?>

CHP’li Başkan Göçer: "Biz partimizden istifa etmiyoruz, mücadele edeceğiz"

YAZIHAN BELEDİYE BAŞKANI ABDULVAHAP GÖÇER, CHP TARAFINDAN HAKKINDA BAŞLATILAN DİSİPLİN SÜRECİNE İLİŞKİN YAZIHAN MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI SABRİ BEYAZ VE CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİYLE BİRLİKTE AÇIKLAMA YAPTI.

Siyaset - 2 gün önce

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından disiplin kuruluna sevk edilen Malatya’nın Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer parti içi eleştirilerde bulunarak, "İstifa etmesi gerekenler ilçeleri kaybedenlerdir. Biz partimizden istifa etmiyoruz. Sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Partiyi kendi şahsi çıkarları için kullananlara karşı da mücadele edeceğiz" dedi.

Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer, CHP tarafından hakkında başlatılan disiplin sürecine ilişkin Yazıhan Muhtarlar Derneği Başkanı Sabri Beyaz ve CHP’li meclis üyeleriyle birlikte açıklama yaptı. Başkan Göçer, CHP’den istifa etmeyeceğini ifade ederek partiye zarar veren anlayışlara karşı mücadele edeceğini söyledi. Göçer, CHP’ye geldiklerinde ilçeyi kazanarak partiye hediye ettiklerini belirterek, "On beş yıldır bu partide olup da bir şey yapamayanlar istifa etmelidir. Eğer bu partide istifa edecek biri varsa Battalgazi’yi kazanamayan, Yeşilyurt’u kazanamayanlar istifa etmelidir" ifadelerini kullandı.

Programda ilk olarak konuşan Yazıhan Muhtarlar Derneği Başkanı Sabri Beyaz ile CHP’li Meclis Üyesi Abdullah Günhan, Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer hakkında yürütülen tedbirli ihraç sürecinin durdurulmasını istediklerini belirterek, Göçer’in yanında olduklarını ifade etti. Disiplin sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Göçer ise "Biz partimizden istifa etmiyoruz. Sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Ancak partiyi kendi şahsi çıkarları için kullananlara karşı da mücadele edeceğiz" dedi. Disiplin kurulundan objektif bir karar beklediklerini kaydeden Göçer, "Eğer objektif davranılmazsa bunun sorumluluğu talimatla hareket edenlerdedir. Benim bir suçum varsa cezasını versinler. Altı milletvekili çıkaran bir ilin bugün bir milletvekiline düşmesinin hesabını vermesi gerekenler bellidir. Başarı, koltuğu korumak değil partiyi iktidara taşımaktır" dedi.

Genel Merkez ve il yönetiminin uzun süredir kendileriyle iletişim kurmadığını aktaran Göçer, "Anti-demokratik uygulamalara karşı sonuna kadar direneceğiz. Parti içinde olup da bu yanlışları dile getiremeyenlere yazıklar olsun" diye konuştu

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

2025-12-31 09:58 - Marmaris

Bodrum, Marmaris ve Datça’ya kuvvetli yağış uyarısı

2025-12-29 15:50 - Gündem

Milletvekili Ergun‘’ makarnaya mahkûm edilen millet’’

2026-01-02 12:50 - Gündem

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

2025-12-30 20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

2025-12-30 14:50 - Genel

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a "Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı" ödülü

2026-01-04 15:47 - Siyaset

Amos Antik Kenti’ parlamaya devam ediyor

2025-12-31 16:04 - Marmaris

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

2025-12-31 09:41 - Genel

MARMARİS BELEDİYESİNDE VETERİNER HEKİM MÜLAKAT ÇIKMAZI

2025-12-30 17:11 - Marmaris

Kargo kutusundan muz çıktı: 127 yıl hapis cezası bulunan dolandırıcı yakalandı

2025-12-30 12:40 - Asayiş

İlgili Haberler

Dışişleri Bakanı Fidan: "Karadeniz’in güvenliğinin Türkiye’nin sorumluluğunda olmasından daha doğal bir konu yok"

01:12 - Siyaset

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger Denizli Valiliğine atandı

01:43 - Siyaset

Bingöl Valiliği’ne Cahit Çelik atandı

01:27 - Siyaset

Ukrayna, İngiltere ve Fransa arasında Ukrayna’ya çok uluslu güç göndermeye yönelik niyet beyanı

00:05 - Siyaset

Bakan Güler, Türkiye’ye gelen Malezya Başbakanı İbrahim’i havaalanında karşıladı

21:13 - Siyaset

Günün Manşetleri

Askere gidecekti, tabutuna "O şimdi asker" yazılı tülbent serildi

13:58 - Asayiş

Polisten tarihi eser operasyonu

13:56 - Asayiş

Kaldırımda yürüyen kişiye silahlı saldırı: 2 yaralı

13:49 - Asayiş

Taziye evine yemek yaparken evini yakıyordu

13:48 - Asayiş

Bu okulda manav var, görevli yok

13:45 - İnsan