?>

Çopuroğlu: "15 Temmuz’da milletin iradesi kazandı"

Ak parti kayseri milletvekili şaban çopuroğlu; demokrasi ve milli birlik günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; "15 temmuz'da milletin iradesi kazandı" dedi.

Genel - 2 ay önce

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu; Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; "15 Temmuz’da milletin iradesi kazandı" dedi.

Çouroğlu mesajında; "15 Temmuz 2016 gecesi; milletimizin iradesine kasteden hain darbe girişimine karşı aziz milletimiz kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla dimdik durmuş, canı pahasına demokrasisine sahip çıkmıştır. O gece sokakları, meydanları dolduran milyonlar, dünyaya bir kez daha göstermiştir ki bu topraklarda irade yalnızca milletindir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle; ’O gece milletimizin iman dolu göğsü, tanklara, uçaklara, silahlara set oldu. Bu aziz millet, canını ortaya koyarak istiklaline ve istikbaline sahip çıktı’. 15 Temmuz, bir milletin yeniden dirilişinin, ayağa kalkışının adıdır. Şehitlerimizin emanetine son nefesimize kadar sahip çıkacağız. Bugün de aynı ruhla, aynı inançla yolumuza devam ediyor; Türkiye’nin birliği, beraberliği ve bekası için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu topraklarda ezanlar susmayacak, bayrak inmeyecek, milletimizin iradesi üzerinde hiçbir güç tahakküm kuramayacaktır. Bu vesileyle; başta Kayserili şehitlerimiz Cennet Yiğit ve Kübra Doğanay olmak üzere, 15 Temmuz gecesi canlarını vatan için feda eden tüm kahramanlarımızı rahmetle yad ediyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği daim olsun" ifadelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Osmaniye’de yaylalarda su abonelikleri başladı

2025-07-11 13:38 - Gündem

Marmaris’te araç içinde fenalaşan şahıs hayatını kaybetti

2025-07-11 17:29 - Marmaris

Marmaris Domuz İstilası Altında

2025-07-09 16:26 - Marmaris

Akmeşe: “Şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız”

2025-07-11 16:51 - Gündem

Motosikleti ile kaza yapan genç hayatını kaybetti

2025-07-12 09:41 - Asayiş

MİLAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

2025-07-14 13:09 - Ulaşım

SAKAR GEÇİDİ'NDE OTOBÜS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALANDI

2025-07-14 15:31 - Asayiş

Başkan Acar Ünlü Hakim Karşısına Çıktı

2025-07-10 16:48 - Asayiş

Eğlence mekanı çalışanlarının kadın turistleri darp ettiği iddiası

2025-07-13 11:04 - Asayiş

Muğla Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere Yol Yatırımı

2025-07-09 14:51 - Gündem

İlgili Haberler

Kayseri, büyükşehir ile akıllı şehircilikte ilk 5’te

10:15 - Genel

Başkentte yeni nesil mezar anlayışı: QR kodlu mezarlara ilgi artıyor

09:58 - Genel

Fırat EDAŞ, filosunu yenileyerek hizmet kalitesini güçlendirdi

09:55 - Genel

İspir Güllübağ Tüneli karanlığıyla kazalara davetiye çıkarıyor

09:51 - Genel

Beykoz’da tarihi yapı krizi: Yol 2 metreye düşüyor

09:49 - Genel

Günün Manşetleri

Şehit Ziya Özkozanoğlu kabri başında anıldı

16:44 - Asayiş

Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarına devam etti

16:35 - Spor

İzmir'de Saldırının olduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı

14:56 - Asayiş

6 Kişi Tutuklandı, Tonlarca Madde Ele Geçirildi

14:32 - Asayiş

Çamaşır Asarken 5. Kattan Düştü

14:30 - Asayiş