?>

Bolu’da pazar tezgahları bayram şekerleriyle renklendi

BOLU'DA YAKLAŞAN RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ KURULAN SEMT PAZARINDA BAYRAM ŞEKERLERİ VE ÇİKOLATALAR TEZGAHLARDAKİ YERİNİ ALDI.

Ekonomi - 4 ay önce

Bolu’da yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi kurulan semt pazarında bayram şekerleri ve çikolatalar tezgahlardaki yerini aldı.

İhsaniye Mahallesi’nde pazartesi günleri kurulan pazarda bayram hareketliliği yaşanıyor. Rengarenk ambalajlarıyla tezgahları süsleyen şeker ve çikolatalara vatandaşlar ilgi gösteriyor. Pazarda bayram şekerlerinin kilogramı ortalama 300 liradan satışa sunulurken, çikolataların kilogram fiyatı ise 750 liradan alıcı buluyor. Özellikle çocukların ilgisini çeken ve bayramda misafirlere ikram edilmek üzere alınan ürünler, farklı renk ve çeşitleriyle pazar tezgahlarını hareketlendiriyor. "Arife gününe kadar tezgahlardayız"

Pazarda esnaflık yapan Hayrettin Gürer, bayram şekerlerine yönelik talebin yavaş yavaş arttığını belirterek, "Şu an şekerlerin kilogramı 300 lira, çikolataların kilogramı ise 750 lira. Bugün itibarıyla şekerlere rağbet başladı. Bayram şekerlerimiz arife gününe kadar tezgahlarda yerini alacak" dedi.

Bayram alışverişi için pazara gelen vatandaşlardan Günay Altuntuğ ise fiyatlara ve çeşitlere bakarak alışveriş yapacağını ifade ederek, "Daha pazara yeni geldim, geziyorum. Bir bakacağım, beğenirsem tabii ki alacağım. Bayram geliyor, ikramlık şekerimizi alacağız" diye konuştu.

Öte yandan, etiketlerin bütçesini zorladığını dile getiren bir başka vatandaş ise fiyatların yüksekliğinden yakınarak bütçesine uygun ürün bulmakta zorlandığını kaydetti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Zafer Uysal: "Hedefimize ulaşmak için tek yürek olacağız"

2026-03-10 16:15 - Spor

Marmaris’te Tıp Bayramı’na Özel Anlamlı Söyleşi

2026-03-14 17:28 - Gündem

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay Denizli’de öğrencilerle buluştu

2026-03-11 11:07 - Magazin

Eskişehir’de sürücü kursu öğretmen ve personeli geleneksel iftar yemeğinde buluştu

2026-03-16 11:48 - Eğitim

GETOB Ormanı Projesi kapsamında fidanlar toprakla buluştu

2026-03-15 14:50 - Marmaris

GETOB Başkanı Aygün “Tedirginlik var ama büyük bir olumsuzluk yok”

2026-03-13 12:02 - Turizm

Marmaris’te “sosyete salı pazarı” kuruluyor

2026-03-10 13:36 - Marmaris

Marmaris Turizmi İçin Kritik Zirve

2026-03-11 09:11 - Turizm

Başıboş diye şikayet edilen köpekler bakımevine gönderildi

2026-03-15 14:55 - Marmaris

Marmaris’te Ramazan’la birlikte “dilenci” tartışması

2026-03-11 12:57 - Marmaris

İlgili Haberler

Çarşamba’da 2026 yılı fındık rekolte sayım çalışmaları tamamlandı

15:00 - Ekonomi

Maviyemişte hedef 100 bin ton üretim: "Türkiye artık 8-9 ay üretim yapabiliyor"

14:42 - Ekonomi

BADO’nun Akçay-Midilli seferlerine yoğun ilgi

14:38 - Ekonomi

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Kılınç: "Kayısı üreticisi birkaç ihracatçının insafına bırakılamaz"

14:01 - Ekonomi

Haziran ayında teknoloji alışverişinin favorisi akıllı telefonlar oldu

13:58 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Polisin durdurduğu araçta uyuşturucu hap ele geçirildi

14:06 - Asayiş

Tarla temizliği için yakılan ateş ormanlık alana sıçradı

14:01 - Asayiş

Kaliteli kekiğin dünya pazarında her zaman alıcısı var

13:44 - Ekonomi

Ankara'da Dehşet Kadının Dükkanını ve Aracını Yaktı

13:39 - Asayiş

Lastiği patlayan otomobil kaza yaptı: 1 yaralı

11:45 - Asayiş