?>

Bodrum Turgutreis Sahilinde Can Güvenliği Uyarısı

Bodrum Güçbirliği Derneği, Turgutreis sahilindeki bisiklet ve yaya yolunda açıkta kalan elektrik kablolarının can güvenliğini tehdit ettiğini belirterek, Bodrum Belediyesi’ni eleştirdi.

Gündem - 2 ay önce

Bodrum Güçbirliği Derneği, Bodrum Belediyesi tarafından yaklaşık 3 yıldır tamamlanamayan Turgutreis sahilindeki bisiklet ve yaya yolundaki açık elektrik kablolarının ciddi güvenlik riskleri taşıdığını belirtti. Dernek, söz konusu kabloların can kayıplarına yol açabilecek bir tehlike oluşturduğunu vurgulayarak, İzmir’de yaşanan benzer olaylardan ders alınmadığını ifade etti.

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, "Açıkta kalan elektrik kablolarının taşıdığı tehlike ve oluşturduğu çirkin görüntüyü insanlarımız hak etmiyor" dedi ve ekledi: "Bodrum’daki bisiklet ve yaya yolundaki bu tehlikenin farkına varılmıyor. İzmir’de yaşanan can kayıplarından sonra bile bu tür bir duruma nasıl göz yumulduğunu anlamıyoruz. Belediye ve ilgili yetkililer, çocuklarımızın ve gençlerimizin güvenliğini sağlamak adına daha duyarlı olmalıdır."

Kayhan, belediyeyi eleştirerek, “Kentimizin çağdaşlaşması ve güvenli hale gelmesi gerekirken, maalesef durum tam tersi bir şekilde ilerliyor. Belediye yetkilileri, meclis üyeleri ve temizlik işçileri bu tehlikeyi görmezden mi geliyor? Bodrum’u güvenli, huzurlu ve çağdaş bir kent yapma sorumluluğu bizlere aittir ve hep birlikte bu sorumluluğu taşımak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Bodrum Güçbirliği Derneği, Turgutreis sahilindeki güvenlik sorunlarının çözülmesi için gereken adımların bir an önce atılması gerektiğini belirterek, bu konuya dikkat çekmeye devam edeceklerini açıkladı. Dernek, Bodrum’u daha güvenli bir yer haline getirmek için tüm aksaklıkların ve eksikliklerin giderilmesi adına mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

Küçükçekmece’de iftar sofralarına büyük ilgi

2025-03-10 10:57 - Genel

25 Bin TL’lik Kablo Hırsızlığı

2025-03-07 09:40 - Asayiş

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

İdris Keşan, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’na Atandı

2025-03-07 13:00 - Marmaris

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin Belediyesinin yapmadığı çöp temizliğini üstlendi

2025-03-10 13:35 - Gündem

Mardin’de ’bayat ekmek kutusu’na bırakılan ekmekler değerlendirilerek israf önleniyor

2025-03-10 13:45 - İnsan

Sultanbeyli Belediyesi evlere iftar ve sahur yardımını sürdürüyor

2025-03-09 15:11 - Genel

İlgili Haberler

Elazığ’da fırtınadan uçan çatı araçların yanına düştü

23:11 - Gündem

Bingöl’de fırtına ve sağanak nedeniyle ahır çöktü

18:17 - Gündem

İzinsiz bırakılan tekneler vinçle kaldırıldı

17:30 - Gündem

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Gaziantep’te dondan etkilenen bahçeleri inceledi

16:43 - Gündem

Boztepe ilçesinde hasar tespit çalışmaları başladı

16:19 - Gündem

Günün Manşetleri

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

15:33 - İnsan

Sahildeki Gizemli Cisim Alarm Yarattı

13:28 - Gündem

Justin Timberlake Türkiye'de Konser Verecek!

13:26 - Kültür Sanat

Filistinli Çocuğu Öldüren Katile 53 Yıl Hapis Cezası

13:09 - Asayiş

Süper Lig'de Bugünkü Maçların VAR Hakemleri Belli Oldu

12:27 - Spor