?>

Cihan Ünal Kent Konseyi başkanı oldu

Düzce belediyesi kent konseyi olağan genel kurulu ikinci oturumu düzce belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yapılan oylamada kent konseyinin yeni başkanı düzce belediye başkan yardımcısı cihan ünal oldu.

İnsan - 1 yıl önce

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu ikinci oturumu Düzce Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yapılan oylamada Kent Konseyinin yeni başkanı Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ünal oldu.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi olağan genel kurul toplantısı, bugün gerçekleştirilen ikinci oturumla 2024-2026 yılları arasında görev yapacak yeni başkan ve yönetimini seçerek sona erdi. Düzce Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Divan Heyeti Katip Üyeliğine Ayfer Yüksel ve Furkan Dertli olarak belirlenmesinin ardından oturuma bir önceki dönem Kent Konseyi Başkanlığı yapan Av. Arb. Ali Dilber başkanlık etti.

Kent Konseyinin önceki dönem çalışmalarının da katılımcılarla paylaşıldığı toplantıda daha sonra yönetim ve başkanlık seçimine geçildi. Tek aday ve tek liste ile gidilen seçimlerde yapılan açık oylamada Cihan Ünal ve yönetimi oy birliği ile kabul edildi.

Yürütme Kurulu seçimlerinde ise Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş ve Gençlik Meclisi Başkanı Furkan Dertli dışında BeyazAy Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Çelebi, Düzce Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Kütük, Tarım İl Müdürü Esra Uzun, İlimder - İlim Yayma Cemiyeti Düzce Şube Başkanı Gürol Ün, Camikebir Mahallesi Muhtarı Arif Arslan açık oylama usulü yapılan seçimlerde oybirliği ile Kent Konseyi Yürütme Kuruluna seçildi.

Kent Konseyinin yeni yönetimi yönetmeliğin öngördüğü şekilde 2024-2026 yılları arasında iki yıl boyunca görev yapacak.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

Yunanlıların Marmaris’teki kutsal adası: Kameriye

2024-07-29 15:00 - Yaşam

Şeyma Subaşı’ya Bakanlık’tan ‘Gizli reklam’ cezası: 550 bin lira ödeyecek

2024-07-30 15:22 - Magazin

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

Fethiye’de otomobille çarpışan motosikletin 15 yaşındaki sürücüsü öldü

2024-07-29 22:51 - Asayiş

İlgili Haberler

Kastamonu’da dron ile tespit edilen 4 kaçak avcıya cezai işlem

20:41 - İnsan

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde beyaz önlük heyecanı

18:31 - İnsan

Büyükşehir’den emeklilere yeni yıl desteği

17:09 - İnsan

Şahinbey Ampute’den 2-1’lik galibiyet

16:42 - İnsan

Validen örnek davranış sergileyen liseli gençlere teşekkür

16:24 - İnsan

Günün Manşetleri

Hasta ziyaretinden dönerken annesiyle kurşunların hedefi oldu

16:59 - Asayiş

Ölümlü sarı serum olayında ilk duruşma görüldü

16:50 - Asayiş

FETÖ’ye üye olmaktan aranan şahsı polis yakaladı

16:29 - Asayiş

Bakan Kacır’dan Libya’ya taziye mesajı

15:48 - Genel

Eski komşusunu vuran kadın: "Evlenme isteğimi reddetti, vurdum"

15:37 - Asayiş