?>

Büyükkılıç’tan sona gelinen dev ulaşım yatırımına yerinde takip

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, METEOROLOJİ 7. BÖLGE MÜDÜRÜ DENİZHAN EROL İLE BİRLİKTE ŞEHRİN ULAŞIM ALTYAPISINI GÜÇLENDİRECEK DEV PROJELERDEN BİRİ OLAN VE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLAYAN METEOROLOJİ KATLI KAVŞAĞI’NDAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Genel - 9 ay önce

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Denizhan Erol ile birlikte şehrin ulaşım altyapısını güçlendirecek dev projelerden biri olan ve asfalt çalışmaları başlayan Meteoroloji Katlı Kavşağı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsalda ulaşım konforunu arttırmak amacıyla yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kartal Katlı Kavşağı projesi öncesi alternatif yol güzergâhı olarak planlanan Mehmet Özhaseki Bulvarı’nı Talas Bulvarı ve 15 Temmuz Bulvarı ile birleştirecek olan Meteoroloji Katlı Kavşağı, tamamlandığında Kayseri trafiğine önemli bir nefes aldıracak.

Asfalt Çalışmaları Başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Organize-Talas bağlantısı çalışmaları son aşamasına gelen ve asfalt çalışmaları başlayan projedeki son durumu yerinde görmek üzere Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Denizhan Erol ile birlikte çalışmaları inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Büyükkılıç, sahada görev yapan personele de kolaylıklar dileyerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İncelemeleri esnasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, kısa sürede tamamlanacak olan kavşağın 29 Ekim’de hizmete açılacağını belirterek, "Beyaz gelinliğini giyen Erciyes’in eteklerinde güne ’Bismillah’ diyerek başladık. Yukarıdaki ışıklar kapanıyor, aşağıdaki ışıklar kapanıyor, burada ışık olmuyor, hastanenin oradan başlayıp Organize Sanayi’ye kadar tek ışık. İnsanlara hizmetten başka kafamızda bir soru işareti yok. Ekibimizi kutluyorum, proje bizim. Firma kısa zamanda bitirdi. Bu hafta tamamlanıyor. 29 Ekim’de de açıyoruz" dedi.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Denizhan Erol da projedeki gayretli çalışmalarından dolayı Başkan Büyükkılıç ve ekibine teşekkür etti.

Yatırım bedeli 191 milyon 500 bin TL olan kavşak, sadece bir ulaşım projesi değil, aynı zamanda Kayseri’nin modern şehircilik vizyonunun bir parçası olacak.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ölüdeniz Yolu Projesinde Dev Adım

2025-10-09 14:43 - Ulaşım

MUTTAŞ İle Muğla Havalimanları’na Kaliteli Hizmet

2025-10-07 12:03 - Ulaşım

İYİ Parti Marmaris ilçe teşkilatında yeni yönetim hazırlığı

2025-10-07 18:00 - Marmaris

Muğla’da "Bu kadarı olmaz" dedirten görüntüler: Fayton çeken ata alkol içirdiler

2025-10-06 16:28 - Asayiş

Marmaris sosyal yardımlaşma vakfında zimmet iddiası: üç kişi tutuklandı

2025-10-10 17:28 - Marmaris

Düzenli beslenme hasta etmiyor

2025-10-06 14:07 - Sağlık

Ertelenen Aleyna Tilki konseri 10 Ekim’de yapılacak

2025-10-07 10:03 - Magazin

Milas'ta Vahşi Madencilik Masaya Yatırılacak

2025-10-08 16:10 - ÇEVRE

İbrahim Tatlıses, Neşet Ertaş’ın mezarını ziyaret etti

2025-10-11 16:08 - Magazin

GÖKOVA'NIN KALBİNE YAPILACAK TESİS TEPKİ ÇEKİYOR

2025-10-06 15:12 - Marmaris

İlgili Haberler

Yenilenen TŞOF Didim Eğitim ve Dinlenme Tesisi hizmete açıldı

23:39 - Genel

Bursa Büyükşehir Meclisi’nden stratejik kararlar

20:33 - Genel

MTÜ’de akademik kurul toplandı, başarılı akademisyenler ödüllendirildi

20:15 - Genel

Beykoz Metro hattına yeni bir durak dahil edildi

17:39 - Genel

Kınalıada sahilinde üzücü manzara: Sahile ölü yunus balığı vurdu

17:29 - Genel

Günün Manşetleri

Gözaltına alınan ünlüler sağlık kontrolünden geçirildi

15:51 - Asayiş

Asma tavanda mahsur kalan güvercin kurtarıldı

15:39 - Gündem

CHP Nazilli ilçe teşkilatında devir teslim krizi

15:13 - Siyaset

İnşaatta merdivenlerden düşen işçi hayatını kaybetti

14:40 - Asayiş

Taha Akgül’den Sivas’taki TOHM’a tam not

14:27 - Spor