?>

Büyükşehir’in Sarız’daki alt ve üst yapı yatırımları sürüyor

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, SARIZ İLÇESİNDE SÜRDÜRÜLEN ALTYAPI VE ÜSTYAPI YATIRIMLARINI YERİNDE İNCELEDİ. YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA RAĞMEN İLÇELERDEKİ PROJELERİ BİZZAT TAKİP EDEN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, SARIZ’DA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELİP HEM SOHBET ETTİ HEM DE ÇALIŞMALARIN GELDİĞİ SON NOKTAYI DEĞERLENDİRDİ.

Genel - 9 ay önce

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarız ilçesinde sürdürülen altyapı ve üstyapı yatırımlarını yerinde inceledi. Yoğun çalışma temposuna rağmen ilçelerdeki projeleri bizzat takip eden Başkan Büyükkılıç, Sarız’da vatandaşlarla bir araya gelip hem sohbet etti hem de çalışmaların geldiği son noktayı değerlendirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında hizmet üretmeye devam ediyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın öncülüğünde yürütülen yatırımlar, merkez kadar ilçelerde de yaşam kalitesini arttırıyor. Bu kapsamda Sarız’a çıkarma yapan Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ile birlikte içme suyu ve asfaltlama çalışmalarını inceledi, vatandaşlarla buluştu, emekle yoğrulan bir sofrada mis gibi ekmek kokuları eşliğinde samimi bir ortamda sohbet etti.

Sarız’da altyapı ve ulaşım alanında sürdürülen projelere de değinen Başkan Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürlüğü’nce yürütülen 16 kilometrelik içme suyu hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Toplam 45 Milyon TL’lik Yatırım Yapılmış Oldu

Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleriyle sahada olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, "Burada KASKİ’mizin gerçekleştirdiği 16 kilometrelik teknik olarak ömrünü yitirmiş olan borularımızı değiştirerek, daha sağlıklı su içmeleri yönünde gayretlerimizi sürdürüyoruz. Hem yüklenici boyutunda ihale ederek hızlandırmak adına hem de ekiplerimizin yapmış olduğu şekliyle diğer ek işlerimiz ve çalışmalarımız ile toplam 45 milyon TL’lik yatırım yapılmış oldu" diye konuştu.

Aynı zamanda 28 kilometrelik asfalt çalışmasının da hızla sürdüğünü ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Ayrıca 28 kilometrelik de asfalt yapmak suretiyle köylerimizin yollarını iyileştirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerekli asfalt çalışmalarını yapıp, Sarız’ımıza yakışacak bir hizmeti sunacağız" dedi. Sarızlılar Tarafından Takdirle Karşılandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, hangi ilçede olursa olsun, ihtiyaçları yerinde tespit ediyor, çözüm odaklı yaklaşımla hizmetlerini sürdürüyor. Sarız’da yapılan yatırımlar da bu anlayışın bir yansıması olarak öne çıkarken, Başkan Büyükkılıç’ın samimi yaklaşımı, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Esnaf ziyaretleri kapsamında bir fırında ocak başına geçen Büyükkılıç, "Sarız’da gerçekleştirdiğimiz incelemelerin ardından mis gibi ekmek kokusu bizi adeta içine çekti. Emekle yoğrulan, alın teriyle pişen o sıcak ekmeklerin her bir lokmasında açıkçası paylaşmanın ve üretmenin bereketini hissettik. Sohbetin de ekmeğin de keyfini çıkardık" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MİLLETVEKİLİ ERGUN '' OECD VERİLERİNE GÖRE TÜRKİYE, ENERJİ ENFLASYONUNDA ZİRVEDE''

2025-10-20 13:58 - Genel

Türkiye, gıda enflasyonunda Avrupa birincisi oldu

2025-10-21 14:59 - Ekonomi

Marmarisli muhtar Ankara’da düzenlenen programa katıldı

2025-10-18 10:06 - Marmaris

İngiliz ve Alman turistler Kale’nin biber tatarı ve pidesine bayıldı

2025-10-19 08:27 - Magazin

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

2025-10-17 14:08 - Magazin

Ergun “gıda fiyatları el yakıyor, vatandaşın sofrasına ateş düşmüştür”

2025-10-16 12:44 - Ekonomi

İlham veren kadınlar, 2’nci Türkiye Kadın Zirvesi’nde buluştu

2025-10-21 09:22 - Magazin

İclal Aydın, "Ama Değil, Rağmen" ile 12 ilde turneye çıkıyor

2025-10-20 11:57 - Magazin

Başkan Arslan genç çiftin nikahını kıydı

2025-10-20 06:01 - Magazin

Acıpayamlı kadın kuaför İngiltere’de Dünya 2.’si oldu

2025-10-17 09:29 - Magazin

İlgili Haberler

ERÜ’de 15 Temmuz’da yaşananlar anlatıldı

16:49 - Genel

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir: "15 Temmuz, milletimizin yeniden diriliş destanıdır"

16:33 - Genel

Bakan Güler: "Terörsüz Türkiye hedefi yalnızca bir güvenlik politikası olarak değerlendirilmemeli"

16:02 - Genel

Başkan Sayın’dan 15 Temmu mesajı

16:10 - Genel

Kaymakam Sözen pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu

16:02 - Genel

Günün Manşetleri

5 milyon dolarlık akrep zehri Yalova’da yakalandı

15:30 - Asayiş

Üvey annesi ile kız kardeşinin boğazını keserek öldürdü

15:28 - Asayiş

Uzaklaştırma kararı aldıran eşine sinirlenip evi ateşe verdi

15:14 - Asayiş

Alacak verecek cinayetinde tutuklu sayısı 2’ye çıktı

15:00 - Asayiş

Stanimir Stoilov: "Transfer çalışmalarımız devam ediyor"

13:55 - Spor