?>

Bilecik Valisi Sözer Ertuğrul Gazi’nde dua ederek göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle bilecik valiliği görevine atanan vali faik oktay sözer, göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini ata toprakları olan söğüt ilçesine gerçekleştirdi.

İnsan - 2 gün önce

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Bilecik Valiliği görevine atanan Vali Faik Oktay Sözer, göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini ata toprakları olan Söğüt ilçesine gerçekleştirdi.

Vali Sözer, ziyaret kapsamında Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’nin babası Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret etti. Ziyarette, türbede asırlardır sürdürülen ve ’Alp Nöbeti’ olarak bilinen manevi nöbet geleneğine de tanıklık etti. Sözer’e ziyaretinde eşi Zeynep Sözer de eşlik etti. Sözer çifti, Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Albay Dr. Talha Övet, Belediye Başkanı Ferhat Durgut ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Gerçekleştirilen programda, ilçede yürütülen mevcut projeler ve planlanan çalışmalar hakkında Vali Sözer’e bilgi verildi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Vali Sözer, "Yapacağımız hizmetlerle gönüllerde hoş bir seda bırakmayı Rabbim nasip etsin. Tüm vatandaşlarımıza, şahsımıza ve ilimize hayırlı olsun." dedi.

Vali Faik Oktay Sözer ve eşi Zeynep Sözer, programın devamında ilçede yaşayan şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek sohbet etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Antalya’ya dolu yağdı: Alacabel beyaza büründü

2025-05-29 18:50 - Asayiş

MBA Okulları EUROTOX 2025’e Damga Vuruyor

2025-05-28 12:43 - Gündem

Marmaris'te Şok Ölüm

2025-05-30 11:08 - Asayiş

MUĞLA'DA SAKIZ HASADI YAPILDI

2025-05-28 14:04 - Ekonomi

Marmaris Tazelenme Üniversitesi'nden İlk Mezunlar

2025-05-29 15:02 - Eğitim

Marmaris Depremi Güvenlik Kameralarına Yansıdı

2025-06-03 03:45 - Asayiş

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TARIMSAL ÜRETİMDE KORKUNÇ RAKAMLAR ORTAYA ÇIKTI”

2025-05-28 12:34 - Genel

FETHİYE-RODOS SEFERLERİ BAŞLADI

2025-05-31 12:29 - Ulaşım

Muğla-Aydın Karayolu'nda Feci Kaza

2025-05-30 16:31 - Asayiş

MR Cihazı Tartışmasına AK Parti'den Açıklama

2025-06-02 16:47 - Gündem

İlgili Haberler

Atakum Belediyesinden bayram şekeri ikramı

21:33 - İnsan

Canik Belediyesi’nden çalışanlara bayram ikramiyesi

21:36 - İnsan

Bu köyde pişmiş kurban eti her eve giriyor

19:19 - İnsan

Kahramanmaraş’ta deprem şehitleri kabirleri başında anıldı

18:20 - İnsan

Dicle’de kayıp çocuk, polis tarafından bulunarak ailesine teslim edildi

17:43 - İnsan

Günün Manşetleri

Akvaryum merakı artıyor

10:39 - Genel

Firari Uyuşturucu Hükümlülerine Operasyon

10:38 - Asayiş

Normal doğum anne ve bebek sağlığı için önemli

10:36 - Sağlık

Kurban Bayramında acemi kasaplara müjde

10:34 - İnsan

Ayçiçek Yağı Fabrikasında Patlama

10:16 - Asayiş