?>

Beyaza bürünen şehirde vatandaşlar karın tadını çıkardı

Yozgat'ta akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, şehri beyaza bürüdü. Kartpostallık manzaraların oluştuğu kentte, vatandaşlar karın tadını çıkardı. Kartopu oynayan, kardan adam yapan ve hatıra fotoğrafı çektiren yozgatlılar, kar yağışının mutluluğunu yaşadı.

Gündem - 4 ay önce

Yozgat’ta akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, şehri beyaza bürüdü. Kartpostallık manzaraların oluştuğu kentte kartopu oynayan, kardan adam yapan ve hatıra fotoğrafı çektiren Yozgatlılar, kar yağışının mutluluğunu yaşadı.

Yozgat’ta gece boyunca lapa lapa yağan kar, şehrin ışıklarıyla birleşerek kartpostallık görüntüler oluşturdu. Karayolları ekipleri, yoğun çalışma temposuyla yolları açarken, vatandaşlar da karın keyfini doyasıya çıkardı. "Kar yağmazsa psikolojimiz düzelmiyor"

Kar yağışından ziyadesiyle memnun olduğunu ifade eden Ahmet Gökhan, "Yozgat’ta şubat ayında güzel bir kar yağması bizleri mutlu ediyor. Bu şehrin insanları olarak kar yağmazsa psikolojimiz düzelmiyor. Dağlarda kar gördüğümüz zaman mutlu oluyoruz. Özellikle saat kulesinin dibinde bu anı yaşamak çok özel" dedi.

Ailesiyle birlikte kar topu oynayan Hüseyin Bozkurt, "Torunum, gelinim, eşim ve oğlumla kar topu oynuyoruz. Bu güzel yağışı anlamlı hale getiriyoruz. Bu yıl ilk defa bu kadar güzel bir kar yağıyor. Hava çok güzel" dedi.

Kar yağışı nedeniyle esnaflar iş yerlerinin önündeki karları temizlerken, karayolları ekipleri de yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla ve ilçelerinin isimleri nereden geliyor?

2025-02-13 12:14 - Kültür Sanat

Denizli için soğuk ve yağışlı hava uyarısı

2025-02-18 09:58 - Gündem

Marmaris Gölge Koyu’nda ağaçlandırma çalışması başladı

2025-02-14 18:22 - Genel

Marmarisli Çocuklar Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

2025-02-17 11:33 - Spor

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DE ULAŞTIRMA ZİRVESİ

2025-02-12 12:32 - Ulaşım

SELÇUK ÖZDAĞ: YÜKSEK HIZLI TRENDE NEDEN İNTERNET YOK?

2025-02-14 14:54 - Ulaşım

MARMARİS'İN HER ANI BAŞKA GÜZEL

2025-02-17 13:20 - Marmaris

Develi’de kar kalınlığı 30 santime ulaştı

2025-02-13 15:09 - Gündem

Kahtalı Mıçe, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı

2025-02-16 16:06 - Magazin

İlgili Haberler

Coğrafi işaretli Ula sarımsağı ilgi odağı oldu

10:19 - Gündem

Elazığ’da benekli semender görüldü

10:15 - Gündem

Elazığ’da Arap tavşanı görüntülendi

10:10 - Gündem

Kastamonu Üniversitesi, yılın stresini doğada attı

10:01 - Gündem

Asırlık çam ağaçlarına çıra darbesi

09:42 - Gündem

Günün Manşetleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle gondol turlarına talep arttı

11:16 - İnsan

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı

11:14 - Asayiş

Sigara içen çocuklar otları tutuşturdu

11:06 - Asayiş

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş