?>

Çameli Belediyesi kendi imkanlarıyla kırsal mahalleleri asfaltla buluşturuyor

çameli belediyesi, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın yol yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kendi imkanlarıyla asfaltlama çalışmalarını sürdüren çameli belediyesi, vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı. çameli belediye başkanı cengiz arslan, ilçenin her noktasına eşit hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtti.

Gündem - 5 ay önce

Çameli Belediyesi, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın yol yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kendi imkanlarıyla asfaltlama çalışmalarını sürdüren Çameli Belediyesi, vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçenin her noktasına eşit hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtti. Denizli’nin Çameli ilçesinde, belediye ekipleri kırsal mahallelerde yol yapım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın çalışmalarını sürdüren Çameli Belediyesi, hayata geçirdiği üstyapı projeleriyle vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Belediyenin öz kaynaklarıyla yürüttüğü asfaltlama çalışmaları, özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getiriyor. Mahalle sakinleri yapılan hizmetler dolayısıyla Çameli Belediyesi’ne teşekkür etti. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçenin her noktasına eşit hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtti. "Asfalt atarak tozdan çamurdan kurtarmış durumdayız"

Yolların tozdan ve çamurdan kurtulduğunu belirten Kızılyaka Mahalle Muhtarı Vecihi Aslan, "Kızılyaka Mahallemizin eski Köyceğiz yolunu asfaltını atarak tozdan çamurdan kurtarmış durumdayız. Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçen bütün belediye ekiplerine teşekkür ederiz. Yollarımız çok güzel oldu" dedi. "Sevincimiz tarif edilemez"

Çok mutlu olduklarını ve teşekkürlerini ileten Bıçakçı Mahalle Muhtarı Adem Öğüt, "Bıçaklı Mahallemizden asfalt çalışmaları başladı. Başta Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ve tüm çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederiz. Sevincimiz tarif edilemez. Belediyemiz bütün sokaklarımızı asfaltlıyor" diye konuştu. Yumrutaş ve Yeni Mahalle muhtarları ise, "Çameli Belediyesi bütün mahallerimizin yollarını daha düzgün hale getiriyor. Yaklaşık 60 kişilik ekip ile özverili bir şekilde çalışıyorlar. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ederiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bursa'daki Yangında Milyonlarca Arı Telef Oldu

2025-08-04 09:51 - Ekonomi

Mersin’de ’Yaz Şenlikleri’ başladı

2025-08-03 11:09 - Kültür Sanat

Çankırı’da akan bu sular okyanuslardan 8 kat daha tuzlu

2025-08-02 12:56 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMDA ÖĞRENCİYE TAM DESTEK

2025-08-08 14:18 - Ulaşım

Bodrum'da Yollar Yenileniyor

2025-08-05 11:30 - Ulaşım

MARMARİS’TE DEVLET HASTANESİ ALARM VERİYOR

2025-08-06 13:45 - Marmaris

Marmaris Açıklarında 14 Düzensiz Göçmen Yakalandı

2025-08-07 11:47 - Marmaris

Otel havuzunda boğulan 9 yaşındaki çocuk Eskişehir’de toprağa verildi

2025-08-07 18:44 - Asayiş

Marmaris’te Yaz Tatilinin Vazgeçilmezi Tekne Turları

2025-08-05 13:57 - Marmaris

MARMARİS'TE FRENİ BOŞALAN KAMYON KAZA YAPTI

2025-08-08 10:25 - Asayiş

İlgili Haberler

Miniklere geri dönüşüm bilinci aşılanıyo

14:26 - Gündem

Konya Büyükşehir’den 282 kilometre yeni su ve kanalizasyon şebekesi

14:22 - Gündem

Dondurucu soğuğa aldırış etmediler

14:02 - Gündem

Van-Çatak yoluna düşen çığ temizleniyor

13:53 - Gündem

Aziziye’nin karla mücadele timlerine gece yarısı sürprizi

14:04 - Gündem

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan