?>

ÇOMÜ’den Bölgesel İş Birliği ve Erasmus+ Projeleri için önemli adım

çanakkale onsekiz mart üniversitesi’nin eğitim, araştırma ve toplumsal katkı çalışmalarını güçlendirme vizyonu doğrultusunda önemli bir adım daha atıldı. Gastrokale yöresel ve etnik mutfaklar derneği tarafından ayvacık ilçesinde düzenlenen mini çalıştayda, bölgenin turizm potansiyelini artırmaya yönelik erasmus+ projeleri tanıtıldı.

Genel - 1 yıl önce

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin eğitim, araştırma ve toplumsal katkı çalışmalarını güçlendirme vizyonu doğrultusunda önemli bir adım daha atıldı. GastroKale Yöresel ve Etnik Mutfaklar Derneği tarafından Ayvacık ilçesinde düzenlenen mini çalıştayda, bölgenin turizm potansiyelini artırmaya yönelik Erasmus+ projeleri tanıtıldı.

Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Burak Balık ve yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem Özkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Ayvacık Kaymakamı Salih Sak, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ve Babakale Muhtarı Engin Tekbaş şeref konuğu olarak katıldı. Toplantıda, otel işletmecilerine ve yerel yönetim temsilcilerine Erasmus+ AB projeleri anlatılarak, bölgesel kalkınmaya katkı sağlanması hedeflendi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’nun önerisiyle başlatılan bu girişim, ÇOMÜ’nün uluslararası iş birliği ve toplumsal katkı misyonuna önemli bir katkı sunuyor. Toplantının ardından, projelerin Brüksel’e sunulması için üniversitenin ilgili dekanlığı ile ortak bir çalışma başlatılacağı açıklandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, bölgesel kalkınmayı desteklemek, uluslararası projelerle eğitim ve araştırma süreçlerini güçlendirmek adına bu tür iş birliklerine devam etmeyi hedefliyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Selma Sonat’a Yaşam Boyu Onur Ödülü

2024-09-05 14:38 - Kültür Sanat

EGE VE AKDENİZ’İ KUCAKLAYAN ŞEHİR MUĞLA

2024-09-07 12:44 - Turizm

Taşkın: "Taştepe’yi sabır ve gayretle yeniden inşa edeceğiz"

2024-09-05 14:16 - Siyaset

DERİ VE SEDEF HASTALIĞINA MARMARİS’TE BEDAVA TEDAVİ 

2024-09-04 11:11 - Marmaris

YANGIN RÜZGARIN ETKİSİ İLE BÜYÜDÜ

2024-09-07 16:21 - Asayiş

Acılı doktor, depremde kaybettiği eşinin ve 2 evladının anısını yaşatmak için okul yaptırdı

2024-09-04 09:18 - Eğitim

Muğla’daki yangın yolu kapattı

2024-09-07 16:08 - Asayiş

Medeniyetler ve şehzadeler şehri: Amasya

2024-09-05 14:03 - Gezi

Muğla’da orman yangını

2024-09-07 13:22 - Asayiş

Sonat ve Efekan yaşam boyu ödüllerini aldı

2024-09-10 11:58 - Magazin

İlgili Haberler

Bursa’da trafik düzenlemesi

17:46 - Genel

Savunma sanayiinde Malatya için güçlü iş birliği adımı: ULUSKON Ankara’da temaslarda bulundu

17:42 - Genel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Gaziantep’te Özel Engelli Bakım Merkezinde darp iddialarına ilişkin açıklama

17:32 - Genel

Özhan Market 2026’ya hazır

17:33 - Genel

Çocukların dijital hakları için Erzincan’da imza seferberliği

17:35 - Genel

Günün Manşetleri

Muğla Büyükşehir’den yerel kalkınmaya katkı

12:55 - Ekonomi

TBB’den Milas Belediyesi’ne Ekskavatör Desteği

17:38 - Genel

Bıçak darbeleriyle öldürülen kadının damadı tutuklandı

13:58 - Asayiş

‘Ev Sahibi Türkiye’ projesine rekor talep

13:47 - Ekonomi

Kendini ifade etmekte zorlanan genç şair duygularını kitaplaştırdı

13:36 - Eğitim