?>

Büyükşehir Taekwondocuları Saraybosna’da Türkiye’yi gururlandırdı

BÜYÜKŞEHİR TAEKWONDOCULARI SARAYBOSNA’DA TÜRKİYE’Yİ GURURLANDIRDI

Spor - 1 saat önce

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen Dünya Taekwondo Federasyonu’nun prestijli organizasyonu "World Taekwondo Bosnia and Herzegovina Open E1" Uluslararası Taekwondo Turnuvası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Takımı önemli başarılara imza atarak Türkiye’yi ve Muğla’yı gururlandırdı.

20 ülkeden 364 sporcunun yer aldığı yüksek katılımlı turnuvada Muğla’nın genç sporcuları sergiledikleri üstün performansla kürsüye çıkmayı başardı.

Turnuvada Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sporcuları önemli başarılara imza attı. Genç Kızlar 68 kg kategorisinde mücadele eden Elif Münire Arslan üçüncülük elde ederek bronz madalyaya uzanırken, Yıldız Erkekler 57 kg kategorisinde yarışan Ömer Yiğit Dayal da üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Bununla birlikte Elif Özer (44 kg Yıldız Kızlar), Afra Zeynep Arslan (59 kg Yıldız Kızlar) ve Ece Kurucan (55 kg Yıldız Kızlar) çeyrek final maçlarına yükselerek kendi kategorilerinde beşincilik elde edip turnuvada dikkat çekici performanslarıyla takdir topladı.

Başkan Aras: "Gençlerimize inanıyor ve onlara çok güveniyoruz"

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, genç sporcuları tebrik ederek şunları söyledi: "Muğla’nın altyapısından yetişen sporcularımızın Saraybosna’da ülkemizi ve şehrimizi böyle gururla temsil etmesi hepimizi çok mutlu etti. Bu başarı, gençlerimize olan inancımızın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Sporcularımızı yürekten kutluyor, ailelerine ve emek veren tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum"

Başkan Aras, özellikle sporcuları küçük yaşlardan itibaren yetiştirerek uluslararası arenaya hazırlayan Uluslararası ve Milli Taekwondo Koçu Teknik Direktör Naz Göktaş’a da teşekkür etti: "Naz Göktaş hocamızın emeği ve disiplinli çalışması, bugün elde edilen bu gurur verici sonuçların temelini oluşturuyor. Kendisine hem şehrimiz hem de gençlerimiz adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum"

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da bazanın altında 1 kilo 727 gram metamfetamin ele geçti

2025-12-03 14:41 - Asayiş

METİN ERGUN'DAN HÜKÜMETE SERT ELEŞTİRİ: AÇLIK SINIRI REKOR KIRDI

2025-11-29 15:46 - Genel

Marmaris’e Doğal gaz geliyor 

2025-11-28 14:38 - Marmaris

7 defa ölümden döndü, hayat mücadelesinden vazgeçmedi

2025-11-30 14:04 - İnsan

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

2025-11-30 19:24 - Spor

Ömer Faruk Ege Hayatını Kaybetti

2025-12-02 18:01 - Marmaris

MARMARİS DEVLET HASTANESİ’NDE PALYATİF BAKIM SERVİSİ YENİDEN HİZMETE AÇILDI

2025-11-28 15:51 - Marmaris

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği’nden 3 Aralık Çağrısı

2025-12-03 13:01 - Marmaris

Alkollü müşteri, akaryakıt istasyonu çalışanını böyle darbetti

2025-11-28 00:47 - Asayiş

Neslinur Topal’ın ölümünde detaylı otopsi incelemesi Yapıldı

2025-11-27 16:35 - Asayiş

İlgili Haberler

Sivasspor’da İstanbulspor maçının hazırlıkları başladı

15:30 - Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Boluspor: 2 - Kahta 02 Spor: 1

15:32 - Spor

Kocaelispor’a Kasımpaşa maçı öncesi baklavalı moral

15:33 - Spor

Engelleri aşan buluşma

15:17 - Spor

Bursaspor Mardin 1969 Spor maçı hazırlıklarını tamamladı

15:12 - Spor

Günün Manşetleri

Başkan Aras 19.Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’na Katıldı

15:06 - Turizm

Engeller Muğla’da sevgi ve hizmetlerle aşılıyor

15:32 - Genel

Milas’ta Yeni Hastane Yolu Hızla İlerliyor

14:59 - Genel

Milas’ta Yeşil Alan Çalışmaları Hızlandı

14:59 - ÇEVRE

3 kişiyi öldüren şahıs bacağından vurularak yakalandı

13:53 - Asayiş