?>

Cep telefonu tamir esnasında bomba gibi patladı

Hatay’da bir telefoncu dükkanında telefon ısıtıcısında unutulan cep telefonu bataryasının patladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş - 2 ay önce

Hatay’da tamire getirilen telefonun patlayarak alev aldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Patlayan telefona ilk müdahalenin soğukkanlılıkla yapılmasıysa iş yerinin alevlere teslim olmasını önledi.

Olay, Antakya ilçesi Haraparası Mahallesi’nde bulunan Balıçılar Çarşısı’ndaki iş yerinde yaşandı. Telefoncu dükkanında çalışan Muhammed Ramazan İbrahim’in işleriyle ilgilendiği esnada telefon ısıtıcısına koyduğu cep telefonu patlayarak alevlere teslim oldu. Bataryanın patlamasıyla telefonun alev aldığını fark eden İbrahim, refleksle geri çekilerek yanmaktan kurtuldu. İş yerindeki vatandaşların yaşadığı panik ve patlama anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Patlayan telefona ilk müdahaleyi soğukkanlılıkla yapan İbrahim’in refleksi, alevlerin iş yerini sarmasını engelledi. "Bataryayı ısıtmaya koydum ve 5 dakika unutunca patladı"

Telefon ısıtıcısında 5 dakika unuttuğu cep telefonunun bataryasının patladığını ifade eden Muhammed Ramazan İbrahim, "Burada telefon tamiri yapıyoruz. Bir telefon geldi ve tamir edilmesi gerekiyor. Bataryayı ısıtmaya koydum ve 5 dakika unutunca patladı. Kamera görüntüsünde telefonu aldım ve yere attım. Patlamadan korkmadım çünkü alıştım. 5 yıldır telefoncu olarak başıma çok geldi ve o yüzden alıştım. Isıtmaya telefon koyulunca zaten telefon da sıcak olduğu için patladı. Bana çok şükür hiçbir şey olmadı ve sadece telefon yandı. Yanan telefonu da tamir edip hallettim. En son İstanbul’dayken 5 ay önce başıma geldi. Böyle olaylar yılda 2 defa başıma geliyor. İlk patlama anında korktum ama sonra alıştım" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’deki gizemli hazineye ziyaretçi akını

2025-06-22 13:45 - Gündem

Muğla'da Yeni Sanayi Sitesi Tamamlanıyor

2025-06-25 10:23 - Gündem

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-23 12:43 - Gündem

Maltepe’de felsefe halkla buluşuyor

2025-06-22 12:37 - Genel

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Metin Ergun'dan Hükümete Acil Önlem Çağrısı

2025-06-24 15:53 - Gündem

MARMARİS’TE ÖRNEK TABLO: BABA-KIZ AYNI ANDA YKS’YE GİRDİ

2025-06-22 12:45 - Marmaris

Denizlerin akciğerleri nefes alacak

2025-06-27 09:53 - Gündem

Büyükşehir'den 260 Km Yeni Yol Çizgisi

2025-06-26 13:16 - Ulaşım

KKTC Uçuşlarındaki Fiyat Ayrımcılığı TBMM'de

2025-06-27 15:34 - Gündem

İlgili Haberler

Yalova’da büyükbaş hayvanlar alevlerden son anda kurtarıldı

20:18 - Asayiş

Anne, babası ve kardeşi kazada ölen 3 yaşındaki çocuk da hayatını kaybetti

20:14 - Asayiş

Kula polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor

19:51 - Asayiş

Ümraniye’de servis midibüsü devrildi: 8 yaralı

19:53 - Asayiş

Marmaris’te tornavidalı kavga: 1 yaralı

19:30 - Asayiş

Günün Manşetleri

Genç çift evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu

14:19 - Asayiş

Denize girmek yasak

14:13 - Gündem

Uyuşturucunun şifresini jandarma çözdü

14:12 - Asayiş

Meteor yağmuru görsel şölen sundu

13:47 - Gündem

Sivasspor, Bodrum FK Maçına Hazırlanıyor

13:41 - Spor