?>

Çiçekçilerde yoğunluk yaşandı

6 şubat depremlerinin ardından malatya'da konteyner çarşıda hizmet vermeye devam eden malatyalı çiçekçiler, anneler günü dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Malatya büyükşehir belediyesi yanına kurulan konteyner iş yerlerinde sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar çiçekçilerin yolunu tuttu.

İnsan - 3 ay önce

6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da konteyner çarşıda hizmet vermeye devam eden Malatyalı çiçekçiler, Anneler Günü dolayısıyla yoğunluk yaşadı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yanına kurulan konteyner iş yerlerinde sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar çiçekçilerin yolunu tuttu. Annelerine ve sevdiklerine çiçek almak isteyen vatandaşlar, konteyner çiçekçilerin önünde zaman zaman uzun kuyruklar oluşturdu. En çok rağbet gören ürünler arasında gül, karanfil, orkide ve çeşitli mevsim çiçekleri yer aldı.

Konteyner çarşıda Anneler Günü nedeniyle çiçeklerde indirim kampanyaları düzenlenirken, bazı esnaflar aileleriyle birlikte gelen vatandaşlara küçük çiçek demetleri ve ikramlarda bulundu.

Çiçekçi esnafları deprem sonrası zor günler geçirdiklerini ancak bu tür özel günlerin sektöre moral olduğunu belirterek, "Anneler Günü dolayısıyla çiçek satışlarımızda ciddi bir artış var. Vatandaşlarımız annelerine en güzel çiçekleri almak için yoğun ilgi gösteriyor. Biz de bu özel günde fiyatlarımızı biraz daha uygun tuttuk. Talep çok güzel, memnunuz" dedi. Esnaflar, "Depremin ardından konteyner çarşıda yeniden ayağa kalktık. Bu günlerde vatandaşlarımızın ilgisi bizi hem ekonomik hem de manevi olarak güçlendiriyor. Anneler Günü bereketi çarşımıza da yansıdı. Herkes annesine çiçek almak için geldi, yoğunluktan memnunuz" ifadelerini kullandı. Çiçek almaya gelen vatandaşlardan Zeynep Demir ise, "Bu zorlu dönemde böyle güzel bir vesileyle annemize çiçek almak istedik. Çarşıda hareketlilik görmek bizleri mutlu ediyor. Esnafımıza da destek olmak istiyoruz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Motosiklet Çarpan 12 Yaşındaki Çocuk Öldü

2025-05-06 11:04 - Marmaris

Eski Uzman Çavuşlar Okullarda Güvenliği Sağlayacak

2025-05-07 13:41 - Gündem

YABAN DOMUZLARI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

2025-05-05 13:41 - Gündem

Marmaris Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı

2025-05-06 15:49 - Marmaris

SAFRA KESESİNDEN 491 TAŞ ÇIKTI

2025-05-09 10:12 - Sağlık

MUĞLA'DA ULUSLARARASI KOROLAR ŞENLİĞİ

2025-05-10 10:25 - Kültür Sanat

Marmaris’te park sorunu vatandaşları çileden çıkarıyor 

2025-05-09 13:10 - Marmaris

Başkan Aras'tan Muğla'ya Modern Ulaşım Müjdesi

2025-05-08 12:05 - Ulaşım

Volkan Yaşar Berber'den Yeni Kitap

2025-05-08 12:44 - Kültür Sanat

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı

2025-05-08 19:01 - Asayiş

İlgili Haberler

Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı

18:44 - İnsan

Ersin, yangında evleri zarar görenlerle bir araya geldi

17:41 - İnsan

Bolu’da bir vatandaş peşin telefon satmayan işletmeye tepki gösterdi

16:27 - İnsan

Samsun sosyoekonomik skor sıralamasında 24. basamakta yer aldı

16:18 - İnsan

Arpaçay Kaymakamı Akköz, köylerde incelemelerde bulundu

16:11 - İnsan

Günün Manşetleri

Serinlemek için girdiği denizde boğulan genç toprağa verildi

14:28 - Asayiş

Balık avlamak için geldiği ırmakta ceset buldu

14:02 - Asayiş

Kadın Cinayetinde Ağırlaştırılmış Müebbet Kararının Gerekçesi Açıklandı

13:57 - Asayiş

Türk Yapımı Sıcak Hava Balonları 11 Ülkeye İhraç Edildi

12:13 - Ekonomi

Milli takıma davet edildi

12:11 - Spor