?>

Büyükşehirli Burak, Paris yolcusu: Türk Bayrağı’nı o dalgalandıracak

Gençlik ve spor bakanı osman aşkın bak, 2024 yaz olimpiyat oyunları’nda ülkemizi temsil edecek sakarya büyükşehir belediyesi bisiklet sporcusu burak abay için bir başarı mesajı yayınladı.

Spor - 1 yıl önce

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet sporcusu Burak Abay için bir başarı mesajı yayınladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet sporcusu Burak Abay için bir tebrik mesajı yayınladı. Kendi branşında Türkiye adına kota alan tek milli sporcu olan Abay, 26 Temmuz ve 11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olimpiyatlarda yol bisikleti kategorisinde mücadele edecek. Daha önce 2016 ve 2021 Olimpiyatlarında bisiklet branşında katılan milli sporcularımız varış çizgisini göremeden yarıştan ayrılmıştı. İki buçuk yıldır yarışlara hazırlanan Milli bisikletçi Burak Abay, varış gören ilk Türk sporcu olarak tarihi geçmek istiyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü adına gönderilen mesajda, “Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi 18 branşta 102 sporcuyla temsil edecek Team Türkiye, bayrağımızı bir kez daha gururla dalgalandırmak için gün sayıyor. Olimpiyat Oyunları’na katılmanın bir sporcu için ne denli kıymetli olduğunu ve sporcularımızın bu kotayı elde edebilmek için sarf ettikleri üstün çabayı ve azmi yakından biliyorum. Bu süreçte kulübünüzün çatısı altında ter döken sporcularımıza verdiğiniz destek için size şükranlarımı sunuyorum. Değerli iş birliğiniz ve desteğinizle Türkiye Yüzyılı’nı sporun yüzyılı kılmaya devam edecek ve Türk sporunu çok daha güçlü yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Ülkemizin bir asırlık olimpiyat oyunları tarihinde, 100 yıl sonra “Aynı Ruhla Yeniden” Paris’te olmanın heyecanıyla başarı ve gurur dolu bir oyunlar süreci geçirmeyi diliyor; kulübünüze emek veren Türk sporunun tüm değerli paydaşlarını sevgiyle selamlıyorum” ifadeleri yer aldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kurtalan’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

2024-07-19 10:36 - Asayiş

İngiliz Kraliçesi’nin portresini dokuttuğu ünlü modacı, genç yetenekleri yetiştirecek

2024-07-19 10:25 - Eğitim

Antalya’da şehir bostanlıklarında ilk hasat gerçekleşti

2024-07-19 11:41 - Gündem

Bayram: “Adana konteyner limanı ile dünya şehri olacak”

2024-07-19 09:36 - Ekonomi

Trump, "Tarihin en büyük işgali şu anda ülkemizde gerçekleşiyor"

2024-07-19 11:26 - Siyaset

MUĞLA DİŞ HEKİMLERİ ODASI İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA İŞBİRLİĞİ

2024-07-19 11:15 - Sağlık

Tulum peyniri konusunda yürütülen çalışmalar ile ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı

2024-07-19 08:36 - Genel

Formula 1’de sıradaki durak Macaristan

2024-07-19 11:25 - Spor

32. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali başladı

2024-07-19 09:29 - Kültür Sanat

Pazarspor, Yavuz Alemdar’ın sözleşmesini yeniledi

2024-07-19 10:36 - Spor

İlgili Haberler

Gökmen Özdenak hayatını kaybetti

18:33 - Spor

Kayseri Süper Amatör Küme’de 6 maçta 38 gol atıldı

16:20 - Spor

Kayserispor’a 940 milyon TL limit

16:15 - Spor

Lider Şekerspor farklı kazandı

16:17 - Spor

Kayseri Voleybol Ulusal Aday Hakemleri’nden büyük başarı

16:13 - Spor

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan