?>

Çiçek tarlaları bozkırı sarıya boyadı

Sivas’ta havaların ısınmasıyla birlikte tarlada açan sarı kır çiçekleri, görsel şölen oluşturdu. Adeta sarıya boyanan tarla vatandaşların ilgisini çekti.

Gündem - 2 ay önce

Sivas’ta geç gelen baharla birlikte çiçek tarlaları oluşturdu, kır çiçekleri bozkırı adeta sarıya boyadı.

Sivas’ta bahar mevsiminin bitimine günler kala adeta çiçek tarlaları oluştu. Geç gelen baharla açan sarı kır çiçekleri bozkırı sarıya boyadı. Görüntüsüyle görsel şölen oluşturan çiçek tarlaları doğa tutkunlarının uğrak noktası haline geldi. Adeta sarı renge boyanan tarlada vatandaşlar kır çiçeklerinin arasında vakit geçirirken, renk cümbüşünü fırsata çevirerek fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Tarlanın görsel güzelliği havadan görüntülendi. "Görsel şölenin tadını çıkardık"

Çiçeklerin görsel şölen oluşturduğunu söyleyen Kıymet Koca isimli üniversite öğrencisi, "Arkadaşlarımla birlikte yoldan geçerken kır çiçeği bahçesini fark ettik. Çiçek bahçesinde vakit geçirdik, şarkılar söyleyip dolaştık. Çiçeklerin içinde çok güzel vakit geçirdik. Görsel bir şölen vardı, biz de bu şölenin tadını çıkardık" dedi. "Sivas’ta baharı görünce değerlendirmek istiyoruz"

Uzun süren kışın ardından çiçeklerin moral kaynağı olduğunu ifade eden Kübra Kömür ise, "Kızlarla geziyorduk, çiçek bahçesini gördük. Çiçekler çok güzel görünüyordu. Özçekim yaptık, çiçeklerin arasında eğlendik. Arkadaşlarım ve benim için güzel bir anıydı. Sivas’ta 9 ay boyunca kış yaşadığımız için böyle şeyler görünce mutlu oluyoruz ve değerlendirmek istiyoruz. Bu görsel şölenin arasında vakit geçirmek beni mutlu etti" diye konuştu. "Kızlarla çiçeklerin arasında vakit geçirmek harikaydı"

Kır çiçeği bahçesinde arkadaşlarıyla vakit geçiren Güldeniz Yağız ise şunları söyledi. "Kızlarla birlikte dolaşırken kır çiçeklerin çok güzel göründüğünü farkettik. Fotoğraf çekinmeye geldik. Kızlarla birlikte çiçeklerin arasında vakit geçirmek çok güzeldi" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Antalya’ya dolu yağdı: Alacabel beyaza büründü

2025-05-29 18:50 - Asayiş

Marmaris'te Şok Ölüm

2025-05-30 11:08 - Asayiş

Marmaris Tazelenme Üniversitesi'nden İlk Mezunlar

2025-05-29 15:02 - Eğitim

Hınıs’ta ’Beraber bir dondurma yemeyelim mi?’ etkinliği

2025-05-29 18:17 - İnsan

CHP’li Özcan’dan Yargı Eleştirisi

2025-05-29 14:55 - Siyaset

Ankara’daki hobi bahçelerinin durumu ele alındı

2025-05-29 17:49 - Siyaset

Fiba Commercial Properties, yeni projelerini yatırımcılara tanıttı

2025-05-29 15:28 - Ekonomi

Karapınar’da otomobil refüje çarptı: 1 yaralı

2025-05-29 18:09 - Asayiş

Bakan Uraloğlu: "‘Geldik ama evde yoktunuz’ dönemi sona erdi"

2025-05-29 13:24 - Genel

Bodrum'da Korkunç Olay

2025-05-30 00:05 - Asayiş

İlgili Haberler

Edirne’de lağım suları caddeyi bastı

01:04 - Gündem

Uzunçarşı, yeni ışıklandırmasıyla Tavşanlı’nın gözdesi oldu

00:07 - Gündem

Bakan Kurum: "3 ilde hasar tespit çalışmaları sürüyor, ilk belirlemelere göre 9’u konut 26 yapı hasar gördü"

22:17 - Gündem

Yatağan’daki orman yangını kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor

21:43 - Gündem

Mardin’de bir mahalle daha atıksu altyapısına kavuşuyor

18:19 - Gündem

Günün Manşetleri

Arkadaşını silahla yaralayan şahsa 4 yıl hapis

15:47 - Asayiş

Kavurucu Sıcaklar ve Yüksek Nem Bunalttı

15:38 - Gündem

Kule vinçte fenalaşan operatörü itfaiye kurtardı

15:32 - Asayiş

Yaz sıcaklarında bu rahatsızlıklara dikkat

15:29 - Genel

Real Madrid, Lucas Vazquez'e Veda Ediyor

15:10 - Spor