?>

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı: "Parti içi incelemeler devam etmektedir"

Antalya'da chp'li manavgat belediye başkanı ve 35 kişinin düz enlenen operasyon ile gözaltına alınarak antalya emniyet müdürlüğü'ne getirilmesinin ardından partililer emniyet önünde toplandı. Emniyet müdürlüğü önünde açıklama yapan il başkanı nail kamacı, "genel merkezimizce başlatılan parti içi incelemeler devam etmektedir" dedi.

Siyaset - 3 ay önce

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, "Genel Merkezimizce başlatılan parti içi incelemeler devam etmektedir" dedi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen ’rüşvet, haksız menfaat temin etme ve yolsuzluk’ soruşturması kapsamında Manavgat Belediyesi’ne operasyon düzenlendi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, sabah saatlerinde belediye binasına gelerek arama çalışması başlattı. Operasyon kapsamında, CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ile birlikte 34 kişi gözaltına alınmıştı. Akşam saatlerinde Manavgat’tan Antalya’ya getirilen Kara, Uncalı Semt Polikliniğinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifade işlemleri için Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Kara’nın emniyete getirilmesinin ardından bazı partililer İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplanırken, CHP Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır, Aykut Kaya, Mustafa Erdem ve Aliye Çoşar’ın yanı sıra CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ile avukatlar da geldi.

Avukatların İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri ve Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ile yaptığı görüşmenin ardından CHP İl Başkanı Nail Kamacı ve milletvekilleri açıklama yaptı. Manavgat Belediyesine yönelik başlatılan, bazı yöneticilerin gözaltına alınmasıyla devam eden süreci dikkatle ve ciddiyetle takip ettiklerini belirten Kamacı, "Ne suçu örteriz ne de iftiraya sessiz kalırız. Partimiz, halkçı ve temiz belediyecilik anlayışından asla taviz vermez. Biz suça adı karışan kim varsa hukuk çerçevesinde en ağır şekilde cezalandırılmasının da takipçisiyiz. Öte yandan, hiçbir delile dayanmayan siyasi operasyonlarla, partimizin ve belediyelerimizin itibarsızlaştırılmasına da asla izin vermeyiz. Genel Merkezimizce başlatılan parti içi incelemeler devam etmektedir. Sürecin hem hukuk devleti ilkeleriyle hem de partimizin iç denetim mekanizmalarıyla uyum içinde, adil ve şeffaf bir şekilde ilerlemesi temel beklentimizdir" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Erzincan’da arı paniği

2025-06-28 13:58 - Gündem

Kuşadası plajlarına son model kum temizleme aracı

2025-06-30 17:42 - Gündem

Yatağan'ın Dipsiz ve Taşkesik Yolları Yenileniyor

2025-06-28 11:00 - Ulaşım

Güllük-Kıyıkışlacık Arasında Deniz Ulaşımı Başladı

2025-07-03 13:02 - Ulaşım

Kocası tarafından balkondan atıldığını öne süren öğretmen felç kaldı

2025-06-29 14:19 - Asayiş

PAÜ Arama Kurtarma Ekibinden İstanbul’da kritik deprem incelemesi

2025-07-02 11:42 - Gündem

"Kibritçi Cevat" Şekip Taşpınar Hayatını Kaybetti

2025-07-03 09:35 - Genel

SÜDGE Eğitimindeki Aksaklıklar Meclis Gündeminde

2025-07-02 14:26 - Gündem

Muğla ile Çin arasında turizmde yeni iş birliği adımları

2025-07-04 11:24 - Kültür Sanat

 BODRUM'DA TEKNE ALEVLERE TESLİM OLDU

2025-07-04 13:38 - Asayiş

İlgili Haberler

Suriye’de parlamento seçimleri için sandık başına gidiliyor

10:38 - Siyaset

Gazze’deki ateşkes kararı İsrail hükümetini karıştırdı

23:43 - Siyaset

Trump: "İsrail, Gazze’deki ilk geri çekilme hattını kabul etti"

23:34 - Siyaset

Trump: "(Gazze’deki ateşkes planı) Netanyahu’nun başka seçeneği yoktu"

22:02 - Siyaset

AK Parti Samsun Milletvekili Muş: "Yeni OSB’yi 9,5 milyon metrekareye çıkarma gibi bir hedefimiz var"

20:32 - Siyaset

Günün Manşetleri

Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı

17:02 - Spor

İskenderun’da 1 milyon TL’lik kablo hırsızlığına 2 tutuklama

16:41 - Asayiş

Rahatsızlığından dolayı nikaha katılamayan babaya duygulandıran sürpriz

16:36 - İnsan

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze’deki soykırımın durdurulması için yoğun çaba içerisindeyiz"

16:20 - Siyaset

Fenerbahçe, Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı

16:09 - Spor