?>

Bingöl’de zabıtadan sıkı denetim

Bingöl belediyesi zabıta ekipleri, temel gıda ve ihtiyaç ürünleri satışı yapan işyerlerine yönelik denetimler gerçekleştirdi. ürünleri tek tek inceleyen ekipler, işyerlerinin ruhsatlı, sağlıklı ve hijyenik olması konusunda işyeri sahiplerini uyardı.

Sağlık - 2 yıl önce

Bingöl Belediyesi zabıta ekipleri, temel gıda ve ihtiyaç ürünleri satışı yapan işyerlerine yönelik denetimler gerçekleştirdi. Ürünleri tek tek inceleyen ekipler, işyerlerinin ruhsatlı, sağlıklı ve hijyenik olması konusunda işyeri sahiplerini uyardı.

Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temel gıda ve ihtiyaç ürünleri satışı yapan marketler, unlu mamul satışı noktaları, kasap ve katık ürünleri satışı yapılan işyerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Marketlerde gıda ürünlerinin son kullanım tarihlerini, fırınlarda ekmek gramajlarını inceleyen ekipler, hijyen kuralları ve etiketleri sıkı denetimden geçirdi. Denetimlerde eksiklikleri belirlenen ve kurallara aykırı durumları tespit edilen işyeri sahipleri uyarılarak eksikliklerini gidermeleri için süre verildi.

Denetimlere ilişkin belediyeden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak için işyerlerine yönelik denetimlerimizi sürdürüyoruz. Denetimler esnasında tarihi geçmiş ürünler, hijyen kurallarının ihlali veya ruhsatsız olduğu tespit edilen işyerlerine cezai işlemler uygulanıyor. Vatandaşlarımız, alışveriş esnasında olumsuz durumlarla karşılaşmaları durumda Zabıta Müdürlüğümüz ile iletişime geçebilirler” denildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

‘Doğu’ya Kervan’ sergisi açılıyor

2023-10-04 16:06 - Kültür Sanat

Çetin’e Nizip ve Oğuzeli’nde coşkulu karşılama

2023-10-04 16:13 - Siyaset

O teyze için mahkeme karar verdi

2023-10-04 17:25 - Asayiş

Devrek Kampüsünde Oryantasyon Etkinlikleri düzenlendi

2023-10-05 00:14 - Eğitim

Eyyübiye Sera Kent tropikal meyvede başarıya ulaştı

2023-10-04 16:43 - Ekonomi

Tatvan’da "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi

2023-10-04 16:26 - Genel

Aşırı sıcaklar ve kuraklık ayçiçeğini vurdu

2023-10-04 17:51 - Gündem

Beşok, “Görüntüde biz favoriyiz ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz”

2023-10-04 18:37 - Spor

Maltepe’de petshop’ta çıkan yangın çok sayıda kuşu telef etti

2023-10-05 00:54 - Asayiş

Minik öğrenciler 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü için etkinlik düzenledi

2023-10-04 16:27 - İnsan

İlgili Haberler

6 işletmeye 379 bin TL ceza

01:28 - Sağlık

Kar ve buzda yürümenin altın kuralları

14:24 - Sağlık

Çukurca’da gözyaşı kanalı ameliyatları yapılmaya başlandı

13:50 - Sağlık

Uzmanı uyardı: "Yüz felcinde erken müdahale kalıcı hasarı önlüyor"

13:32 - Sağlık

Serviks kanseriyle ilgili 10 önemli nokta

13:10 - Sağlık

Günün Manşetleri

Bina çatılarındaki dev buz sarkıtları tehlike saçıyor

16:43 - Gündem

Hem konaklıyorlar hem açılan kurslarla kendilerini geliştiriyorlar

16:30 - Kültür Sanat

Galatasaraylı taraftarlar Süper Kupa finali için stada geldi

16:11 - Spor

Yangından vahşet çıktı

15:23 - Asayiş

Meteoroloji’den ’kuvvetli rüzgar’ ve ’fırtına’ uyarısı

15:11 - Gündem