?>

Büyük zaferi, kulaç atarak kutladılar

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN 3. GELENEKSEL YÜZME YARIŞMALARI İLE COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI. ORGANİZASYONA BÜYÜK İLGİ GÖSTEREN SPORCULAR, DÜZENLENEN AÇILIŞ SEREMONİSİNDE AY-YILDIZLI ŞANLI BAYRAĞIN GÖLGESİNDE UNUTULMAZ ANLAR YAŞADILAR.

Kültür Sanat - 2 yıl önce

30 Ağustos Zafer Bayramı, Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen 3. Geleneksel Yüzme Yarışmaları ile coşkulu bir şekilde kutlandı. Organizasyona büyük ilgi gösteren sporcular, düzenlenen açılış seremonisinde Ay-Yıldızlı şanlı bayrağın gölgesinde unutulmaz anlar yaşadılar.

30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümü, yüzme sporuna gönül veren sporcuların bir araya geldiği organizasyonda coşkuyla kutlandı. Alleben 1 Yüzme Havuzu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen yüzme yarışları, 14 farklı disiplinde 450 sporcunun katılımıyla renkli ve bir o kadar da heyecan dolu anlara sahne oldu.

Yüzme tutkunlarının dört gözle beklediği etkinlik, bayramın coşkusunu kulvarlara taşırken, organizasyonun açılış seremonisinde geleceğin şampiyonlarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler yalnız bırakmadı.

450 sporcumuz kulaç attı

Organizasyonun açılış seremonisinde tribünlere seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı her yıl geleneksel yüzme yarışmalarıyla kutlamaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Fadıloğlu, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı her yıl geleneksel yüzme yarışmalarıyla kutlamaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Yarışmalar, 6-10 yaş kategorilerinde ve farklı disiplinlerde gerçekleştiriliyor. Bu organizasyonlarda sporcularımız, sadece centilmence rekabet etmiyor, aynı zamanda sporun tüm güzelliklerini de hissediyorlar. Etkinlik boyunca sporcularımız hem kendi performansını ortaya koyacak hem de bayram coşkusunu yaşayacaklar. Yarışların düzenlenmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyor, her zaman olduğu gibi bu organizasyonda da tribünlerden desteğini esirgemeyen saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

GENÇ İŞ İNSANLARI YILDÖNÜMÜ GECESİNDE BULUŞTU

2023-08-28 22:33 - Marmaris

Bodrum’da Uzi izdihamı

2023-08-28 08:30 - Magazin

SATILIK

2023-08-25 11:37 - SARI SAYFALAR

Soğanın başkenti Polatlı’da yazlık sökümünde sona gelindi

2023-08-26 11:16 - Ekonomi

SATILIK

2023-08-25 11:27 - SARI SAYFALAR

Cadde ortasında kadını tabancayla vurarak öldürdü, ardından kafasına sıktı

2023-08-25 23:49 - Asayiş

KIRAN

2023-08-25 11:49 - SARI SAYFALAR

YENİBAĞYAKA

2023-08-28 21:34 - SARI SAYFALAR

Kayıp olarak aranan şahıs 3 gün sora ölü olarak bulundu

2023-08-24 10:21 - Asayiş

SATILIK

2023-08-25 11:17 - SARI SAYFALAR

İlgili Haberler

102 yaşında konser verdi

17:45 - Kültür Sanat

Ankara Valisi Şahin: "Hind Rajab olayı her gün yaşanıyor"

17:00 - Kültür Sanat

MEM Genç Sahne’de yılın ilk konseri

16:50 - Kültür Sanat

Kazıkbeli Zaferi’nin 878. yılı Denizli’de coşkuyla anıldı

16:39 - Kültür Sanat

Tarihi Erzurum Kongre Binası için tehlike zilleri çalıyor

16:18 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Menteşe’de sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

15:41 - İnsan

Sivrice polisinden üşüyen minik dostlarına kedi evi

14:34 - Gündem

Okul sporları gençler halter müsabakaları tamamlandı

14:17 - Spor

Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 yılını rekorlarla kapadı

14:05 - Ekonomi

17 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

13:59 - Asayiş