?>

Bodrum sokaklarını müzikle temizliyor

MUĞLA'DA GÖREV YAPAN TEMİZLİK PERSONELİ, MESAİSİNİ DANS VE MÜZİKLE BİRLEŞTİREREK SOKAKLARDA İLGİ ODAĞI OLDU

İnsan - 2 ay önce

Muğla’da görev yapan temizlik personeli, mesaisini dans ve müzikle birleştirerek sokaklarda ilgi odağı oldu. Temizlik yaparken sergilediği ritmik hareketler ve enerjisiyle hem vatandaşların hem de turistlerin yüzünü güldüren personel, Bodrum sokaklarını adeta açık hava sahnesine çevirdi.

Bodrum ilçesi Mumcular Mahallesi’nde ailesiyle yaşamını sürdüren Hüseyin Dağdevirir, (40) turizm ve otelcilik sektöründeki çalışma hayatının ardından yaklaşık 10 yıl önce Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde göreve başladı. Her sabah mesaisine yüksek enerjiyle başlayan Dağdevirir, görev yaptığı bölgede çöp aracındaki müzik sistemi eşliğinde temizlik yapıyor. Süpürgesiyle ritim tutup dans figürleri sergileyen Dağdevirir’in performansı çevrede bulunanların ilgisini çekiyor.

Özellikle yaz sezonunda Bodrum’a gelen turistler, karşılaştıkları bu sıra dışı görüntü karşısında şaşkınlık yaşarken, çoğu zaman müziğe eşlik ederek dansa katılıyor. Ortaya çıkan renkli anlar ise cep telefonu kameralarıyla kayda alınıyor.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri ilgi gören Dağdevirir, çevresindekiler tarafından "Bodrum’un en neşeli temizlik çalışanı" olarak anılıyor. Görev yaptığı bölgenin Kumbahçe Sahili’nden Cruise Port Limanı’na kadar uzandığını belirten Hüseyin Dağdevirir, yaptığı işi severek gerçekleştirdiğini söyledi.

Dağdevirir, "Bodrum Belediyesi’nde saha personeli olarak çalışıyorum. Yaptığım işten gerçekten keyif alıyorum. Duyduğum her ses bana ayrı bir ritim ve performans katıyor. Bugün de kruvaziyer gemisi geldi, turistleri en güzel şekilde ağırladık. Dans etmek de temizlik yapmak da hayatın bir parçası" dedi.

Müziğin insanları bir araya getirdiğini ifade eden Dağdevirir, "Turistler beni görünce eğleniyor, dans ediyor ve fotoğraf çektiriyor. Müziği duydukları anda çok güzel tepkiler veriyorlar. Yoldan geçen binlerce insan buna şahit oluyor. Bodrum’u temsil etmekten mutluyuz" diye konuştu.

Çevre bilincine de dikkat çeken Dağdevirir, vatandaşlara doğaya sahip çıkma çağrısında bulunarak, "Çevreyi, doğayı ve tüm canlıları sevelim. Geleceğe güzel bir miras bırakmak için farkındalık oluşturmak çok önemli. Müziğimi açıp insanların mutlu olduğunu görmek bana ayrı bir enerji veriyor" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sağlık Müdürlüğü basın sorumlusu Mehtap Aslan’ın mutlu günü

2026-06-09 23:13 - Magazin

Malatya’da ambulans helikopter 66 yaşındaki hasta için havalandı

2026-06-04 16:24 - Sağlık

Kendisine emanet edilen altınlarla kaçtığı iddia edilen kuyumcudan günlerdir haber alınamıyor

2026-06-04 16:23 - Asayiş

​BAŞKAN FEVZİ TOPUZ’DAN YOĞUN SAHA ZİYARETLERİ

2026-06-05 17:52 - Genel

Hisarönü–Marmaris yolunda çalışmalar sürüyor

2026-06-05 12:45 - Marmaris

Marmaris'te Bisiklet Yarışı Nedeniyle Yollar Kapanıyor

2026-06-05 11:06 - Marmaris

Marmaris’te L’Etape by Tour de France heyecanı başladı

2026-06-05 15:08 - Marmaris

Tapu sokağı’nda turist taşkınlığı

2026-06-06 20:50 - Marmaris

İmdat Avcı’dan Koylar’da örnek çevre temizliği

2026-06-06 20:37 - ÇEVRE

Hisarcık MYO bahar yarıyılı sonu motivasyon konseri düzenlendi

2026-06-10 13:19 - Magazin

İlgili Haberler

Bolu’da itfaiye stajının sonu sulu şakayla bitti

19:49 - İnsan

Altıntaş Kaymakamı Yıldırım’dan köy ziyaretleri

17:30 - İnsan

Vali Yamlı, Şehit yakınının mesajına kayıtsız kalmadı; Aileyi evinde ziyaret etti

17:04 - İnsan

Atatürk Üniversitesi, Lübnan ve Gürcistan ile akademik iş birliklerini güçlendiriyor

16:36 - İnsan

EMŞAV’dan 271. mevlit

16:28 - İnsan

Günün Manşetleri

Bir ineği telef oldu, 7 inek, 5 buzağı sahibi oldu

14:33 - İnsan

Karşı yola geçmek için alt geçidi kullanmadı, kaza kaçınılmaz oldu

13:51 - Asayiş

Polisin ’Dur’ ihtarına uymadı, 490 bin lira ceza yedi

12:54 - Asayiş

FETÖ soruşturması diyerek girdikleri evde gasp iddiası: Karı koca yakalandı

12:45 - Asayiş

Vücudundan 5 günde 62 parça uyuşturucu çıktı

12:24 - Asayiş