?>

Binlerce balon minik Elif Azra için gökyüzüne bırakıldı

Binlerce balon minik elif azra için gökyüzüne bırakıldı

İnsan - 2 gün önce

Gaziantep’te karaciğer kanseriyle mücadele eden minik Elif Azra ve diğer çocuklara moral vermek için binlerce balon gökyüzüne bırakıldı.

Gaziantep’te Yusuf Yeniçeri ve Berna Yeniçeri çiftinin karaciğer kanseriyle mücadele eden 5 yaşındaki kızları Elif Azra için "Elif Azra’ya Umut Ol" sloganıyla moral etkinliği düzenlendi. Kanserle zorlu mücadele veren Elif Azra’nın amcası Ahmet Yeniçeri’nin sosyal medyada yaptığı "Elif Azra’ya moral için balon uçurmak istiyoruz. Siz de gelir misiniz?" çağrısı üzerine üniversite öğrencileri harekete geçti. 5 yaşındaki Elif Azra’nın tedavi gördüğü hastane önünde düzenlenen balon şenliğine yüzlerce vatandaş katıldı. Pembe rengine özel ilgisi olan Elif Azra için saat 18.00’de gökyüzüne binlerce pembe balon bırakıldı. Düzenlenen etkinlikte duygusal anlar yaşandı. "Kızımın mutluluğu için daha fazla şey yapmak isterdim"

Düzenlenen etkinliğe katılarak kızlarını mutlu eden binlerce vatandaşa teşekkür eden anne Berna Yeniçeri, "Buraya katılan insanlar kızımı güldürdüler, mutlu ettiler. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bu mutluluk bize yeter. Gelen herkese teşekkür ederim. Kızımın mutluluğu için daha fazla şey yapmak isterdim ama bu bile yeter" dedi. "Kızımın yüzü güldü"

Yapılan etkinliğin hem kendilerine hem de kızlarına moral verdiğini ifade eden Yusuf Yeniçeri, "Kardeşimin hazırladığı bu etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Bir nebze de olsa yüzümüz güldü. Kızımın yüzü güldü. Bunun yanı sıra burada yatan çocuk hastalarımızın yüzü güldü" ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katıldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Rümeysa Özzaman, "Elif Azra’ya ve diğer tüm kanser hastası çocuklara umut olmak, en azından mutluluk vermek için buraya geldik. Yapabildiysek ne mutlu bize. Devamının gelmesini diliyoruz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Antalya’ya dolu yağdı: Alacabel beyaza büründü

2025-05-29 18:50 - Asayiş

MBA Okulları EUROTOX 2025’e Damga Vuruyor

2025-05-28 12:43 - Gündem

MUĞLA'DA SAKIZ HASADI YAPILDI

2025-05-28 14:04 - Ekonomi

Marmaris'te Şok Ölüm

2025-05-30 11:08 - Asayiş

MENESA EFNAN İÇİN MARMARİS ELELE

2025-05-27 15:43 - Marmaris

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TARIMSAL ÜRETİMDE KORKUNÇ RAKAMLAR ORTAYA ÇIKTI”

2025-05-28 12:34 - Genel

Marmaris Tazelenme Üniversitesi'nden İlk Mezunlar

2025-05-29 15:02 - Eğitim

FETHİYE-RODOS SEFERLERİ BAŞLADI

2025-05-31 12:29 - Ulaşım

AK Partili Vekillerden Muğla'ya Eğitim Müjdesi

2025-05-27 10:28 - Eğitim

Muğla-Aydın Karayolu'nda Feci Kaza

2025-05-30 16:31 - Asayiş

İlgili Haberler

Safranbolu’da lokum üreticileri bayram hazırlıklarını tamamladı, misafirlerini bekliyor

15:06 - İnsan

Patnos’ta "Bayram alışverişinizi yerel esnaftan yapın" çağrısı

15:06 - İnsan

Kağızman’da ‘Filistin’ temalı resim sergisi açıldı

15:06 - İnsan

Kastamonu’da aracın çarptığı yavru kedi, üniversite öğrencilerinin kalp masajıyla hayata döndü

15:02 - İnsan

Öğrenciler terör faaliyetleri hakkında bilgilendirildi

14:56 - İnsan

Günün Manşetleri

Akvaryum merakı artıyor

10:39 - Genel

Firari Uyuşturucu Hükümlülerine Operasyon

10:38 - Asayiş

Normal doğum anne ve bebek sağlığı için önemli

10:36 - Sağlık

Kurban Bayramında acemi kasaplara müjde

10:34 - İnsan

Ayçiçek Yağı Fabrikasında Patlama

10:16 - Asayiş