?>

Büyükşehir’den Özvatan ilçe merkezinde 19 milyon TL’lik sıcak asfalt yatırımı

Kayseri büyükşehir belediyesi, kırsal ilçelerde başlattığı ulaşım yatırım atağı kapsamında özvatan ilçe merkezinde 7,5 kilometrelik yol ağında sıcak asfalt çalışmalarını başlattı. Büyükşehir’in 10 bin ton sıcak asfalt kullanacağı çalışmalar neticesinde 19 milyon 400 bin tl’lik yatırım hizmete sunulmuş olacak.

Genel - 2 saat önce

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerde başlattığı ulaşım yatırım atağı kapsamında Özvatan ilçe merkezinde 7,5 kilometrelik yol ağında sıcak asfalt çalışmalarını başlattı. Büyükşehir’in 10 bin ton sıcak asfalt kullanacağı çalışmalar neticesinde 19 milyon 400 bin TL’lik yatırım hizmete sunulmuş olacak. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki konfor ve hizmetleri kırsalın her köşesine taşıma kararlığı ile hizmet atağını sürdürüyor.

Bu çerçevede, son yılların kırsala en büyük yatırımlarını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Özvatan ilçe merkezinde ekonomik ömrünü tamamlayan ve altyapı çalışmalarına bağlı olarak deformasyona uğrayan 7,5 kilometrelik yol ağında sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yasin Harmancı ve AK Parti Özvatan İlçe Başkanı Kemal Dumlu çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden son durum hakkında bilgi aldı.

Özvatan ilçesindeki asfalt çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yasin Harmancı, "Özvatan ilçemizdeyiz. Kayseri’mizin dört bir yanında sürdürdüğümüz asfalt atağında Özvatan ilçe merkezimizdeki ihtiyaç duyulan yollarda sıcak asfalt çalışmamıza başladık" dedi.

Harmancı, bölgede yaklaşık 7,5 kilometre uzunluğundaki yol hattında çalışma yürüttüklerini ifade ederek, "Burada altyapı çalışmaları olsun, zamanla deformasyona uğrayan yerler olsun bununla ilgili belediye başkanımızla, ilçedeki yetkili başkanlarımızla görüştük, programımızı yaptık ve iki gün önce başladığımız çalışmalarda şuan randumanlı bir şekilde ilerliyoruz. Burada yaklaşık on gün kadar bir çalışmamız var. İşimizi bir an önce toparlayıp diğer ilçelerimizdeki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapılan çalışmaların hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla bölgedeki çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Harmancı, "Sadece burasıyla ilgili değil diğer tüm ilçelerimizde de aynı şekilde ihtiyaç duyulan her noktada asfalt çalışmalarımızı başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla sürdürüyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun inşallah çalışmalarımız" ifadelerinde bulundu. "İnsanlarımıza Hizmet Etmek Kadar Güzel Bir Şey Yok"

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir de Başkan Büyükkılıç başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek, "İnsanlarımıza hizmet edebilmek için gerek Özvatan Belediyesi, gerek Büyükşehir Belediyesi, gerekse KASKİ’miz ve bütün kurumlar elinden gelen bütün gayretleri sarf ederek, insanlarımızın rahatı, ferahı, huzuru açısından ne gerekiyorsa yapılmasına katkı sağlıyor. Bu manada başta büyükşehir belediye başkanımıza, bütün ekip arkadaşlarımıza, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnsanlarımıza hizmet etmek kadar güzel bir şey yoktur" şeklinde konuştu. "Memduh Büyükkılıç Başkanıma Çok Teşekkür Ediyorum"

AK Parti Özvatan İlçe Başkanı Kemal Dumlu ise Başkan Büyükkılıç’ın Özvatan’a yaptığı hizmetlerden son derece memnun olduklarını dile getirerek, "Büyükşehir’den ve Halit Bey’den Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz. Hizmet noktasında şimdiye kadar talep edipte yapılmayan hiçbir şeyimiz kalmadı. Bundan sonra da talep ettiğimiz hizmetlerin birer birer olacağından hiç şüphem yok. Hepinizden Allah razı olsun. Memduh Büyükkılıç başkanıma ayrıca çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun" dedi.

Özvatan ilçe merkezindeki ulaşım konforunu arttıracak çalışma kapsamında 10 bin ton sıcak asfalt kullanılarak 19 milyon 400 bin TL’lik yatırım hizmete sunulmuş olacak.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te Engelliler için farkındalık yürüyüşü düzenlendi

2025-09-10 11:54 - Marmaris

Marmaris’te barda silahlı kavga: 2 yaralı

2025-09-08 10:04 - Asayiş

Marmaris'teki Silahlı Kavga Cinayetle Sonuçlandı

2025-09-09 12:00 - Marmaris

Marmaris'te Lojmanda Şüpheli Ölüm

2025-09-11 09:52 - Asayiş

İrem Derici Sökelileri coşturdu

2025-09-06 14:58 - Magazin

Ortalığı savaş alınana çevirdi, yara almadan kurtuldu

2025-09-06 14:38 - Asayiş

Marmaris’te silahlı kavgayla ilgili yeni gelişme

2025-09-11 09:01 - Asayiş

KİLİS'TEN MARMARİS'E UZANAN YAZARLIK HİKAYESİ

2025-09-11 13:35 - Marmaris

Arkadaşını Öldüren Sanığa 15 Yıl Hapis

2025-09-09 09:23 - Asayiş

Marmaris'in Sarp Kıyılarında Umut Operasyonu

2025-09-10 09:56 - Asayiş

İlgili Haberler

Gaziosmanpaşa’da "Başkanlık Kupası Açık Karate" ile "Masa Tenisi" turnuva heyecanı

14:32 - Genel

"Türkiye’de 7,5 milyondan fazla boş daire var"

14:17 - Genel

Aliağa’da 103. yıl coşkusu

14:10 - Genel

Avrupa Miras Gönüllüleri Mudurnu’da ilk projelerini tamamladı: Gönüllülere plaket verildi

14:01 - Genel

Karateke’de jandarmaya rağmen çöp dökümleri devam ediyor

13:27 - Genel

Günün Manşetleri

"Türkiye’de 7,5 milyondan fazla boş daire var"

14:17 - Genel

Ali Koç: "İyi bir transfer sezonu geçirdik"

13:23 - Spor

Filenin Efeleri, Dünya Şampiyonası'na Zaferle Başladı

12:17 - Spor

Düğün yemeğinden zehirlenenlerin sayısı 112’e yükseldi

12:11 - Asayiş

Göztepe, Kayserispor deplasmanında

11:24 - Spor