?>

Canik’e 1,6 milyar TL’lik yatırım

CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI, BELEDİYENİN ÖZ KAYNAKLARIYLA İLÇEYE 1 MİLYAR 609 MİLYON 595 BİN LİRA YATIRIM KAZANDIRDIKLARINI AÇIKLADI.

Ekonomi - 3 ay önce

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, son 7 yılda ilçeye 1 milyar 609 milyon 595 bin liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni projeleri ve yatırımları ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini ifade etti. Yüksek mali disiplin ilkesiyle gerçekleştirdikleri çalışmalarla, ilçeye sosyal yaşam alanlarından eğitim merkezlerine kadar birçok alanda geleceğe yönelik projeler ve yatırımlar kazandırdıklarını söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, 7 yılda ilçeye 1 milyar 609 milyon 595 bin TL değerinde yatırım kazandırdıklarının altını çizdi. Belediyenin öz kaynaklarıyla yeni projeleri ve yatırımları ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik’i her alanda ileriye taşımaya devam edeceklerini dile getirdi. Türkiye’de ilk ve örnek olan yatırımları hayata geçirmeyi sürdürdüklerini dile getiren Sandıkçı, "Canik’imize belediyemiz öz kaynaklarıyla 1 milyar 609 milyon 595 bin Türk lirası değerinde yatırım kazandırdık" dedi.

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük macera parkı olma özelliğini taşıyan Canik Macera Parkı ve Canik Belediyesi Özel Çocuklar Misafirhanesi gibi yeni projelerin yapım ve tefrişat çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerine değinen Sandıkçı, "Canik’imizde eser ve hizmet seferberliğimizi sürdürüyoruz. İlçemizin hem bugününe hem de geleceğine değer katan projeleri hizmete sunuyoruz. Büyük bir gayret ve azimle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemize belediyemiz öz kaynaklarıyla 1 milyar 609 milyon 595 bin Türk lirası değerinde yatırım kazandırdık. Planlı adımlarla yeni projeleri ve yatırımları hemşehrilerimizle buluşturmaya, her alanda daha güçlü bir Canik için çalışmaya, üretmeye ve ilçemize değer katmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kahramanmaraş’ta iki farklı noktada araç yangını söndürüldü

2026-04-12 00:20 - Asayiş

‘Taşacak Bu Deniz’ oyuncuları Trabzon Günleri’nde hayranlarıyla buluştu

2026-04-10 17:52 - Magazin

Özel öğrencilerden polislere anlamlı gösteri

2026-04-09 17:35 - İnsan

Tuğçe Aral’dan iddialı dönüş

2026-04-10 14:02 - Magazin

EĞİTİM- SEN’DEN ‘’EĞİTİMDE ŞİDDETE DUR’’ ÇAĞRISI

2026-04-15 14:12 - Marmaris

Kadın sığınağı sezon finalini yaptı

2026-04-11 11:20 - Magazin

Samsunlu türkücü Tatlıses’e benzerliğiyle ilgi odağı oldu

2026-04-09 14:27 - Magazin

AK PARTİ MARMARİS İLÇE BAŞKANI MUZAFFER ARAVİ’DEN HAVUZ TEPKİSİ

2026-04-13 17:26 - Genel

İçmeler plajında lağım suyu iddiası

2026-04-14 11:53 - ÇEVRE

İstanbul Levent’teki çatışmaya ilişkin gözaltı sayısı 16’ya yükseldi

2026-04-10 00:26 - Asayiş

İlgili Haberler

Kars’ta küçükbaş hayvancılığında "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" kredi limiti 2 milyon TL’ye yükseltildi!

12:58 - Ekonomi

Lisanslı depoculukla Denizli’ye 45 bin tonluk güvence

12:58 - Ekonomi

DTO, Denizli imalat sanayinin SKDM Uyum Raporunu tamamladı

12:58 - Ekonomi

Mersin’in üretim ve ihracat başarısı taçlandırıldı

12:56 - Ekonomi

Akhisar’da zeytin sineğine karşı alarm

12:54 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Selçuk Yıldız’dan Beykoz Spor'a Özel Marş

11:59 - Kültür Sanat

Didim açıklarında bulunan botun sahibi aranıyor

10:14 - Asayiş

Saman balyaları alev topuna döndü

10:08 - Asayiş

Sarı altın hasadı başladı

10:03 - Ekonomi

Çekirgeler üreticinin kabusu oldu

09:53 - Gündem