?>

Beylikdüzü’nde bin 500 çocuğa eğitim desteği sunuluyor

Beylikdüzü belediyesi, ilçede yaşayan öğrencilere giyim ve malzeme desteğinde bulunmaya devam ediyor. Kadın ve aile müdürlüğü’ne müracaatta bulunan ve sosyal yardıma ihtiyacı olan ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki toplamda bin 500 çocuğa eğitim desteği sunuluyor.

Genel - 6 ay önce

Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçede yaşayan öğrencilere giyim ve malzeme desteğinde bulunulurken, sosyal yardıma ihtiyacı olan ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki toplamda bin 500 çocuğa eğitim desteği sunuluyor.

Beylikdüzü Belediyesi eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunmak amacıyla, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yaptığı giyim yardımlarını sürdürüyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan sosyal hizmet uzmanları tarafından belirlenen ailelerin okul çağındaki çocuklarına düzenli olarak yapılan yardımlara, bu yıl okul çantası, bot ve mont da eklendi. Gürpınar Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde bulunan müdürlük binasına gelen ailelere, çocukları için hazırlanan paketleri teslim edildi.

“Toplamda bin 500 çocuğumuza eğitim desteği sunuyoruz”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürülen desteklerin artarak devam edeceğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak ailelerin her daim yanlarında olarak onların ihtiyaçlarına katkı sağlamayı ve eğitime destek vermeyi oldukça önemsiyoruz. Kadın ve Aile Müdürlüğümüze müracaatta bulunan ve sosyal yardıma ihtiyacı anlaşılan ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki toplamda bin 500 çocuğumuza eğitim desteği sunuyoruz. Çocuklarımızın eksiklerinin tamamlaması için imkanlar dahilinde, ailelere ve öğrencilere her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim yanındayız” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 123 kilo skunk ve metamfetamin ele geçirildi: 4 tutuklama

2024-10-21 08:39 - Asayiş

Doğubayazıt’ta 8 kilo metamfetamin ve 32 bin hap ele geçirildi

2024-10-23 14:01 - Asayiş

Gaziantep’te 86 kilo 650 gram skunk ve 37 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-10-20 18:04 - Asayiş

Kahvaltı için aldığı peynirden metal somun çıktı

2024-10-21 10:22 - İnsan

Arnavutluk eski Cumhurbaşkanı Meta gözaltına alındı

2024-10-21 17:37 - Asayiş

MARMARİS'TE EMEKLİLER “HALK-ET” İSTİYOR

2024-10-21 11:36 - Marmaris

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı açılışı gerçekleştirildi

2024-10-23 13:15 - Genel

HALFETİ: HALİL İLE FATMA’NIN EFSANESİYLE DOLAŞAN KAYIP KENT

2024-10-23 13:06 - Gezi

Muğla’da içleri burkan “kara” manzara

2024-10-22 14:04 - ÇEVRE

Tarım girdi maliyetleri Ağustos’ta düştü

2024-10-21 13:36 - Ekonomi

İlgili Haberler

Muş’ta ekmeğin gramajı arttı, fiyatı 12,5 TL’ye yükseldi

23:05 - Genel

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nden ayrılma kararı aldı

22:02 - Genel

Bosna Hersek’te Türkiye’nin desteğiyle yenilenen Behram Ağa Camii açıldı

19:30 - Genel

Kamu Birliği Konfederasyonu Başkanı Kaya: "Kamu çalışanlarımız için refahı önceleyen adımlar atılmalı"

19:34 - Genel

Hacı adayları dualarla kutsal topraklara uğurlandı

19:26 - Genel

Günün Manşetleri

Uyuşturucu Satıcısı Adli Kontrolle Serbest Kaldı

17:02 - Asayiş

"05.05.2025" Evlilik Tarihi Türkiye Genelinde Yoğun İlgi Gördü

16:45 - Gündem

Tümörlerde Erken Tanı Hayat Kurtarıyor

15:42 - Sağlık

Türkiye'nin Kuş Göç Yolları Haritalanıyor

14:34 - Gündem

Gençler Kendilerini Ege'nin Serin Sularına Bıraktı

14:34 - İnsan