06 18:31 - Asayiş

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı

2025-05-08 19:01 - Asayiş

Malatya’da 78 kişiye mezar olan Hakimbey Apartmanı dava dosyası mütalaa için savcılığa gönderildi

2025-05-06 15:16 - Asayiş

İlgili Haberler

Beyoğlu’nda ‘Sakura Festivali’ keyifli anlara sahne oldu

23:07 - Genel

Ukrayna’da bir araya gelen Avrupalı liderlerden Rusya’ya yeni yaptırım tehdidi

20:21 - Genel

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. Yılı Aydın’da personel dayanışma etkinliğiyle taçlandı

19:27 - Genel

Beşiktaş’ta iş görüşmesine giden kadına boks hocasından bıçaklı ve yumruklu saldırı

17:35 - Genel

Başkan Özen: "Engellilerin sorunlarına değil, çözümlerine odaklanalım"

17:02 - Genel

Günün Manşetleri

Yeşilin Binbir Tonu Fotoğrafçıları Büyüledi

15:33 - Gündem

Kardiyorenal Sendrom Alarmı

15:28 - Sağlık

80 yıllık giysiler yeniden hayat buldu

14:23 - Genel

Mehir Vakfı'ndan Evlilik Çağrısı

14:21 - İnsan

Özel Öğrencilere Şiddet Uygulayan Öğretmen Tutuklandı

13:53 - Asayiş