?>

CarrefourSA 60’ıncı Gurme mağazasını açtı

CARREFOURSA, 2025 YILININ SON GÜNLERİNDE ÖNEMLİ BİR YATIRIMA HAYATA GEÇİRDİ. MARKA, 60’INCI GURME CARREFOURSA MAĞAZASINI İSTANBUL ANADOLU YAKASI’NDA HİZMETE AÇTI.

Ekonomi - 4 saat önce

CarrefourSA, 2025 yılının son günlerinde önemli bir yatırımı hayata geçirdi. Marka, 60’ıncı Gurme CarrefourSA mağazasını İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmete açtı. Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, 2025 yılının son yatırım hamlesini gerçekleştirdi. CarrefourSA’nın premium gıda deneyimini merkezine alan Gurme CarrefourSA Mağazası, CarrefourSA CEO’su Kutay Kartallıoğlu ve icra kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen açılışla İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmete girdi. Yatırımlarına devam eden marka, 2025 sonu itibarıyla 77 ilde bayileri de dahil bin 250’den fazla mağazaya ulaşarak çok kanallı ve segment bazlı büyüme stratejisini istikrarlı biçimde güçlendirdiğini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, toplam 650 metrekarelik alan üzerine kurulan yeni mağaza, modern marketçilik mimarisiyle tasarlandı. Mağaza, geniş ürün yelpazesinin yanı sıra hızlı ve pratik alışveriş imkânı sunan "Hızlı Kasa" noktalarıyla müşteri deneyimini en üst seviyeye taşıyor. Gurme konseptinin vazgeçilmezi olan taze ürün gruplarında; uzman kasapların hazırladığı et ve kasap reyonu, günlük balık, zengin şarküteri seçenekleri ile taze meyve-sebze bölümleri öne çıkıyor. Mağaza, tüm bunlara ek olarak sağlıklı yaşamı odağına alan, organik ve vegan beslenmeyi tercih eden tüketiciler için oluşturulan özel ürün seçkisiyle de fark olulturuyor. Mağaza içerisinde konumlanan kahve noktası ise dünya kahvelerinden yerel tatlara kadar uzanan geniş seçenekleri bir araya getiriyor. Markanın evcil hayvan odaklı yeni büyüme stratejisinin bir parçası olan "Petfood" alanı da mağazadaki yerini aldı. Gurme CarrefourSA; zengin içecek yelpazesi, kozmetik, deterjan ve kuru gıda reyonlarıyla bir evin tüm ihtiyaçlarını "gurme" kalitesiyle karşılıyor.

"Katma değerli yatırımlara 2026 yılında da devam edeceğiz"

Yılın son günlerine yaklaşırken premium segmentte önemli bir yatırıma imza atmanın gururunu yaşadıklarını belirten CarrefourSA CEO’su Kutay Kartallıoğlu, "Gurme CarrefourSA, stratejik büyüme yolculuğumuzda önemli bir yatırım adımı. Değişen tüketici beklentilerini yakından takip ederek, katma değer oluşturan konseptlere odaklanıyoruz. Seçkin ürün gamı, dünya mutfaklarından özel lezzetleri ve gastronomi odaklı alışveriş deneyimiyle öne çıkan mağaza, misafirlerimize fark oluşturan bir mağazacılık anlayışı sunuyor. Gurme mağazalarımızla hem premium segmentteki varlığımızı güçlendiriyor hem de kârlı ve sürdürülebilir büyüme hedefimizi destekliyoruz. Bu noktada rahatlıkla söyleyebiliriz ki, 2025 yılı boyunca hayata geçirdiğimiz yatırımlar, uzun vadeli vizyonumuzun ve Türkiye perakende sektörüne duyduğumuz güvenin en somut göstergesi. Biz, 32 yıldır olduğu gibi ‘Ne Lazımsa CarrefourSA" anlayışını rehber kabul ederek 2026 yılında da müşteri deneyimini odağımıza alacak, markamızın farkını her noktaya taşımaya devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Belediyesi’nin Veteriner Alımı İlanı Tartışma Yarattı

2025-12-27 12:58 - Marmaris

Ambulans şoförü kazada hayatını kaybetti

2025-12-26 16:32 - Asayiş

Bodrum’da Yollar kapandı, ev ve iş yerlerini su bastı

2025-12-25 06:31 - Genel

Metin Ergun’dan Uyuşturucuya Ulusal Seferberlik Çağrısı

2025-12-29 11:26 - Gündem

Muğla’da hokey sınırları aşıyor

2025-12-24 13:06 - Spor

Bölge İdare Mahkemesi’nden Marmaris Belediyesi’ne bir ‘red’ daha

2025-12-29 13:08 - Asayiş

MARMARİS KÖRFEZİ RAHATLAYACAK

2025-12-29 09:26 - Marmaris

Köyceğiz Kaymakamı Kumcu, gemi simülasyon laboratuvarını inceledi

2025-12-25 11:19 - Genel

Marmaris’te Mutfaktaki Tehlikelere Karşı Bilinçlendirme

2025-12-23 13:48 - Marmaris

MUSKİ’den Ortaca’ya yeni içme suyu deposu

2025-12-25 14:50 - Sağlık

İlgili Haberler

Geciken kış Konya’da balığı da vurdu

15:30 - Ekonomi

Tezel: "İşverenlere yönelik SGK prim teşviki bir yıl uzatıldı"

15:29 - Ekonomi

Murzioğlu: "Toplam istihdamın yüzde 70’i KOBİ’ler tarafından sağlanıyor"

15:31 - Ekonomi

BAKA aralık ayı toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi

15:23 - Ekonomi

Darüşşafaka Cemiyeti, 2025’te kurumsal yönetim ilkelerine uyum notunu 9,94’e yükseltti

14:53 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan

Buzlanma zincirleme kazaya neden oldu

13:23 - Asayiş

Kargo kutusundan muz çıktı: 127 yıl hapis cezası bulunan dolandırıcı yakalandı

12:40 - Asayiş

Damda kar temizlerken düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

12:37 - Asayiş