?>

Çiçekçilerde yoğunluk yaşandı

6 şubat depremlerinin ardından malatya'da konteyner çarşıda hizmet vermeye devam eden malatyalı çiçekçiler, anneler günü dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Malatya büyükşehir belediyesi yanına kurulan konteyner iş yerlerinde sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar çiçekçilerin yolunu tuttu.

İnsan - 7 ay önce

6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da konteyner çarşıda hizmet vermeye devam eden Malatyalı çiçekçiler, Anneler Günü dolayısıyla yoğunluk yaşadı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yanına kurulan konteyner iş yerlerinde sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar çiçekçilerin yolunu tuttu. Annelerine ve sevdiklerine çiçek almak isteyen vatandaşlar, konteyner çiçekçilerin önünde zaman zaman uzun kuyruklar oluşturdu. En çok rağbet gören ürünler arasında gül, karanfil, orkide ve çeşitli mevsim çiçekleri yer aldı.

Konteyner çarşıda Anneler Günü nedeniyle çiçeklerde indirim kampanyaları düzenlenirken, bazı esnaflar aileleriyle birlikte gelen vatandaşlara küçük çiçek demetleri ve ikramlarda bulundu.

Çiçekçi esnafları deprem sonrası zor günler geçirdiklerini ancak bu tür özel günlerin sektöre moral olduğunu belirterek, "Anneler Günü dolayısıyla çiçek satışlarımızda ciddi bir artış var. Vatandaşlarımız annelerine en güzel çiçekleri almak için yoğun ilgi gösteriyor. Biz de bu özel günde fiyatlarımızı biraz daha uygun tuttuk. Talep çok güzel, memnunuz" dedi. Esnaflar, "Depremin ardından konteyner çarşıda yeniden ayağa kalktık. Bu günlerde vatandaşlarımızın ilgisi bizi hem ekonomik hem de manevi olarak güçlendiriyor. Anneler Günü bereketi çarşımıza da yansıdı. Herkes annesine çiçek almak için geldi, yoğunluktan memnunuz" ifadelerini kullandı. Çiçek almaya gelen vatandaşlardan Zeynep Demir ise, "Bu zorlu dönemde böyle güzel bir vesileyle annemize çiçek almak istedik. Çarşıda hareketlilik görmek bizleri mutlu ediyor. Esnafımıza da destek olmak istiyoruz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Motosiklet Çarpan 12 Yaşındaki Çocuk Öldü

2025-05-06 11:04 - Marmaris

Eski Uzman Çavuşlar Okullarda Güvenliği Sağlayacak

2025-05-07 13:41 - Gündem

YABAN DOMUZLARI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

2025-05-05 13:41 - Gündem

Marmaris Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı

2025-05-06 15:49 - Marmaris

SAFRA KESESİNDEN 491 TAŞ ÇIKTI

2025-05-09 10:12 - Sağlık

MUĞLA'DA ULUSLARARASI KOROLAR ŞENLİĞİ

2025-05-10 10:25 - Kültür Sanat

Marmaris’te park sorunu vatandaşları çileden çıkarıyor 

2025-05-09 13:10 - Marmaris

Başkan Aras'tan Muğla'ya Modern Ulaşım Müjdesi

2025-05-08 12:05 - Ulaşım

Volkan Yaşar Berber'den Yeni Kitap

2025-05-08 12:44 - Kültür Sanat

Motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybeden 12 yaşındaki çocuk toprağa verildi

2025-05-06 18:31 - Asayiş

İlgili Haberler

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Özdurdu’dan 25 Aralık mesajı

13:13 - İnsan

Bilecik sis altında

13:14 - İnsan

İsmet İnönü’nün torunu Zeynep Bilgehan’dan Rektör Akpolat’a ziyaret

13:14 - İnsan

Osmaniye’de 221 deprem konutunun anahtarları teslim edildi

13:02 - İnsan

Bolu’da özel çocuklar eğitim alırken, anneleri el emeği ürünler üretiyor

12:49 - İnsan

Günün Manşetleri

Muğla Büyükşehir’den yerel kalkınmaya katkı

12:55 - Ekonomi

TBB’den Milas Belediyesi’ne Ekskavatör Desteği

17:38 - Genel

Bıçak darbeleriyle öldürülen kadının damadı tutuklandı

13:58 - Asayiş

‘Ev Sahibi Türkiye’ projesine rekor talep

13:47 - Ekonomi

Kendini ifade etmekte zorlanan genç şair duygularını kitaplaştırdı

13:36 - Eğitim