?>

Büyükşehir Hayvan Pazarı’nda ilk defa kesim hizmeti sunuldu

Eskişehir büyükşehir belediyesi, kurban bayramı’nda hayata geçirdiği kesim hizmetiyle vatandaşların takdirini topladı.

İnsan - 6 ay önce

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda hayata geçirdiği kesim hizmetiyle vatandaşların takdirini topladı.

Bu yıl ilk kez Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı’nda kurban kesimi gerçekleştirildi. Dini vecibelere uygun ve hijyenik şartlarda veteriner hekimlerin gözetiminde yapılan kesimler sayesinde vatandaşlar kurban ibadetini güvenle yerine getirdi. "Çok güzel bir hizmet"

Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayvanların ve yetiştiricilerin konforu göz önünde bulundurularak pazarda çeşitli düzenlemeler yapıldı. Bu kapsamda hizmete açılan yeni kesim alanı, Kurban Bayramı’nın ilk günü yoğun ilgi gördü. Hizmetten oldukça memnun kalan vatandaşlar, kurban kesiminin sistematik ve temiz bir şekilde yapıldığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye teşekkür ettiler. Bir vatandaş, "Sistem çok iyi. Baştan kesiyorlar, yüzüyorlar, parçalayarak teslim ediyorlar. Veteriner hekim kontrolünde yapılıyor. Çok güzel bir hizmet. Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce’ye böyle bir tesisi Eskişehir’e kazandırdığı için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. "Böyle bir hizmeti ilk kez Eskişehir’de gördüm"

Bir diğer vatandaş ise, "Türkiye’nin pek çok yerinde bulundum ama böyle bir hizmeti ilk kez Eskişehir’de gördüm. Kesimler hem islami kurallara uygun yapılıyor hem de hijyenik bir şekilde teslim ediliyor. Kurbanı alıp hemen kesime geçebiliyoruz, çok şaşırdım ve çok memnun kaldım. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. "Küçükbaş kesim hizmetini başlattık"

Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Dairesi Başkanı Nurben Fatma Koptekin yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce’nin geçen yıl verdiği söz doğrultusunda bu yıl hayvan pazarında küçükbaş kesim hizmetini başlattık. Dini vecibelere uygun, hijyenik ve veteriner hekim kontrolünde vatandaşlarımız bu hizmetten faydalanabiliyor. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı’nda kesim hizmeti, bayramın üçüncü günü de dahil olmak üzere 3 gün boyunca devam edecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

FETHİYE-RODOS SEFERLERİ BAŞLADI

2025-05-31 12:29 - Ulaşım

Cildinizin Kurtarıcısı Hametan Krem

2025-05-30 17:11 - Genel

Marmaris Depremi Güvenlik Kameralarına Yansıdı

2025-06-03 03:45 - Asayiş

MR Cihazı Tartışmasına AK Parti'den Açıklama

2025-06-02 16:47 - Gündem

Bozburun'da Yanan Tekne Denizde Kayboldu

2025-06-05 13:35 - Asayiş

Muğla-Aydın Karayolu'nda Feci Kaza

2025-05-30 16:31 - Asayiş

Milas-Ören Yolu ve Çevre Sorunları TBMM Gündeminde

2025-06-04 15:38 - Gündem

5.8 şiddetindeki deprem otelin havuzunu böyle etkiledi

2025-06-03 10:25 - Asayiş

AKİB Genel Başkanı Hızar: "Kayseri’ye yatırım için geliyoruz"

2025-06-06 14:22 - Genel

Bodrum’da 1.2 milyarlık süper yat suya indirildi

2025-05-30 16:18 - Ekonomi

İlgili Haberler

Tanju Özcan umre yolculuğuna dualarla uğurlandı

18:54 - İnsan

Türkiye’nin en genç şehri 26 yaşında

17:37 - İnsan

Deprem anı gerçekçi bir ortamda canlandırıldı

17:30 - İnsan

İlçe gençlerine istihdam, Türkiye’ye araştırma; Kaymakam Kaya VadiTürk’te

17:19 - İnsan

Tuzla Kariyer Fuarı kapılarını açıyor: 26 firma, 607 iş gücü talebini duyuracak

17:08 - İnsan

Günün Manşetleri

MUSKİ’den Ortaca’da Yağmur Suyu Çalışması

15:43 - Sağlık

Alkollü ve ehliyetsiz kadın sürücü dehşet saçtı

14:50 - Asayiş

Boşanma duruşmasından çıktı, eşini sırtından bıçakladı

14:26 - Asayiş

Amatör ligde tarihi fark

14:20 - Spor

Düğün günü husumetlisini vuran sanıklara 10 yıl hapis

14:10 - Asayiş