?>

Canik’te bilim ve teknoloji dolu tatil

Canik özdemir bayraktar keşif kampüsü'nde gerçekleştirdikleri yarıyıl tatili programına öğrencilerin yoğun bir ilgiyle katıldığını belirten sandıkçı, öğrenciler için 10 farklı atölye etkinliği düzenlediklerini söyledi. Yarıyıl tatili boyunca öğrencileri, eğitici ve eğlenceli etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini kaydeden başkan ibrahim sandıkçı, "öğrencilerimizi yarıyıl tatilinde bilimden sanata, teknolojiden spora kadar birçok etkinlikle buluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

Teknoloji - 1 yıl önce

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yarıyıl tatilinde öğrencileri Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde bilim, teknoloji ve kişisel gelişim etkinlikleriyle bir araya getirdiklerini ifade etti.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde gerçekleştirdikleri yarıyıl tatili programına öğrencilerin yoğun bir ilgiyle katıldığını belirten Sandıkçı, öğrenciler için 10 farklı atölye etkinliği düzenlediklerini söyledi. Yarıyıl tatili boyunca öğrencileri, eğitici ve eğlenceli etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Öğrencilerimizi yarıyıl tatilinde bilimden sanata, teknolojiden spora kadar birçok etkinlikle buluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

Yarıyıl tatilini, öğrencilerin yeni ufuklara yelken açtığı ve yeteneklerini keşfettiği bir süreç haline getirmeyi hedeflediklerini açıklayan Sandıkçı, "Canik’imizde öğrencilerimiz için geleneksel hale getirdiğimiz yarıyıl tatili etkinliklerimizi, bu yılda sürdürüyoruz. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde gerçekleştirdiğimiz yarıyıl tatili etkinliklerinde öğrencilerimizi, doğa ve destekleyici eğitim atölyelerinin de yer aldığı 10 farklı atölye etkinliğiyle bir araya getiriyoruz. Öğrencilerimizin eğitici ve eğlenceli etkinliklerle yarıyıl tatili sürecini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlıyoruz. Yarıyıl tatili boyunca öğrencilerimizi, birçok farklı alanda eğitici ve eğlenceli etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 1 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-22 00:40 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı, 4. golünü kaydetti

2025-01-21 20:30 - Spor

Sivassporlu Rey Manaj’dan Sivaslı çocuklara jest

2025-01-19 11:48 - Spor

Elazığ’da son bir haftada 195 olay meydana geldi, 191 kişi yakalandı

2025-01-20 17:15 - Asayiş

Muğla’daki barajların doluluk oranı yüzde 71

2025-01-20 10:32 - Gündem

MARMARİS’TEKİ 41 KUYULARIN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ  

2025-01-20 14:38 - Marmaris

Aksaz Üssü’ne 350 milyon Euro’luk yeni tesis

2025-01-22 14:51 - Marmaris

Muğla’da TOKİ konut ve kamu yatırımları ivme kazandı

2025-01-17 16:02 - Gündem

25 OCAK'TA 7 GEZEGEN GÖKYÜZÜNDE SIRALANACAK

2025-01-22 13:53 - Gündem

İlgili Haberler

Çayırova’ya ikinci bilim merkezi

18:23 - Teknoloji

Bakan Uraloğlu: (İstanbul Kuzey Demir Yolu Geçişi Projesi) "Hattın tamamlanmasıyla yılda 33 milyon yolcu ve 30 milyon ton yük taşınacağını öngörüyoruz"

10:53 - Teknoloji

Üretilen yerli ince film kaplama cihazı dünyaya ihraç ediliyor

10:49 - Teknoloji

Türkiye’nin ilk yazılım lisesi dünya sahnesinde

15:16 - Teknoloji

Bakan Uraloğlu: "Yalova-Armutlu arasındaki seyahat süresini 60 dakikadan 30 dakikaya düşürdük"

14:59 - Teknoloji

Günün Manşetleri

KKTC’de 2 bin 500 tonluk buğday silosu çöktü

14:15 - Asayiş

Beşiktaş’ta Midtjylland maçı hazırlıkları başladı

14:10 - Spor

Sular çekildi, Haydaroba Köprüsü gün yüzüne çıktı

14:01 - Gündem

Düğünde havaya ateş açan 2 kişiye 23 bin lirayı aşkın ceza

14:00 - Asayiş

Camide katledilen adamın ailesinden adalet arayışı

13:19 - Asayiş