?>

Büyükşehir’den Yatağan yeni adliye sarayı yoluna 2,8 Milyon TL’lik yatırım

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YATAĞAN’DA YENİ ADALET SARAYI BAĞLANTI YOLUNDA TOPLAM 2 MİLYON 800 BİN TL’LİK YATIRIM İLE BAŞLATTIĞI YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI.

Gündem - 1 gün önce

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yatağan’da Yeni Adalet Sarayı bağlantı yolunda toplam 2 milyon 800 bin TL’lik yatırım ile başlattığı yol yapım çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleriyle koordinasyon içinde sürdürdüğü yol yatırımlarına Yatağan’da bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan Yeni Adalet Sarayı bağlantı yolunda başlatılan yol yapım çalışmaları tamamlandı.

Toplam 2 milyon 800 bin TL’lik yatırımla hayata geçirilen çalışmalar kapsamında, Adalet Sarayı’na ulaşımı sağlayan güzergahta zemin iyileştirme, plent miks temel ve sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarla birlikte yol, daha güvenli ve konforlu hale getirildi. Bölgedeki ulaşım standardını yükselten proje sayesinde vatandaşlar için erişim kolaylığı sağlanırken, yolun uzun ömürlü ve dayanıklı olması hedeflendi.

Başkan Aras: "Vatandaşlarımızın güvenli, konforlu ve kesintisiz ulaşım hakkını esas alıyoruz"

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Muğla’mızın her noktasında vatandaşlarımızın güvenli, konforlu ve kesintisiz ulaşım hakkını esas alıyoruz. Yatağan’da Yeni Adalet Sarayı’na erişimi sağlayan bu yol, hemşehrilerimiz için önemli bir ihtiyaçtı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimizle uyum ve koordinasyon içinde çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız yalnızca yollar yapmak değil, kent yaşamını kolaylaştıran, uzun ömürlü ve kalıcı hizmetler üretmek. 2025 yılında 2 milyar 86 milyon TL yol yatırımı gerçekleştirirken, 180 bin metre yeni yol ile 440 bin metre yol bakım ve onarım çalışmasını tamamladık. 2026’da 4 milyar 150 milyon TL’lik bütçeyle 521 bin metreyi aşkın yol çalışmasını hayata geçirmeyi planlıyoruz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a "Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı" ödülü

2026-01-04 15:47 - Siyaset

İYİ PARTİ MİLLETCEKİLİ  ERGUN: “BU RAKAMLAR YOKSULLUĞUN DEĞİL, AÇLIĞIN RAKAMLARIDIR”

2026-01-09 14:27 - Siyaset

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü’nün yargılandığı davalarda karar çıkmadı

2026-01-08 16:06 - Asayiş

Gold Emlak dolandırıcılığı sanıklarına ceza yağdı

2026-01-07 16:17 - Asayiş

Marmaris’te Belediyesi çöp kamyonunun çarptığı kadın öldü

2026-01-09 13:05 - Asayiş

Ergun: “İktidar Emekliye Yoksulluğu Değil, Açlığı Reva Görüyor”

2026-01-09 11:20 - Ekonomi

Unutulan 200 Gram Altın Sahibine Teslim Edildi

2026-01-05 15:55 - İnsan

Fethiye’de 24’ü çocuk 58 düzensiz göçmen yakalandı

2026-01-05 09:22 - Asayiş

Kapalıçarşı soruşturmasında 3 kişi adliyeye sevk edildi

2026-01-08 15:54 - Asayiş

Marmaris Devlet Hastanesi’nde gerontoloji atölyesi başladı

2026-01-02 16:12 - Marmaris

İlgili Haberler

Arnavutköy’de sağanak yağışta ev ve iş yerlerini su bastı

23:26 - Gündem

Çanakkale’de sağanak sonrası cadde ve sokaklar göle döndü

21:10 - Gündem

Giresun’da fırtınada bazı seralar ve yayla evleri hasar gördü

19:43 - Gündem

Belediye ekiplerinin Akbük’te çalışmaları sürüyor

19:44 - Gündem

Muş’ta ekipler seferber oldu: 7 bin kilometre yol açıldı

18:46 - Gündem

Günün Manşetleri

Bina çatılarındaki dev buz sarkıtları tehlike saçıyor

16:43 - Gündem

Hem konaklıyorlar hem açılan kurslarla kendilerini geliştiriyorlar

16:30 - Kültür Sanat

Galatasaraylı taraftarlar Süper Kupa finali için stada geldi

16:11 - Spor

Yangından vahşet çıktı

15:23 - Asayiş

Meteoroloji’den ’kuvvetli rüzgar’ ve ’fırtına’ uyarısı

15:11 - Gündem