?>

Çorum Belediyesi’nin online kurban kesim randevu sistemi 9 Mayıs’ta açılıyor

çorum belediyesi kurban bayramının yaklaşmasıyla “online kurban kesim randevu sistemi” ile çorum halkına hizmet vermeyi planlıyor.

İnsan - 2 ay önce

Çorum Belediyesi tarafından kurban kesimlerini modern ve hijyenik şartlarda gerçekleştirmek amacıyla kurulan "Online Kurban Kesim Randevu Sistemi", a Mayıs Cuma günü itibariyle hizmete açılıyor.

Çorum Belediyesi kurban bayramının yaklaşmasıyla "Online Kurban Kesim Randevu Sistemi" ile çorum halkına hizmet vermeyi planlıyor.

Çorum Belediyesi Halk Et Kombinasının Kurban Bayramı boyunca hizmet vereceğini açıklayan Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, " Mezbahamızda kesimler hijyenik ortamda Veteriner Hekim Kontrolünde, deneyimli personelimizle, gelişmiş teknolojik araçlardan faydalanılarak, İslami usullere riayet edilerek yapılıyor. Kurban Bayramı süresince mezbahamızda Bayramın 1. günü sadece büyükbaş hayvan kesimi yapılacak, bayramın 2. ve 3. gününde ise hem büyükbaş hem de küçükbaş kurban kesimi yapılacak. Vatandaşlarımız 9 Mayıs Cuma gününden itibaren online kurban kesim sistemimize kayıt yaptırarak, büyükbaş kurbanlıkları için ’randevu al’ kısmına girdikten sonra burada ’paylamalı’ ya da ’paylaması’ olarak sıralarını alabilecekler. Kurban kesim sıralarında ’paylamalı’ kesimi seçenler hisse sayısını, tarih ve sırasını seçerek kesim sırasını alırken, yine ’paylamasız’ kısmını seçenler tarih ve sırasını girerek kesim sırasını alabilecekler. ’Paylamalı’ sıra alanlara kurbanlıkları, girmiş oldukları hisse sayısına göre paylanmış olarak aynı gün içinde teslim edilirken, ’paylamasız’ sıra alanlara ise, kurbanlıkları 4 veya 6 parçaya bölünüp karkas olarak hemen kesim sonrası teslim edilecek. Vatandaşlarımızın Online Kurban Randevu sistemimize kayıt yaptırabilmeleri için kendi kimlik bilgileri dışında, 2 hissedarının da isim, soy isim, TC. kimlik numaraları, gün, ay ve yıl olarak doğum tarihleri ile hissedarlarının telefon numaralarını da hazırda bulundurmaları gerekmektedir. Kurban Bayramının 1. Günü 1-150 arasında kurban kesim sırası alanların, kurbanlıklarını 5 Haziran Perşembe günü saat 15.00’e kadar Halk Et Kombinamıza getirmeleri gerekmektedir. Kurbanını Halk Et Kombinamızda kestirmek isteyen vatandaşlarımız online olarak kesim sırasını alarak, gönül rahatlığıyla kurbanlıklarını mezbahanemize getirebilir" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

2025-05-03 15:33 - İnsan

Marmaris'te Motosiklet Çarpan 12 Yaşındaki Çocuk Öldü

2025-05-06 11:04 - Marmaris

Eski Uzman Çavuşlar Okullarda Güvenliği Sağlayacak

2025-05-07 13:41 - Gündem

YABAN DOMUZLARI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

2025-05-05 13:41 - Gündem

Marmaris’teki operasyonda polise çarpıp kaçtılar

2025-05-01 09:32 - Asayiş

Marmaris Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı

2025-05-06 15:49 - Marmaris

Fethiye'deki Bisiklet Kazasında Bir Can Kaybı Daha

2025-05-02 10:15 - Asayiş

BİSİKLET YARIŞI VATANDAŞI MAĞDUR ETTİ

2025-05-01 15:09 - Marmaris

Silahla vurulan Denizlili esnaf yaşam mücadelesini kaybetti

2025-05-01 00:51 - Asayiş

YAĞIŞ SONRASI KAYGANLAŞAN YOLLAR KAZALARA SEBEP OLDU

2025-05-02 15:53 - Asayiş

İlgili Haberler

Evlatları karnelerini alan Suriyeli aileler ülkelerine dönüyorlar

08:51 - İnsan

Muş’ta muhtarlara "Koruyucu Aile Olmak" eğitimi verildi

19:29 - İnsan

Öğrenciler piknikte buluştu

17:37 - İnsan

Tunceli Valisi Şefik Aygöl ilçe ziyaretlerine Pülümür’den başladı

17:38 - İnsan

Karaca: "Gri pasaport uygulamasında gazetecilerin ailelerinin de kapsama alınmasını bekliyoruz"

17:15 - İnsan

Günün Manşetleri

Böbrek Üstü Bezi Tümörlerinde Organ Koruyucu Yöntem

16:28 - Sağlık

Rüya Gördü, Mezarlığa Gönlünü Verdi

15:48 - Gündem

Eve Geç Gelme Tartışması Can Aldı

15:48 - Asayiş

Gurbetçiler ve Komşu Ülkeler Akın Ediyor

15:45 - Gündem

AB yeni İnsan Hakları Özel Temsilcisi atadı

15:32 - Siyaset