?>

Corendon’dan Türkiye’de yeni otel ve spor yatırımları

Etkinlikte konuşan corendon turizm grubu yönetim kurulu başkanı yıldıray karaer, "bu yatırım sadece bir otel projesi değil; aynı zamanda bölgeyi canlandırma ve sporu yaygınlaştırma hedefimizin bir parçası" dedi.

Spor - 6 ay önce

Antalya’nın Kemer ilçesinde turizm yatırımlarını sürdüren Corendon Hotels-Resorts, 2026 yaz sezonunda yeni bir otel açmaya hazırlanıyor. Grup, aynı zamanda spor turizmi kapsamında futbol ve tenis alanlarında yaptığı yatırımlarla da dikkat çekiyor. Yeni otelde bölgenin en büyük aqua parkı yer alacak.

Corendon Hotels & Resorts’un 2024 yılında başlattığı spor yatırımları kapsamında Antalya Kundu’da hizmet veren Corendon Football Center, kısa sürede çok sayıda yerli ve yabancı futbol takımını ağırladı. Tesis, antrenman ve konaklama olanaklarıyla bölgeye gelen takım sayısında artış sağladı. 2024 yılında açılan Corendon Tennis Club Kemer ise bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası turnuvaya ev sahipliği yaptı. Yeni turnuva serileri başlıyor

Tennis Club Kemer, uluslararası Ten Pro Global Junior Tour ile işbirliği kapsamında ’Turkish Bowl’ turnuvasını düzenledi. 5 kıtadan 50 farklı ülkeden sporcunun katıldığı organizasyonun ikinci ayağı bu yıl nisan ayında tekrar yapıldı. Yoğun ilgi nedeniyle turnuvanın 2026 yılında 3 hafta süreceği açıklandı.

Kasım ayında ise Corendon International Juniors Cup adıyla yeni bir uluslararası turnuva başlatılacak. "Sadece tesis değil, bölgesel kalkınma da hedefleniyor"

Etkinlikte konuşan Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, "Bu yatırım sadece bir otel projesi değil; aynı zamanda bölgeyi canlandırma ve sporu yaygınlaştırma hedefimizin bir parçası. Başarı yalnızca misafir memnuniyetiyle değil, bulunduğunuz bölgeye kattığınız değerle ölçülür" dedi.

Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Birgül Akgül ise, "2026’da açılacak yeni otelimiz, Türk turizmine katkı sağlayacak önemli bir örnek olacak. Sporla entegre projelerimizle hem misafir memnuniyetini hem de bölgesel kalkınmayı odağımıza alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Corendon Hotels & Resorts, önümüzdeki dönemde Türkiye’nin sahil kentlerindeki yatırımlarını artırarak sürdüreceğini bildirdi. Etkinliğe Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Corendon Hotels & Resorts Genel Koordinatörü Armağan Dayıoğlu ile Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Birgül Akgül katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE SICAKLIKLAR YÜKSELDİ SAHİLLER DOLDU TAŞTI

2025-07-19 11:16 - Ulusal

MİLAS KIRSALINDAKİ 80 MİLYONLUK YOL YATIRIMI TAMAMLANDI

2025-07-19 10:52 - Ulusal

Erzincan’da kültür balıkçılığı yaygınlaşıyor

2025-07-23 14:21 - Gündem

Bozburun’da teknede kavga: 1 ölü, 3 yaralı

2025-07-20 23:04 - Asayiş

Muğla’da Karayolu Yatırımları Devam Ediyor

2025-07-22 11:56 - Ulaşım

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldüresiye dövülen genç 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor

2025-07-24 16:58 - Asayiş

Başkan Uzun, gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

2025-07-24 12:15 - İnsan

Teknede çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetmişti: 3 kişi tutuklandı

2025-07-21 17:45 - Asayiş

Marmaris’te teknede başlayan tartışma Kanlı Bitti

2025-07-22 12:15 - Asayiş

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

İlgili Haberler

Süper Kupa zaferini Kilis’te motosikletlerle şehir turu atarak kutladılar

23:19 - Spor

Kayseri’de Fenerbahçeli taraftarlardan Süper Kupa sevinci

23:20 - Spor

Fenerbahçe’nin Süper Kupa zaferi Ankara’da kutlandı

23:21 - Spor

Fenerbahçe’nin Süper Kupa şampiyonluğu Şanlıurfa’da sevince dönüştü

22:32 - Spor

Sakaryaspor-Bandırmaspor maçının ardından

21:52 - Spor

Günün Manşetleri

Bina çatılarındaki dev buz sarkıtları tehlike saçıyor

16:43 - Gündem

Hem konaklıyorlar hem açılan kurslarla kendilerini geliştiriyorlar

16:30 - Kültür Sanat

Galatasaraylı taraftarlar Süper Kupa finali için stada geldi

16:11 - Spor

Yangından vahşet çıktı

15:23 - Asayiş

Meteoroloji’den ’kuvvetli rüzgar’ ve ’fırtına’ uyarısı

15:11 - Gündem