?>

Canik Belediyesi’nden otonom sistem hizmeti

CANİK BELEDİYESİ, BELEDİYE HİZMETLERİNDE AKTİF HALE GETİRDİĞİ OTONOM TAKİP SİSTEMİ VE YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ ÇAĞRI MERKEZİYLE VATANDAŞLARA ETKİN VE HIZLI HİZMET SUNUYOR.

Gündem - 13 saat önce

Canik Belediyesi, belediye hizmetlerinde aktif hale getirdiği otonom takip sistemi ve yapay zekâ destekli çağrı merkeziyle vatandaşlara etkin ve hızlı hizmet sunuyor.

Canik Belediyesi, yenilikçi teknolojileri belediye hizmetlerine dâhil ederek hizmet kalitesini ve hızını artırmaya devam ediyor. Temizlik araçları ve çöp kamyonlarında kullandığı otonom takip sistemiyle, caddelerin ve sokakların temizlik durumu ile çöp konteynerlerinin doluluk oranını dakika dakika takip altında tutan Canik Belediyesi, geçen haftalarda Canik ilçesinde bir vatandaşın kaybettiği pırlanta yüzüğün 1 saat gibi kısa bir sürede bulunmasını sağlayan otonom takip sistemiyle, program çerçevesinde sürdürdüğü çalışmaların yanı sıra hızlı müdahalelerle de çalışmalarını etkin bir şekilde gerçekleştiriyor. Yapay zekâ destekli çağrı merkeziyle de vatandaşlara 7 gün 24 saat hizmet veren Canik Belediyesi, vatandaşların taleplerinin yapay zekâ entegrasyonu sağlanan çağrı merkeziyle saniyeler içinde ilgili birimlere aktarılmasını sağlarken, ayrıca çalışmaların sürecine dair vatandaşlara SMS ile bilgilendirmelerde bulunuyor. "Yenilikçi teknolojilerle çalışmalarımızı güçlü bir şekilde sürdürüyoruz"

Yeni sistemler ve araçlarla hizmet kalitesini ve hızını sürekli olarak yukarıya taşımaya devam ettiklerini vurgulayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Yenilikçi teknolojilerle ve çözüm odaklı adımlarla çalışmalarımızı güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza dâhil ettiğimiz otonom takip sistemi ve yapay zekâ destekli çağrı merkeziyle etkin ve hızlı hizmet çıtamızı yukarıya taşıdık. Otonom takip sistemiyle çalışma gerçekleştirdiğimiz alanları anbean takip ediyoruz. Ekiplerimizin sürdürdüğü ve nihayete erdirdiği çalışmalara dair raporlama sürecini de otonom takip sistemimizle gerçekleştiriyoruz. Kesintisiz hizmet ilkemizin bir parçası olan yapay zekâ destekli çağrı merkezimizle, vatandaşlarımızın taleplerini ve önerilerini bizlere 7/24 ulaştırmalarını sağlıyor ve talebe istinaden gerçekleştirilen çalışmalar ile sürece dair kendilerine kısa mesaj yoluyla bilgi sağlıyoruz. Yapay zekâ destekli çağrı merkezimizle ayrıca ekiplerimizin çalışmalarını koordinasyonlu bir şekilde yürütmesini gerçekleştiriyoruz. Birimler arası bildirim ve hemşehrilerimize geri dönüşleri yapay zekâ sistemiyle gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Belediyesi’nin Veteriner Alımı İlanı Tartışma Yarattı

2025-12-27 12:58 - Marmaris

Ambulans şoförü kazada hayatını kaybetti

2025-12-26 16:32 - Asayiş

Bodrum’da Yollar kapandı, ev ve iş yerlerini su bastı

2025-12-25 06:31 - Genel

Metin Ergun’dan Uyuşturucuya Ulusal Seferberlik Çağrısı

2025-12-29 11:26 - Gündem

Muğla’da hokey sınırları aşıyor

2025-12-24 13:06 - Spor

Marmaris’te bir hafta sürecek planlı elektrik kesintisi

2025-12-22 17:06 - Marmaris

Bölge İdare Mahkemesi’nden Marmaris Belediyesi’ne bir ‘red’ daha

2025-12-29 13:08 - Asayiş

Köyceğiz Kaymakamı Kumcu, gemi simülasyon laboratuvarını inceledi

2025-12-25 11:19 - Genel

Marmaris’te Mutfaktaki Tehlikelere Karşı Bilinçlendirme

2025-12-23 13:48 - Marmaris

Gizem Özcan’dan 2026 Bütçesine Sert Eleştiri

2025-12-22 15:40 - Gündem

İlgili Haberler

Dev dalgalar, ölü yunus balığının kalıntılarını sahile sürükledi

00:16 - Gündem

Elazığ’da dondurucu soğuklara karşı araç camları kilimle korunuyor

22:31 - Gündem

Bolu’da bir ambulansın karla imtihanı kamerada

19:48 - Gündem

Karabük-Bartın yolunda kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı

18:59 - Gündem

Başkan Alemdar, Sapanca Gölü için eylem planını açıkladı

17:39 - Gündem

Günün Manşetleri

Büyükşehir Atletlerinden Atatürk Koşusu’nda 11 Madalya

15:09 - Spor

Üretimin Yanında Büyükşehir Var

15:03 - Ekonomi

Fethiye–Ölüdeniz Hattında 4. Etap Tamamlandı

15:03 - Genel

Muğla Havalimanlarında 11 Ayda 9,8 Milyon Yolcu

14:01 - Ekonomi

Muğla İl Jandarması Bir Haftada Binlerce Denetim Yaptı

12:11 - Asayiş