?>

Büyükşehir’den Develi ilçesi Gazi Mahallesi’nde 8 milyon TL’lik sıcak asfalt yatırımı

Kayseri büyükşehir belediyesi kırsal hizmetler daire başkanlığı tarafından develi ilçesi gazi mahallesi’nde 4,2 km yol, 4 bin ton sıcak asfalt kullanılarak yaklaşık 8 milyon tl’lik yatırımla yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Genel - 5 saat önce

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Develi ilçesi Gazi Mahallesi’nde 4,2 km yol, 4 bin ton sıcak asfalt kullanılarak yaklaşık 8 milyon TL’lik yatırımla yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarından sosyal donatılara, arazi yolları ıslah çalışmalarından köprü, menfez ve kanal yapımına, hayvancılık içme suyu hatlarından tarımsal sulama hatları ve boru desteklemelerine varıncaya kadar kırsal bölgelerin kalkınması ve vatandaşların yaşam şartlarının iyileştirilmesine yönelik yatırımlarına güçlü bir şekilde devam ediyor.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla kırsal bölgelerde yol yapım ve asfalt yenileme çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, altyapı hatlarının tesisi ve diğer nedenlerle bozulan yolları programına alarak kırsal mahalleleri de şehir merkeziyle aynı kalitede sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından, Develi ilçesinin yoğun nüfusa sahip Gazi Mahallesi’nde altyapı çalışmaları nedeniyle bakım onarım ihtiyacı doğan yollarda onarım ve asfalt yenileme çalışmalarına başlandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından özveriyle yürütülen çalışmalar çerçevesinde Gazi Mahallesi’nde 4,2 km yol asfaltlandı. Bu çalışmalar için yaklaşık 4 bin ton sıcak asfalt kullanılırken Gazi Mahallesi’nin ulaşım konforunu arttıran çalışmalar tamamlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve vatandaşların hizmetine sunulan bu çalışmanın maliyeti yaklaşık 8 milyon TL oldu.

Develi Gazi Mahallesi Muhtarı Basri Açıkkan, Başkan Büyükkılıç’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te Engelliler için farkındalık yürüyüşü düzenlendi

2025-09-10 11:54 - Marmaris

Marmaris’te barda silahlı kavga: 2 yaralı

2025-09-08 10:04 - Asayiş

Muğla’da astroloğun gizemli ölümü

2025-09-05 16:15 - Asayiş

Sahipsiz Köpekler Tartışması Büyüyor

2025-09-05 14:34 - Gündem

Marmaris'teki Silahlı Kavga Cinayetle Sonuçlandı

2025-09-09 12:00 - Marmaris

Fas’tan Bayburt’a uzanan aşk hikayesi: İki kardeş çifte düğünle dünyaevine girdi

2025-09-06 08:51 - Magazin

163 BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİ OKULA DÖNÜYOR

2025-09-06 10:22 - Eğitim

Akyaka’da otel odasında bir kadın ölü bulundu

2025-09-05 14:03 - Asayiş

"Kadınım" Okuyucularla Buluştu

2025-09-05 14:26 - Marmaris

Marmaris'te Lojmanda Şüpheli Ölüm

2025-09-11 09:52 - Asayiş

İlgili Haberler

Başkan Özdoğan: "Eğitim, geleceğe atılan en büyük imzadır"

15:40 - Genel

Bünyan’da iki proje hizmete açıldı

15:41 - Genel

AYTO, Zeytinyağı Üretim Operatörlüğü alanında belgelendirme sınavlarını sürdürüyor

15:27 - Genel

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, KÖTEKLİ VE YENİKÖY'Ü YENİLİYOR

15:02 - Genel

Tarım ve Orman Bakanlığı: "Uygunsuzluk tespit edilen bin 316 kilogram ürün imha edildi"

15:17 - Genel

Günün Manşetleri

Domenico Tedesco’nun doğum günü kutlandı

13:12 - Spor

Akdeniz meyve sineği ile mücadele başladı

13:04 - Gündem

Sahte diploma davası 10 Ekim tarihine ertelendi

12:54 - Siyaset

Gripten doğal yollarla korunun

12:50 - İnsan

Öğrenci servisine silahlı saldırı

12:36 - Asayiş