?>

Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi’nden 8 Mart’a özel söyleşi

Denizli büyükşehir belediyesi kent konseyi kadın meclisi, 8 mart dünya emekçi kadınlar günü kapsamında özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, ‘mihriban' karakteriyle yer aldığı gönül dağı dizisinde sevilen denizlili oyuncu hande nur tekin öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.

Kültür Sanat - 3 ay önce

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, ‘Mihriban’ karakteriyle yer aldığı Gönül Dağı dizisinde sevilen Denizlili oyuncu Hande Nur Tekin öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısı ile hafta boyu düzenlenecek birbirinden güzel etkinliklerin ilkini gerçekleştirdi. Albayrak Borsa İstanbul Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşiye Kent Konseyi Başkanı Ali Marım, Kadın Meclisi Başkanı Meral Alten, Albayrak Borsa İstanbul Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Sökmen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi yürütme kurulu üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Hande Nur Tekin, meslek hayatına dair deneyimlerini paylaştı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Söyleşide konuşan sevilen oyuncu Hande Nur Tekin, oyunculuk mesleğine olan ilgisinin nasıl başladığını, karşılaştığı zorlukları ve bu süreçte edindiği deneyimleri öğrencilerle paylaştı. Gençlerin sorularını yanıtlayan Tekin, başarıya giden yolda azmin ve disiplinin önemine vurgu yaptı. Öğrenciler, başarılı oyuncunun samimi anlatımıyla meslek hayatına dair önemli bilgiler edinirken, etkinlik sonunda fotoğraf çektirerek bu özel anı ölümsüzleştirdi.

Programın sonunda Kent Konseyi Başkanı Ali Marım, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çerçevesinde hafta boyunca konser, dans ve spor gösterilerinin yanı sıra söyleşilerinde yer alacağı pek çok özel etkinlik gerçekleştireceklerini ifade etti. Başkan Marım, keyifli bir söyleşiye imza atan Hande Nur Tekin’e teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Artvin’de kar kalınlığı 2 metreyi aştı

2025-02-26 13:13 - Gündem

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Milas’ta Oto Galerinin Önünde Silahlı Saldırı

2025-02-27 16:36 - Asayiş

Kuşadası’nda turunç meyvesi Kuşadalı kadınların ellerinde tatlanıyor

2025-02-28 17:03 - Genel

MUĞLA’NIN BELEDİYE BAŞKANLARI EVLİLİK KARARI ALDI

2025-02-28 13:21 - Gündem

Milas’ta oto galeri önündeki cinayetin faili tutuklandı

2025-02-28 17:52 - Asayiş

Erzincan’da Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi’ne 2 bin 71 başvuru yapıldı

2025-03-03 20:09 - Asayiş

Efsane Başkan Geri Döndü!

2025-03-03 09:30 - Marmaris

İlgili Haberler

Afyonkarahisar’ın zirvedekileri ödüllerini aldı

09:17 - Kültür Sanat

Hititlerin mirası tuvallere yansıdı: Uluslararası ressamlar Çorum’da sanat için buluştu

20:33 - Kültür Sanat

Turistik Karaelmas trenindeki yolcular Yenice ormanlarına hayran kalarak döndü

18:28 - Kültür Sanat

Kadın kooperatiflerinden halı ve kilim sergisi

17:43 - Kültür Sanat

Altepe: "Balkanların ülkemiz öncülüğünde kalkınmasını hedefliyoruz"

16:49 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle gondol turlarına talep arttı

11:16 - İnsan

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı

11:14 - Asayiş

Sigara içen çocuklar otları tutuşturdu

11:06 - Asayiş

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş